• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya memorıale siz kaç verdiniz bu kez.................biz tekrar oraya gitsek kaç alırlar acaba.................

iyiyim canım sağol bir değişiklik yok şimdilik ;daha görmedim ayın 12 sinde inş...sen nasılsın darısı sana inş yakın zamanda

canım iyiyim elhmd.............işte merkezlere falan bakıyorum............memorıal yine çok isterse oraya gidemeyiz.............başka nere olabilir diye geziniyorum işte..............

canım memorıal muhasebedeki bayanla pazarlık yapın bize baya yardımcı oldular çünkü
dondurulmuş transfer 800 euro du bizzz baya indirimli yaptırdıkkk

merhaba lamyay
sakin canini sikma hepimiz bu tür seyleri yasiyoruz herkes soruyor bebek ne zaman bir yil oldu yasin geldi falan filan.
Ben takmiyorum onlari sende aynisini yap yoksa ipranirsin.
Içini rahat tut elbet bir umut kapisi açilacak sizede.
Allah''tan umut kesilmez. Yeter ki siz pesini birakmayin.

slm kizlar canlar nasilsiniz
kizlar allahin izniile kaan hocanin yanina gidecem ve tedavimi olacagim
insallah allahimin izni ile mikroteseye ihtiyac kalmaz
kizlar benim icin dua edin
su mubarek gunde dualarinizi benden esirgemeyin
kizlar beni unutmayin

kızlar herkes birbirine dua etsin hepimize diger ramanazana hayırlı evlatlarımızı versin inşallah rabbim

anaaaaaaaaaaaaaaa gene kimseler yok ne o iftardan sonra hepinize ağırlıkmı çöktü hadi bakalım gelind eiki konuşak

kızlar doktoro gitmiştimya rahim agzında cok büyük bir yara varmış nasıl olacak bilmiom yakılması gerekiyomuş

hıc korkma ..bende de rahım agzında yara vardı..gercı bana yakılıcak dedıler ben yaktırmadım..sonra gecmıstı..hıcbır ılacda kullanmadım...ama ustunden 3-4 sene gectı...hatta bır doktor salak bana rahım agzı kanserısın demstı falan...yara benım yasadıgım kadarı ıle cok onemlı bır problem degıl....

kızlar yara ccok büyükmüş fitil verdi sonrada gel yakalım dedi napacam bilmiyom

kızlar uyanmadınız mı daha hadi gelinde biraz sohbet edelim gelecekte ki bebeklerimizden konuşalım...

Back
X