Canim böyle birsey yaşamadım ama eşinle birlikte terapi almanı tavsiye ederim.Merhaba, eşim sertleşme sorunu yüzünden cinsel terapi almaya basladı ve test sonucları benim ona baskı yapmam kaynaklandıgını cıkarmış.
Halbuki cok baskı uygulayan kısıtlayan nir insan değilim evliliğimizin ilk baslarında bikaç kere gece beni bırakıp arkadaslarıyla gidiyor diye kavga etmşizdir artık hiç konusu bile olmuyor ben diyorum git vs diye. Ama bu gibi basit nedenler yüzünden esim onda baskı kurduğumu hissediyormus. Terapist bu hissettiği baskı yüzünden sertleşemediğini söylemiş aynı zamanda annesini kutsal bir varlıl gibi görmesininde etkisi varmış. Benim merak ettigim terapi ile bu durum düzelir mi? Sonucta benim hissettirdiklerim kendisinde nasıl gececek hadi ben kendimi düzelteyim diyecegim ama gercekten onun hissettigi gibi büyük bir baskı kurmuyorum üzerinde.
Merak ettigim diger bir konu ise biçok kadım var. Birçok kadın esinin üzerinde ciddi baskılar kurmasına, kısıtlamasına ragmen böyle bir sorun yasanmazlen neden benim eşimde oluyor?
Evet yardımcı olabilirseniz cok sevinirimpsikologilkay bu konuyla ilgili yorum yapabilir misiniz?
merhaba,bende 6 aylık evlilik bugün eşim terapiste gitti sizin eşinize söylenenlerin aynısını eşime söylemiş ben ona baskı uygululadıgımdan dolayı sertleşme sorunu oluyormus ve aile terapistine gitmemiz gerekiyormuş.ikimizde 39 yaşındayız ve geç evlendik evliligimizin ilk 20 günü benim vajınumus sorunumdan kaynaklı ilişkiye giremedik doktora gittim ama bunuda aştık aslında degilmişim sadece korkudanmış.6 ayda belki 10 kere bile birlikte olamadık.3 haftadır ilişkiye girmiyoruz en son denememizde eşimde sertleşme olmadı sonra kendisi doktordan randevu almış doktorda bugun bunları söylemiş. ben ne yapmalıyım bu durumda cok zor durumdayım sürekli aglıyorum.Merhaba, eşim sertleşme sorunu yüzünden cinsel terapi almaya basladı ve test sonucları benim ona baskı yapmam kaynaklandıgını cıkarmış.
Halbuki cok baskı uygulayan kısıtlayan nir insan değilim evliliğimizin ilk baslarında bikaç kere gece beni bırakıp arkadaslarıyla gidiyor diye kavga etmşizdir artık hiç konusu bile olmuyor ben diyorum git vs diye. Ama bu gibi basit nedenler yüzünden esim onda baskı kurduğumu hissediyormus. Terapist bu hissettiği baskı yüzünden sertleşemediğini söylemiş aynı zamanda annesini kutsal bir varlıl gibi görmesininde etkisi varmış. Benim merak ettigim terapi ile bu durum düzelir mi? Sonucta benim hissettirdiklerim kendisinde nasıl gececek hadi ben kendimi düzelteyim diyecegim ama gercekten onun hissettigi gibi büyük bir baskı kurmuyorum üzerinde.
Merak ettigim diger bir konu ise biçok kadım var. Birçok kadın esinin üzerinde ciddi baskılar kurmasına, kısıtlamasına ragmen böyle bir sorun yasanmazlen neden benim eşimde oluyor?
Çok teşekkür ederim. Senemozkan hanımda umarım en kısa sürede çözüme kavusurC Corlun , S senemozkan ikinizin eşini de tebrik ederim. Ne güzel, sorununu farketmiş bastırmadan, öfkeyle üstünü kapatmadan ,bahane bulmadan üstüne gidip boyle bir hamlede bulunmuşlar.
Başlamak bitirmenin yarısıdır , eminim terapide yol alınacaktır zamanla
ne ki o bant erken boşalmaya faydası varmıBenim eşim bi band kullaniyor kasiklarınA yapıştırıyor 2 adet valla bazen altında ölecekmişim gibi hissediyorum 2 3 saat canim çıkıyor
Bandin adini markasini bilmiyorum sormadım hiç aksam sorarım canim erken bosalma sorunu bizde yok çok şükür hic olmadi ama tadı kaçtı artık hergun 4 5 yoruyor insanı bunaltıcıne ki o bant erken boşalmaya faydası varmı
Bacim acaba neyki o bandin adi erken boşalmaya fayda eder miki insallah.Bandin adini markasini bilmiyorum sormadım hiç aksam sorarım canim erken bosalma sorunu bizde yok çok şükür hic olmadi ama tadı kaçtı artık hergun 4 5 yoruyor insanı bunaltıcı
Kardesim dün esime sordum baska bi arkadaş esi icin sordu bu siteden ozel mesaj ile simdi bir kere daha aradim esimi aksam detaylı ogrenicem simdi bildiğim tek şey gümüş iyoni ginseng karışımı olan uzak doğu bandiymis ama marka isim tam bilgim yok hepsini öğrenince buraya yazicamBacim acaba neyki o bandin adi erken boşalmaya fayda eder miki insallah.