- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Yok direk pharmaton vitamin takviyesi ginsengki olan reklamlarda cikanPharmaton var ama bu dediğin başka yan ürünü falan mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok direk pharmaton vitamin takviyesi ginsengki olan reklamlarda cikanPharmaton var ama bu dediğin başka yan ürünü falan mi?
Evet baktım sitesine.PHARMATON® VITALITY EFERVESAN TABLET olarak geçiyor.ginseng var içinde.. bu mu? Valla aşırı yorgunluk var bende.cabuk yoruluyorum..almağı düşündüm ama pahalı ve ya ise yaramazsa diye almadım.ama tabi istek arttırması da fena olmazYok direk pharmaton vitamin takviyesi ginsengki olan reklamlarda cikan
Evet o burda okumustum cinsellik icin libido arttiriyor diye ama turkiyeye gelmeden bulamam gelince esime alcam insallah ise yariyordur da paran bosa gitmezEvet baktım sitesine.PHARMATON® VITALITY EFERVESAN TABLET olarak geçiyor.ginseng var içinde.. bu mu? Valla aşırı yorgunluk var bende.cabuk yoruluyorum..almağı düşündüm ama pahalı ve ya ise yaramazsa diye almadım.ama tabi istek arttırması da fena olmaz