• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
s.a canlar gece apart topar hast.yattım yine kanamam var,kanaman çok artarsa apar topar doguma bile gidebilirsin diyor doktor.

canım kardeşim.dualarım seninle.dilerim senin misafirler vaktinde gelir.bu ne acele.yerlerimi dar geldi.şaka bir yana kardeşim çok geçmiş olsun.sınavın devam ediyor,sabrın sonu selamettir.

merhaba kızlar...

nasılsınız uzunnn zamandır giremedim... kendimi toparlamayla meşguldüm :( ... 2 ay oldu neredeyse m.tese ameliyatı olalı...

o dönemde yanımda oldunuz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..

şimdi neler yapıyorum diye merak ederseniz...

nefes almaya çalışıyorum, hayata tununmaya çabalıyorum... ve insanlardan neftet etmemeye...

bir sürü yakın (!) arkadaşım vardı çok sık görüştüğüm şimdi kapımı bile çalmıyorlar...

bizler sadece çocukla imtihan olmuyoruz. kul kulla imtihan oluyor... düşene bir tekmede sevdiklerinden geliyor, sen tutunacak bir dal

ararken herkes sana yüz çeviriyor... gerçi en yakınlara bile artık bişey diyemiyorum.. bu süreçte kayınvaldem bir kere bile ne

hissettiğimi sormadı, ben 25 yaşında hiçbir zaman anne olamayacağımı öğredim bunun altında ezilirken üzülürken oğluyla haber

gönderiyor ki ;her anne oğlunun çocuğunun olmasını ister... geline söyle bişey demesin.

benim annemde ağlayarak diyor ki 'kızımmm bu senin kaderinse hep yanında olacağım, hep sana destek olacağım,...'

biliyorum belki canınızı sıkıyorum ama yemin ediyorum ki sizden başka beni anlayan yok...

neyse birazda iyi şeylerden bahsedeyim....

celalettin hocaya gidebildik sonunda bir sürü test yapıldı karyotip bile yoktu... sonuçları bekliyoruz şimdi . sperm testi çıktı gerçi ama

farklıydı biz şimdiye kadar bu kadar geniş kapsamlı test yaptırmadık raund cell sayımı 500.000 cc diyor ne demekse artık, testin

üst tarafında ise sperm- raund cell 7-8 diyor.. bilen varmı bunlar ne demek..????

bahar canım hayırlı olsun... bir prens doğacak desene..

raund cell yuvarlak hücre demek
Allah sana sabır versin inşallah celalettin hocanın tedavisi olumlu olur sizin için

canlarrrrrrrr biz geldikkkkkkk :16::16::16:
bugün kontorlümüz vardı 16+2 olduk :49:
cinsiyette belli olacaktı heyecanla gittik dr ne diyecek diye...
hep içimizden kız geçiyordu ama bebişimizzzzz erkekkkkkkkkk :55::52:
inş prensimi üzmemişizdirrrrrrrr eşim hep "kızım" diye sevmeye çalışıyordu da kızıyordum "erkekse üzülür bebişim öyle sevme" diye...
çok şükür gelişimi çok iyi dedi dr 153 gr olmuş miniğim :16:
bidahaki kontrolümüz bayramdan sonra...
küçük yiğeninizle dua ediyoruz hepinizeeeeeee rabbim hepinize sağlıklı sıhatli bebişler nasip etsin en kısa zamanda inş :16::16::16:

gözünaydın oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::55::55::55:

bahar85.oğlun hayatınıza sağlık huzur neşe getirir inşallah.rabbim salih evlatlardan eylesin inşallah.

s.a canlar gece apart topar hast.yattım yine kanamam var,kanaman çok artarsa apar topar doguma bile gidebilirsin diyor doktor.

inşallah düzelir eve dönersin bir daha hamileliğinin sonuna kadar sıkıntın olmaz inşallah
Allah sana sağlık ve afiyet versin bebişlerinle
dualarım seninle

cnm çok sevindim senin adına oğluşun olucakmış diye yazmaya girdim duruderyadenizin durumunuda görünce çok üzüldüm hakkımızdan hayırlısı olsun inş. inş. bebekleri onu bırakmaz sımsıkı tutunurlar annelerine... senin paşada size mucize gibi geldi vallahi inş. sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürsün öptüm..

gulercim hoşgeldin özledik seni :70:
ahh canım inş yaşadığın son sıkıntılar olur bunlar :16:
tedaviniz hayırlı olsun inş en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsınız :16:
saol canımmmmmmm inş sende göreceksin bu günleri dua ediyoruz teyzesi :16::16::16:

sağol canım teşekkür ederim ...

