Eşi cinsel ilaç veya içecek kullanan var mı kızlar???

Partnerden partnere bulaşan isteksizlik degilde isteklilik olsun yaraaaabbiii .ilaca bulasma bacim hıkhık der kalır aman amann .

Valla kuzum sen şakamı yapıyorsun 1 veya 2 kez ben ve eşim çalışıyor eve geldiğimde yemekten sonra benimki üzerime atlıyor en az 4 kez yapmadan bırakmıyor fakat beni çok yoruyor saatlerce sürüyor bence takviye doğal ürünler kullanmaya bak

4 kere möö?E yemek yapmak, yemek içmek, sohbet etmek, tv izlemek falan başka şeylere vakit kalmaz bu durumda.

Tatile diye gittik benimki 3 gece hiç durmadan mahfetdi beni tatil yalan oldu 2 gece girebildiysek 3defa denize çıktık

Dogal yoyeceklerde denenebilir cerez badem ceviz kahvaltida ekmek uzerine avakodu gibi besinlere biraz agirlik verebilirsiniz. Kalamar,karides, balik bunlar oldukca iyi. Muz, bal cok etkili. Bu yazdiklarim ates pahasi zaten sonra niye istegimiz gucumuz yok diyoruz adam akilli herseyden yiyemiyoruz ki (

Dört derken ilk bir boşalıyor sonra devam manasında demi

Kesin öyledir sonra uyanıyor musunuz

Yemek ile olsaydı benimki üstümden inmezdi ama ben öylemiyim su anda regl ama durumum çok vahim 4 5 Allah ne verdiyse yardirmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…