• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi bu ilaçları kullanan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aysel2727

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
78
11
8
34
Merhaba hanımlar eşimin sperm sayısı 2.8 milyon yeni bir tedaviye geçtik doktoru eşime
Haftada bir olmak şartıyla Merional 75 lik verdi
Birgün Klomen 50 lik Bir gün Trental 600 Luk verdi Hergun Nac 600 Luk verdi
Ayrıca günde birtane Zeucit verdi bu daha önce evde olduğu için bu bitince farklı verecek ve bir sürü bitkisel kür verdi sizce nasıl bir tedavi iyi mi

Merhaba hanımlar eşimin sperm sayısı 2.8 milyon yeni bir tedaviye geçtik doktoru eşime
Haftada bir olmak şartıyla Merional 75 lik verdi
Birgün Klomen 50 lik Bir gün Trental 600 Luk verdi Hergun Nac 600 Luk verdi
Ayrıca günde birtane Zeucit verdi bu daha önce evde olduğu için bu bitince farklı verecek ve bir sürü bitkisel kür verdi sizce nasıl bir tedavi iyi mi
Merhaba nac 600luk ne icin???ben arastirdim onu akciyer ve ya oksurukle ilgili qaliba

Hayır eşimde varikosel yok sadece sperm sayısı düşük hızlı da güzel sayı yükseltmek için bu ilaçlar kullanılıyor sizin sayınız çok mu düşük
Şu anda da zaten doktor gelişme var dedi yani çok şükür ve ben daha önce gebelik elde etmiş biriyim normal yoldan fakat düşükle sonuçlandı o da bende kan pıhtılaşması varmış o yüzden dedi doktor inşallah tekrar bir iki ay içerisinde hamilelik haberini paylaşırım burada nasip olursa

Hayır eşimde varikosel yok sadece sperm sayısı düşük hızlı da güzel sayı yükseltmek için bu ilaçlar kullanılıyor sizin sayınız çok mu düşük
Toplamda 11 milyon morfoloji 0 ileri hareket -%40 larda ama %90 gibimiydi baş anamolisi mevcut hormon tahlilleri hepsi düzgün
Sürekli aklımızda klomen kullunsak mı sorusu var son gittiğimde tüp bebek doktorumuza sorduk gerek var mı ne evet ne hayır dedi ama tüp yaptığınız için kullanmayın ben e dedi

Şu anda da zaten doktor gelişme var dedi yani çok şükür ve ben daha önce gebelik elde etmiş biriyim normal yoldan fakat düşükle sonuçlandı o da bende kan pıhtılaşması varmış o yüzden dedi doktor inşallah tekrar bir iki ay içerisinde hamilelik haberini paylaşırım burada nasip olursa
Aaa bizim durumumuz daha kötü benim ilk gebeligim olmazsan önce 2.8 milyon du biz hiç düşünmedik can sıkmadık sadece bir tane hap verdi ben de internetten araştırdım keçiboynuzu kürü yaptım ve keçiboynuzu pekmezi yedirdim eşime onun dışında pek birşey yapmadım ama sonuç mükemmel ben 20 Kasım 2020 doktora gitmiştik ben 15 Ocak da hamile olduğumu öğrendim gayet sağlıklı bir bebekti ama ben de kan pıhtılaşmasi olduğu için 10+5 de kaybettik
Şimdi kürtajın üstünden 4 ay geçince tekrar gittik doktora tedaviye başladık doktor olumsuz konuşmadı şuan tedaviye baslarken yine 2.7 milyon du şuan da tedavi aşamasındayız umudunuzu kaybetmeyin eğer yaşınız genç ise başka doktorlara gidin çünkü tüp bebeğe bakan doktorlar ceplerine para girdiği için hep umutsuz konuşur siz nerde yasoyorsunuz benim eşimin doktoru uzaktan da tedavi veriyor isterseniz birde sonuçlara ona atı bakalım o nediyecek çünkü sayınız bizimki kadar düşük değil hem morfoloji de duzelebilen birşey hiç kafanıza takmayin

Back