aynen para yönünde bisey ters gidince sabahlara kadar uyumaz mutsuz sirin moduna girer ve insani deli eder sanki dünyanin sonu gelmis gibi tavirlari vardir ah ah ben sana böyle bir anlatsdam derdimi sabahlar olmaz aksamlar olmaz
Iyi kötü yönlerini yazayım bende
Iyiler
Merhametli
Haram yemez
Ailesini düşünür
Kendi lüksüne para harcamaz ama bize harcar hatta zorlar
Evcildir. Öyle arkadaş diye diye dışarıda zaman oldurmez.
Kimsenin karısına kızına kötü gözle bakmaz
Iyi kötü insan secmede 6. Hissi yuksektir
Is konusunda iyidir yani çalışır ekmeği için aylak değildir
Ki babamla büyük sorunlarımız oldu bizim rahmetli. Eşimi hiç istememişti. Annemden ayrıldı vs vs birsürü sorun. En son hastalandı. Biz bakalım dedi. Gitti aldı getirdi şehir dışından özel araba ile. Evde babama baktım babam yatalakken tekerlekli sandalye buldu gezdirdi babamı. Cenazesinde koşturdu. Destek oldu bana çok. Hatta herkese haber sal babanın kime borcu varsa biz ödeyelim kul hakkı kalmasın üstünde dedi. Ve başladık ödemeye ki bizim de şu anda maddi durumumuz iyi değil.(bazen böyle şeyler yapıyor mesela resmen kaf dağına yükseliyor gönlümde)
Evde müzik açar ma aile kalkar oynarız.
Kendisi lise ben yuksek2okul mezunuyum egosu yok beni acik2öğretime gitmeye tekrar tesvik etti. Ehliyti yok ehliyet aldırdı. Sıradaki planı bana arba almak.
2 ayakkabı begensem onda hiç olmasa boşver ikisinide al der. Almam ben tabiki ama bu yönü ile münir özkul un babacan filim karakteri gibidir.
Şiddet eğilimi yok
Kumar zaten demiştim haram yemez diye.
Baska kadınlarla kisyas yapan erkeklerden değildir.
Hayvansever
Evime arkadaşım gelir diyelim. Ben hiç sevmem oyle2kapıdan hoşgeldin diyip giden5adam oturur bizle sohbet eder güler eğlenir.
Izin alma durumu yoktur bende. Gideceğim yeri sadece haber veririm.
Gelecekle ilgili hayallerini anlatırken bir havuzlu ev yada bir tekneyse bile mesela. O hayalin bir taburesinde ben bir taburesinde oğlum olur.
Kötü yalan söyler hemen ifşa olur.
Aklıma gelen iyiler
Şimdi bukadar ponçiklikten sonra kötü haller.
.inadım inat 'tır. Yanlış olduğunu bile bile inat eder fikrinde.
Ailesi ile çok sorunlarımız oldu. Dedim ya eşim asla haram yemez ailesi tam tersi dir. Ama ailesi işte yanlışını bile savunur. Kim öyle degil ki diyeceksiniz ben değilim. Yanlışa yanlış derim.
Anam başta kötüleri yazsaydım iyileri yazdıkça kötüler silindi aklımdan.
Bazen yaptığı iyiliği yüze vurma huyu vardır ama birtek bana yapar bunu.
Aslında buda suçlu olduğu halde kaçış için kullandığı bir metod.
Gıybet sever benide gaza getirir.
İşinde çalışır ama ev işi erkek5işi faturası aklına ne gelirse benim uzerimdedir. Nolur eve gelince kanepesinden ayırmasınlar onu.
Bir olay yaşanır içinde büyütür sana yansıtmaz. Ama sonra hiç alakasız bir olaydan sorun çıkarıp o olayın acısını çıkarır senden. Anlatması karışık biraz bende 9 senede çözdüm zaten.
Hem hiç bir iş yapmaz hemde benin yaptığıma yorum yapar durur. Aklına ne gelirse artık.
Mesela bir gun1patetes yemeği. Kavga sebebine gel:)
Tavukarı pisirdim patetesleri atıcam neymiş önce patetes pisermis ya diyorum ne alaka patetes çabuk piser mantık olarak en zor pisen2ilk koyulur. Kavga esilir2yem ek yenilir. Aradan zaman geçer ben patetes yemeği yapıcam der önce tavuklari pisir. Daha önceki olayı anlatırım yok ne alaka ben5demem5Öyle sey der .
Bu olay farklı sekillerde ve yerlerde yaşanır. Farkındadır gozleri2aşağı bakarak pis pis sırıtır:)
Akşamın 11 inde bakkala git diyebilir. Bu konuda bana güveniyor ki cadının önde gideniyim ama nolur ne olmaz.
Acarım ağzımı yumarım gözümü al sana kavga
Çocuk yetiştirme yönümüz çok zıt ki en büyük kavga nedenlerimiz. Ben telefonla oynamasın dedikce çocuğa telefon verir mesela.
Beni elestirmek2gibi bir tutkusi1var ki bu eskiden daha fazlaydı. Azının payını vere vere azalttım
Kıskançtır ama keske2 kıskanıyorum giyme5suslenme dese. Onun yerine guzel olan görünen yonumle dalga geçer. Bende5 cozdun tabi. Demekki iyi gorunuyor2derin yine5o pis aşağı bakarak siritma hali.
Çok dırdırcı. Yenin2 ederim sanki erkek ben kadın o. Beni patlatana kadar susmaz damarıma basar en son lafları yer rahatlar
Boğazına acayip düşkün dur. Şimdi çalışıyorum da az daha rahatım. İstekleri bitmez hepte yorucu seyler2isterdi
Patavatsızlıkla açıksözlülük arasındaki ince çizgiyi su yaşına kadar çözemedi
Espiri lidir milleti kırar geçirir ama çizgiyi aştı aşacak diye diken üstünde olurum.
Kendi başına hastaneye bile gidemez. Illa ben gidecem yanında.oğlumu biraksam5 bucuk2yaşında gider eminim. Ama buda anasının suçu butun2erkek çocukları ayni kadının.
Aklıma gelenler5bunlar kimileri duzeldi
Mesela romantik değildi 2 senedir bana kaşla göz arası supriz yapıp ağzımı açık bırakıyor.
Akraba iliskileri kendisi ve benimkiler ile kötüydü şimdi iyi.
Ailesini ve ailemizi koyacağı yeriöğrendi. Hal boyle2olunca bende ailesine bilenmiyorum
Kendi başına akıl edemiyor henuz ama en azından fatiraları2eline verince vezneye ulaşıp kontak kurup yatırıyor.
Vs vs
Buda kk deki en kötü yazım oldu boşluk yerine niye rakam çıktı. Uykum var sanırım artık