raund cell yuvarlak hücre demek
Allah sana sabır versin inşallah celalettin hocanın tedavisi olumlu olur sizin için

teşekkür ederim biz tedaviye başlamak istiyoruz da inş hocada ister :)

pH : 8.9
Fruktoz : 260 mg/dl ( Normali : 200 - 600)
Direkt Mikroskopi hpf (400x) sahasında:
Sperm : - Round Cell : 7-8 EPİTEL ( nadir ) *Eritrosit : ( -) Aglütinasyon ve tipi: (-)
Sperm Sayımı : - /cc
Round Cell Sayımı : 500 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 55 000 /cc Lökosit Oranı : % 11
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 445 000 /cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 89
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100

yarın hocayı arayacağız baklım ne diyecek o kadar çok sadece 0 ı gördük ki şimdi grem hücre 445 000 yazınca umutlansam mı iyi mi kötümü diye düşünüyorum...

durudenizderya canım geçmiş olsun inşallah sağlık bir şekilde rabbim kavuştursun evlatlarına.

bahar canım bebişin cinsşyeti belli olmuş hayırlı olsun canım sağ sağlim kucağına aldığın günleri göstersin Allah.

kızlar bebegın cınsıyetını kacıncı haftada ögrenıyoruz...

Belli olmuyoki cnm genelde 12 .haftada doktorlar bi tahminde bulunuyolar ama o haftalarda yanıltıcı olabiliyor.
ilerleyen haftalarda kesinlik kazanıyo benim 18. haftada kesinleşmişti.:34:
seninde hayırlı olsunnnnn hamileliğin Rabbim tamamına erdirsin inşallah:26::26::nazar::nazar:

Canim benim gecmis olsun allah yardimcin olsun .. Dualarim seninle
Insallah zamani gelince alirsin bebislerini kucagina

Son düzenleme:
Baharcigim cinsiyet belli olmus hayirli olsun canimmm
Allah sag salim kucaginada aldigingunleri gostersin

merhaba kızlar...

nasılsınız uzunnn zamandır giremedim... kendimi toparlamayla meşguldüm :( ... 2 ay oldu neredeyse m.tese ameliyatı olalı...

o dönemde yanımda oldunuz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..

şimdi neler yapıyorum diye merak ederseniz...

nefes almaya çalışıyorum, hayata tununmaya çabalıyorum... ve insanlardan neftet etmemeye...

bir sürü yakın (!) arkadaşım vardı çok sık görüştüğüm şimdi kapımı bile çalmıyorlar...

bizler sadece çocukla imtihan olmuyoruz. kul kulla imtihan oluyor... düşene bir tekmede sevdiklerinden geliyor, sen tutunacak bir dal

ararken herkes sana yüz çeviriyor... gerçi en yakınlara bile artık bişey diyemiyorum.. bu süreçte kayınvaldem bir kere bile ne

hissettiğimi sormadı, ben 25 yaşında hiçbir zaman anne olamayacağımı öğredim bunun altında ezilirken üzülürken oğluyla haber

gönderiyor ki ;her anne oğlunun çocuğunun olmasını ister... geline söyle bişey demesin.

benim annemde ağlayarak diyor ki 'kızımmm bu senin kaderinse hep yanında olacağım, hep sana destek olacağım,...'

biliyorum belki canınızı sıkıyorum ama yemin ediyorum ki sizden başka beni anlayan yok...

neyse birazda iyi şeylerden bahsedeyim....

celalettin hocaya gidebildik sonunda bir sürü test yapıldı karyotip bile yoktu... sonuçları bekliyoruz şimdi . sperm testi çıktı gerçi ama

farklıydı biz şimdiye kadar bu kadar geniş kapsamlı test yaptırmadık raund cell sayımı 500.000 cc diyor ne demekse artık, testin

üst tarafında ise sperm- raund cell 7-8 diyor.. bilen varmı bunlar ne demek..????

bahar canım hayırlı olsun... bir prens doğacak desene..

Gecmis olsun insllah bu defa yuzun guler arkadasim
Allah yardimcin olsun

Bahar canim cinsiyet belli olmus hayirli olsun saglikla kucagina al insallah....durudenizderya canim mesajini gorunce cok uzuldum Allah im acil sifalar versin yavrularinin acisini gostermesin sana insallah dualarimdasin bitanem....

DOĞADANDEVA İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

19 eylül perşembeden -------------- 21 eylül cumartesi saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2055 ….=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1925
3-- tülay20 …………………………… 2055
4—cemrem29 …………………………… 2250 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2055
6—zambak06 ……………………………. 2055
7—aruna …………………………… 2055 ….=okudu
8—alev99 ……………………………. 2120
9—ecrin23 ……………………………. .. 2055 …..=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2055 …..=okudu