Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Eşi boğa burcu olan varmı ?

Boga erkegi sadık inatci dengesiz ailesine haddinden fazla duskun, sabit fikirli , hep kendisinin istediginin olmasini dileyen yemek yemeyi cok seven duygusuz ama merhametli romantik olmayan bir erkek turu. Gicik oldugum nefre ettigim didistigim ama bi okadar da sevdigim burc yorumlarinin uyumlu gosterdigi ama tamamen zit oldugum burc

ayni benim esimi tarif ettin

anlasabiliyormusunuz acaba ben anlasamiyorumda
Enteresanız.çok yorucu aslında.

Eşim çocuk gibi. Neye tepki vereceğini anlamam. 9 senelik evliyim.bazen cekine5cekine birşey derim. Saçmalama sen öyle mutlu olacaksan neden olmasın der. Bazen çok doğal olabilecek birşey için sorun çıkarır.
Çalışır evine bağlıdır. Evcildir ev dışında pek zaman geçirmez. Nere gitse beni yanında götürür.
Bazen tartışırız ikimizde birbirimize düşman gibi bakarız. Ben yok ya olmaz bu adamla derim. Sonra ofkemiz geçer. Sarılırız kimse özür dilemez. Ama sarılmamızda sanki sessiz bir özür olur sana öyle baktığım için affet dermiş gibi hissederiz.

Haksız olduğunu bildiği halde inat eder. Uzun zaman lar sonra o konu açılırsa itiraf5eder.

2 gundur yine kavgalıydık. Kıyın sıyın konuşma cabasi2vardı. Belliki konuşmayı özlemiş. Bende öyle. İşyerinde birsuru uyuz olduğum( bide ruh eşimiyiz neyiz adamı düşünmeye nezaman yoğunlaşsam beni arar. Sevgiliyken de öyleydi. Simdi iste mesela aradı parantez açarak yazdım) olay vardı anlattım bir çırpıda.

Mutsuzlukla beslenir gibidir eşim. 6 ay önce başımıza maddi bazı zorluklar geldi toparladik şükür. Ben tabi her olumlu sonuçta kocaman seviniyorum. Adam mutsuz şirin gibi olumsuz konuşuyor sürekli. En son dedim yeter borç değil sen bitirdin beni. Yaşam enerjimi yiyorsun artık.

Ama çevreme bakıyorum.şu aralar 2 kişi tanıdım yakınen. Bunlar normalde uzaktan eşlerine sadık mükemmel koca. Ama surekli yanyanayız ve onları gördükçe gelip esimin yanaklarını sıkmak istiyorum ne poncik adamsın ya sen diye.

Bazen5düşünüyorum. Sanırım insanların dışarıdaki sahte yüzleri, diziler,sosyal medya fotoları bizi yanıltıyor. Beklentiyi yukseltiyor. Burda konularımda var benim bosanmayı düşündüğüm. Ama hepsi halloldu şimdi. Ya boşansaydım. Daha mı mutlu olacaktım şimdi

iste bu benim kocam:)

aynen para yönünde bisey ters gidince sabahlara kadar uyumaz mutsuz sirin moduna girer ve insani deli eder sanki dünyanin sonu gelmis gibi tavirlari vardir ah ah ben sana böyle bir anlatsdam derdimi sabahlar olmaz aksamlar olmaz

aslında boğa balık iyi anlaşır ve düzenli ilişkileri olur ama bilemedim sizin durumu. yükselen daha çok etkili bir de bu ilişki durumlarında çünkü her burç karaktere her karakterde baskın olmuyor

aynen para yönünde bisey ters gidince sabahlara kadar uyumaz mutsuz sirin moduna girer ve insani deli eder sanki dünyanin sonu gelmis gibi tavirlari vardir ah ah ben sana böyle bir anlatsdam derdimi sabahlar olmaz aksamlar olmaz
Iyi kötü yönlerini yazayım bende

Iyiler

Merhametli
Haram yemez
Ailesini düşünür
Kendi lüksüne para harcamaz ama bize harcar hatta zorlar
Evcildir. Öyle arkadaş diye diye dışarıda zaman oldurmez.
Kimsenin karısına kızına kötü gözle bakmaz
Iyi kötü insan secmede 6. Hissi yuksektir
Is konusunda iyidir yani çalışır ekmeği için aylak değildir
Ki babamla büyük sorunlarımız oldu bizim rahmetli. Eşimi hiç istememişti. Annemden ayrıldı vs vs birsürü sorun. En son hastalandı. Biz bakalım dedi. Gitti aldı getirdi şehir dışından özel araba ile. Evde babama baktım babam yatalakken tekerlekli sandalye buldu gezdirdi babamı. Cenazesinde koşturdu. Destek oldu bana çok. Hatta herkese haber sal babanın kime borcu varsa biz ödeyelim kul hakkı kalmasın üstünde dedi. Ve başladık ödemeye ki bizim de şu anda maddi durumumuz iyi değil.(bazen böyle şeyler yapıyor mesela resmen kaf dağına yükseliyor gönlümde)
Evde müzik açar ma aile kalkar oynarız.
Kendisi lise ben yuksek2okul mezunuyum egosu yok beni acik2öğretime gitmeye tekrar tesvik etti. Ehliyti yok ehliyet aldırdı. Sıradaki planı bana arba almak.
2 ayakkabı begensem onda hiç olmasa boşver ikisinide al der. Almam ben tabiki ama bu yönü ile münir özkul un babacan filim karakteri gibidir.
Şiddet eğilimi yok
Kumar zaten demiştim haram yemez diye.
Baska kadınlarla kisyas yapan erkeklerden değildir.
Hayvansever
Evime arkadaşım gelir diyelim. Ben hiç sevmem oyle2kapıdan hoşgeldin diyip giden5adam oturur bizle sohbet eder güler eğlenir.
Izin alma durumu yoktur bende. Gideceğim yeri sadece haber veririm.
Gelecekle ilgili hayallerini anlatırken bir havuzlu ev yada bir tekneyse bile mesela. O hayalin bir taburesinde ben bir taburesinde oğlum olur.

