Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani hurdacılık yapan anlamında mı yoksa takıntısı olan var mı anlamında sorunuzEsi çöp karistiran arkadaşlar burda mısınız?
Yok artık çöpün nesine takılıyor israf yaptığınızı mı söylüyorEşimin attığım çöpleri karıştırıp surat asması çok kırıcı yaşayan varmi arkadaşlar?
Yok yok hurdacılik değil evde attığım çöpü karıştırması cok üzdüNasıl yani hurdacılık yapan anlamında mı yoksa takıntısı olan var mı anlamında sorunuz
Şok oldum gerçekten bunun hesabını neden yapıyor ki? Çöpe ne atıyor olabilirsiniz pesEşimin attığım çöpleri karıştırıp surat asması çok kırıcı yaşayan varmi arkadaşlar?
Sanırım israf ettiğimi düşündü fakat attığım şey dolapta boceklenen bir tarhanaydi yemelimiydik yaticak yerin yok bile dedi şaşırdım üzüldümYok artık çöpün nesine takılıyor israf yaptığınızı mı söylüyor
Bende şaşırdım attığım içinde ufak boceklenen dolapta kıyıda köşede kalmış bir tarhanaNe sebeple karıştırıyor anlamadım. Bi şey mi arıyor?
Evet ya çok kırıldım arkadaşlarŞok oldum gerçekten bunun hesabını neden yapıyor ki? Çöpe ne atıyor olabilirsiniz pes
Pişirip vereydin önüneBende şaşırdım attığım içinde ufak boceklenen dolapta kıyıda köşede kalmış bir tarhana
Esi çöp karistiran arkadaşlar burda mısınız?
Proteinli tarhana ımmmmmPişirip vereydin önüne
Kendi pişirsin yesin afiyetle. Bu midesizlikle kendi de yatacak yeri zor bulur.Sanırım israf ettiğimi düşündü fakat attığım şey dolapta boceklenen bir tarhanaydi yemelimiydik yaticak yerin yok bile dedi şaşırdım üzüldüm
Evi tertemiz temizliyorum kullanmadığım yemediğim şeyleri nasıl elden cikaricam çöpe koymam daha mantıklıydı tesekkur ederim üzüldüm isteKendi pişirsin yesin afiyetle. Bu midesizlikle kendi de yatacak yeri zor bulur.
Böcekli tarhana ile ne yapmayı planlıyormuş sordunuz mu kendisine ?Evi tertemiz temizliyorum kullanmadığım yemediğim şeyleri nasıl elden cikaricam çöpe koymam daha mantıklıydı tesekkur ederim üzüldüm iste
Denk geldim aniden kırıldımeşiniz hep mi böyle ilk defa mı yaptı? çok enteresan ya