- 10 Kasım 2021
- 145
- 111
- 53
- 29
- Konu Sahibi Azra kayra
Eşimin sperm sonucuna göre dr emodex kullanmsını önerdi kullanan var mı ne gibi sonuçlar aldınz arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin sperm sonucuna göre dr emodex kullanmsını önerdi kullanan var mı ne gibi sonuçlar aldınz arkadaşlar
Ek olarak nelere dikkat ediyorsunz neler kullnıyorsunz. Kontrollü nasıl geldiCanım eşim kullaniyor 1 ay boyunca kullandı ikinci kutuya başladık yeni . Biz beğendik faydasını gördük. Başka şeylerle birlikte
Bizimki azospermi. Ek olarak keçiboynuzu özü 4 lu bal karışımı. E vitamini çinko kullniyorEk olarak nelere dikkat ediyorsunz neler kullnıyorsunz. Kontrollü nasıl geldi
Benim eşim de kullanıyorum coenzim 10 ile birlikte. Oksidatif stres var
Evet prof. Kaan Aydos a gittik üroloji doktoru o test istedi sperm örneği vererek anlaşılıyor oksidatif strese bağlı DNA hasarı çıktı eşimde. Sanırım büyük sehirlerde var ama net emin değilim diğer şehirlerdeki labaratuvarlar yapıyor muBunu nereden biliyorlar bu wtresin testi mi var nerede yaptırılıyor nasıl anlaşılıyor
Anladım canım bizde Kaan aydosa gittik de stres fln bkilmadi henüzEvet prof. Kaan Aydos a gittik üroloji doktoru o test istedi sperm örneği vererek anlaşılıyor oksidatif strese bağlı DNA hasarı çıktı eşimde. Sanırım büyük sehirlerde var ama net emin değilim diğer şehirlerdeki labaratuvarlar yapıyor mu
Eşimin ileri hareketli sperm oranı %9 yani önce speemiyogram testi ile bu belli oldu. Sonra hoca oksidatif stres belirlemeye yarayan mitokondriyal membran testi istedi.Oksidatif stres noluyor hangi sonuca bakark teşhis koyuldu acaba
Herkesin durumuna göre değişiyor demekki:)Anladım canım bizde Kaan aydosa gittik de stres fln bkilmadi henüz
Bildiğim bir kahve var ama burda açıklamak yasak galiba reklam olur diye.Ek olarak nelere dikkat ediyorsunz neler kullnıyorsunz. Kontrollü nasıl geldi
Emodexle ilgili konu başlığına da aynı şeyi yazmışsınız gerçekten ürünü merak ettim ama reklamı siz mi yapıyorsunuz yoksa ?Bildiğim bir kahve var ama burda açıklamak yasak galiba reklam olur diye.
İnan hiç bilmiyorum artık emodex neoforil proxxeed promen k. Bir sürü bitkisel kullandık ki neyin ne ettiğini anlayamadık biz.bizede kaan bey emodex verdi eşimde aşırı baş dönmesi ve halsizlik yaptı ama mecburen kullanıyoruz emodexi. Etkisi yüksekmidir? Eşim 4 adet ölü sperm çıkıyor