Kötü yalan söyler hemen ifşa olur.

Aklıma gelen iyiler

Şimdi bukadar ponçiklikten sonra kötü haller.
.inadım inat 'tır. Yanlış olduğunu bile bile inat eder fikrinde.
Ailesi ile çok sorunlarımız oldu. Dedim ya eşim asla haram yemez ailesi tam tersi dir. Ama ailesi işte yanlışını bile savunur. Kim öyle degil ki diyeceksiniz ben değilim. Yanlışa yanlış derim.

Anam başta kötüleri yazsaydım iyileri yazdıkça kötüler silindi aklımdan.

Bazen yaptığı iyiliği yüze vurma huyu vardır ama birtek bana yapar bunu.
Aslında buda suçlu olduğu halde kaçış için kullandığı bir metod.
Gıybet sever benide gaza getirir.
İşinde çalışır ama ev işi erkek5işi faturası aklına ne gelirse benim uzerimdedir. Nolur eve gelince kanepesinden ayırmasınlar onu.
Bir olay yaşanır içinde büyütür sana yansıtmaz. Ama sonra hiç alakasız bir olaydan sorun çıkarıp o olayın acısını çıkarır senden. Anlatması karışık biraz bende 9 senede çözdüm zaten.
Hem hiç bir iş yapmaz hemde benin yaptığıma yorum yapar durur. Aklına ne gelirse artık.

Mesela bir gun1patetes yemeği. Kavga sebebine gel:)
Tavukarı pisirdim patetesleri atıcam neymiş önce patetes pisermis ya diyorum ne alaka patetes çabuk piser mantık olarak en zor pisen2ilk koyulur. Kavga esilir2yem ek yenilir. Aradan zaman geçer ben patetes yemeği yapıcam der önce tavuklari pisir. Daha önceki olayı anlatırım yok ne alaka ben5demem5Öyle sey der .

Bu olay farklı sekillerde ve yerlerde yaşanır. Farkındadır gozleri2aşağı bakarak pis pis sırıtır:)
Akşamın 11 inde bakkala git diyebilir. Bu konuda bana güveniyor ki cadının önde gideniyim ama nolur ne olmaz.
Acarım ağzımı yumarım gözümü al sana kavga
Çocuk yetiştirme yönümüz çok zıt ki en büyük kavga nedenlerimiz. Ben telefonla oynamasın dedikce çocuğa telefon verir mesela.
Beni elestirmek2gibi bir tutkusi1var ki bu eskiden daha fazlaydı. Azının payını vere vere azalttım
Kıskançtır ama keske2 kıskanıyorum giyme5suslenme dese. Onun yerine guzel olan görünen yonumle dalga geçer. Bende5 cozdun tabi. Demekki iyi gorunuyor2derin yine5o pis aşağı bakarak siritma hali.
Çok dırdırcı. Yenin2 ederim sanki erkek ben kadın o. Beni patlatana kadar susmaz damarıma basar en son lafları yer rahatlar

Boğazına acayip düşkün dur. Şimdi çalışıyorum da az daha rahatım. İstekleri bitmez hepte yorucu seyler2isterdi
Patavatsızlıkla açıksözlülük arasındaki ince çizgiyi su yaşına kadar çözemedi
Espiri lidir milleti kırar geçirir ama çizgiyi aştı aşacak diye diken üstünde olurum.

Kendi başına hastaneye bile gidemez. Illa ben gidecem yanında.oğlumu biraksam5 bucuk2yaşında gider eminim. Ama buda anasının suçu butun2erkek çocukları ayni kadının.

Aklıma gelenler5bunlar kimileri duzeldi

Mesela romantik değildi 2 senedir bana kaşla göz arası supriz yapıp ağzımı açık bırakıyor.

Akraba iliskileri kendisi ve benimkiler ile kötüydü şimdi iyi.

Ailesini ve ailemizi koyacağı yeriöğrendi. Hal boyle2olunca bende ailesine bilenmiyorum
Kendi başına akıl edemiyor henuz ama en azından fatiraları2eline verince vezneye ulaşıp kontak kurup yatırıyor.

