Eşi covid pozitif kendi negatif olan hanımlar buraya bakabilir mi ?

Lambayapufde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
1.186
1.691
83
32
Merhaba hanımlar.Eşi pozitif olup kendi negatif olan var mı aramızda? Eşimin covid sonucu pozitif kemik ağrısı ve koku kaybı var kendisinde ama ben de herhangi bir belirti yok.Test verdim sonucunu bekliyorum muhtemelen negatif çıkacağım.Çünkü kendimi gayet iyi hissediyorum.Bu nasıl oluyor anlamıyorum yani o kadar yakın olduğun biri pozitifken nasıl diğeri negatif olabiliyor? Yorumlarınızı ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim

Bizimde öyle oldu.Ben pozitif çıktım.esim hasta değildi.Karantinaya girince eşimde sonrada kötülemeye başladı.Umarim sende birşey olmaz canım

Eşimin annesi babası kız kardeşi ve ben hepimiz covid pozitifken tek eşim aramızda negatifti:) yani olabiliyor nasıl oluyorsa

Bizimde öyle oldu.Ben pozitif çıktım.esim hasta değildi.Karantinaya girince eşimde sonrada kötülemeye başladı.Umarim sende birşey olmaz canım
İnşallah canım.Ama aşılı olduğum için eğer test sonucum negatif çıkarsa normal hayatıma devam edecekmişim yani maalesef karantinaya girmiyorum çok saçma bir uygulama.Üstelik öğretmenin öğrenciler öğretmenler hepsiyle negatif çıkmam durumunda görüşücem ama aynı zamanda akşam pozitif olan eşimin bulunduğu eve geri gelicem

Evet gerçekten çok garip olmuş.Artik daha dikkatli olmanız gerekecek.Allah kolaylık versin canım.Biz o zaman aşılı değildik o yüzden girdik karantinaya .Sonra yaptırdık aşımızı

Biz de aynı durumu yaşadık.Eşim pozitif ben negatif çıktım ama eklem ağrılarım var sırt ağrısı aşırı derecede.Eşimin bugün dördüncü günü bakalım kaç güne toparlıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…