Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesi Eşi klinefelter sendromu olup normal yoldan çocuk sahibi olanlar
- Konu Sahibi Gonca16
- Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Aralık 2020
- 304
- 296
- 53
- 28
47xxy genetik bir sorun malesef imknsız gbi bişey doğal çıkış yada ben hiç duymadım canım maalesef insanlar olmayınca gdip tüp bebek yaptırın diyorlar bilmiyorlar ki biz tüp bebek imkanımızı kovalıyoruz o bile bizim için zor bişey. Benim eşimde azfc delesyonlu klifelter mi daha zor bizimki mi bilmiyorum ama azosperm her haliyle zor allah yardım etsin bize sabır versin en önemlisi ruh sağlığı versin gerçekten yoruldum ,Selamün aleyküm, bugün eşimin genetik testi sonucu geldi. 47XXY, klinefelter sendromu dediler. Eşi bu durumda olup normal yoldan çocuk sahibi olan var mı?
Tüp bebekle bile çok düşük bir ihtimal olduğunu biliyorum ama bir umut işte
- 12 Mayıs 2020
- 476
- 1.004
- 28
Aynı durumdayız, tedavideyiz. Normal çıkış Klinefelterde çok çok nadir. Çok erken yaşlarda ancak olabilir, oda dışarıya çıkan Sperm yumurta dölleyecek kadar kaliteli değildir.Selamün aleyküm, bugün eşimin genetik testi sonucu geldi. 47XXY, klinefelter sendromu dediler. Eşi bu durumda olup normal yoldan çocuk sahibi olan var mı?
Normal yolla gebe kalmayı beklemek yerine iyi bi doktor araştırmanızı öneririm. Çünkü klinefelter de ispatlanmış bilimsel araştırmada sınır yaş 32.
Zaman kaybetmeden iyi bi doktor ile görüşüp bi süre hormon tedavileri alıp Ameliyat olun. Prosedür böyle ilerliyor.
Ama uzun soluklu tedavi veren bi doktor daha var, onuda görebilirsiniz Fikir almak amacıyla.
Rabbim yar yardımcınız olsun
- 12 Mayıs 2020
- 476
- 1.004
- 28
Geçmiş olsun, bu süreçte Rabbim yar yardımcınız olsun.Merhaba bizde bugun esimin genetik sonucunu aldik hic birsey soylemediler ama sonucta mos47,xxy[84]/46,xy[10] yazıyor
Yabi bu 84 alanda 47 xxy karyotip saptanmistir yaziyor bu klinefelter sendromumu acaba
Mozaik Klinefelter Sendromuna sahip eşiniz.
Bu ne demek oliyor pekiGeçmiş olsun, bu süreçte Rabbim yar yardımcınız olsun.
Mozaik Klinefelter Sendromuna sahip eşiniz.
- 12 Mayıs 2020
- 476
- 1.004
- 28
Eşiniz doğuştan fazladan bir x kromozomuna sahip.Bu ne demek oliyor peki
Normal erkekte 46xy dizilimi olur, Klinefelterlilerde 47xxy olur.
Buda beraberinde pek çok etki ile beraber Infertiliteyi beraberinde getirir.
Dışarıya canlı yada ölü sperm çıkmaz.
Testisler çok küçüktür bu sebeple sperm üretilemez
Yani cocuk sansimiz düşük müEşiniz doğuştan fazladan bir x kromozomuna sahip.
Normal erkekte 46xy dizilimi olur, Klinefelterlilerde 47xxy olur.
Buda beraberinde pek çok etki ile beraber Infertiliteyi beraberinde getirir.
Dışarıya canlı yada ölü sperm çıkmaz.
Testisler çok küçüktür bu sebeple sperm üretilemez
- 12 Mayıs 2020
- 476
- 1.004
- 28
Normal yolla imkansıza yakın, yani mucize beklemek gerekYani cocuk sansimiz düşük mü
Ameliyatla sperm bulunma şansı var, oda %50
İyi bi doktor arayışına girin
Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederimNormal yolla imkansıza yakın, yani mucize beklemek gerek
Ameliyatla sperm bulunma şansı var, oda %50
İyi bi doktor arayışına girin
Merhaba benim eşimde de ayni sorun vardi 2013 yilinda tup bebek yaptrdik tabi esim tese ameliyati oldu canli hucre bulundu benden de opu da bir yumurta bulundu o bir yumurta döllendi tup bebek yaptirdk tuttu kızıma kavustum.lutfen umutsuz olmayin rabbim yardımcınız olsunSelamün aleyküm, bugün eşimin genetik testi sonucu geldi. 47XXY, klinefelter sendromu dediler. Eşi bu durumda olup normal yoldan çocuk sahibi olan var mı?