Vs vs

Buda kk deki en kötü yazım oldu boşluk yerine niye rakam çıktı. Uykum var sanırım artık

Son düzenleme:
Boğalar genelde inatçı, boğazına düşkün ve duygularını göstermeyen tipler oluyor.

Ben başağım o boğa biz iyi anlaşıyoruz ki ben hep derim ben olsam benle evlenmem diye
Yukarıdaki yazılara bakınca evet çok ortak yönü var boğaların
-Mesela bana 1 sene önceye kadar inatçımı deseniz asla derdim ama sonra farkettim yapıcam edicem demiyor (dese ben inat edicem ki ben inat edersem dönüşü olmuyor) ama işte hayatım şuraya giderken şöyle zor böyle öderim hem bizim içinde daha iyi olur diyip altından girip üstünden çıkıp kendi istediğini yapıyor ama siz farketmiyorsunuz sonra anlaşılıyor
-Romantik asla değiller zaten bende pek sevmem mumlu masa keman falan çok komik gelir bana
-Bencil değillerdir ilk beni düşünür sonra kendini
-Dertlerini asla söylemezler yada benimki öyle ne zaman bi kavga çıkar sen biliyomusum benim derdimde şu falan ben kalırım böyle
-Normalde çok sakin olan adam kavga sırasında asla susmuyor beni bile bastırıyor kendisinede diyorum kavgada mahalle kadına bağlıyorsun hatalı olduğunu bilsede hatalı çıkmamak için sende geçen böyle yaptın der bende sen neden o zaman söylemedin şimdide söylemeye hakkın yok falan derim sonra gülmeye başlarız konu kapanır
-Kıscançlığı direk demez ama sinirlenir direk kapatalım konuyu der tabi ben dururmuyum sıkıştırınca evet kıskandım ve kapatalım konuyu diye kapatır
-Ama bana sevildiğimi hissettiriyor üç senelik ilişkimiz ilk sene bir gün bile ayrı kalmadık son iki sene uzakta olduğumuz için iki senedir toplamda 4 kere buluşabildik ve aklım onda kalmıyor güven veriyor zaten
-Kavgadan hoşlanmazlar sakinlerdir bazen derim sakinliğin benim enerjimi alıyor diye ama oda benim çenemin düşüklüğü huzur veriyor bana bundan önemliside yok
-Yemek yemeyide yapmayıda çok sever özellikle et bnde ev işinden hoşlanmadığım için ben yemekleri yaparm sen ev işini diye anlaştık bilmiyorum şimdilik mi böyle diyor
-Dokunarak sever onlar sözcülerle değil gözünden anlarsınız sevdiğini
-Sesim kötü gelsin telefonda o gün 40 kere arar mesaj atar beni güldürmeye falan çalışır
Yani demem o ki benim için ideal eş boğa burçları zaten forumlardada hep ev babası diye bahsederler onların eksiklerine bakıp bide kendime döndüğümde onların ne kadar mükemmel olduğunu görüyorum

Son düzenleme:
Benim bir arkadaşım boğa burcu. İnanılmaz kırılgan, her şeye çok takılıyor, 20 sene önceki mevzuyu bile unutmayıp daha yeni yaşamış gibi öfkeleniyor. Eskiden ikizler burcunu sorunlu bulurdum ama tanıdıkça boğa burcuna evlerden ırak diyorum.

Erkek arkadaşım boğa 6 yıldır beraberiz ve 6 yıldır evliya sabrı göstermekteyim
B.ku kuruyasıcada öyle bi inat varki bütün boğaları zan altında bırakacak cinsten

benm eşimde aynı boga burcu ...bende oğlak

Bizde Boğa ve Aslanız :) Boğa burcunun bazı abartılı huyları var tabiki ama anlayış, saygı,sevyi herşeyi kapatıyor. Tabi Aslan burcuna mükemmel demiyorum ama bazı sevklerimiz öyle zıt öyle zıt ki. Benim dinlediğim tarzı dinlemez onunkilerden bazen ben bikarim. Yemekler, giyim,zevk, bi konuya bakış açısı, ne bilim çoğu şeyler aslında zıt ama inanılmaz derecede iyi anlaşıyoruz nasıl oluyor anlamıyorum ama sanırım tek cevabı sevgi. Sevgi bütün zorlukları ve zıtlıkları yumuşatıyor. :) Hayran olduğum bi huyu var ki çok merhametli. Benim huyumu bile değiştirdi bu adam. Teslim oldum valla :)

yemeyi de severler. iyi yemek yaparlar ama evde miskin takıldıkları için o da senede bir kaç defayı geçmez. Bıkmadan usanmadan yumurta kırsam bile yorum yapar. hep daha iyisi olabilir vs vs neymiş yapıcı eleştiriymiş. Allahtan işte şuan çok sinirlendim

Ben kova eşim boğa... Ortak yönlerimiz çok fazla. Aşırı sabırlı, merhametli,asla kinci değil... Boğazına ve uykuya çok düşkün :) yemek yapmayı sever, yardımcı olmayı sever... Tek kötü yanı kırıldığı şeyde aklına çok fazla takar kendi içine kapanır uzun süre de unutmaz.. hediye almayı sürpriz yapmayı sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…