merhaba kızlar...
nasılsınız uzunnn zamandır giremedim... kendimi toparlamayla meşguldüm

... 2 ay oldu neredeyse m.tese ameliyatı olalı...
o dönemde yanımda oldunuz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
şimdi neler yapıyorum diye merak ederseniz...
nefes almaya çalışıyorum, hayata tununmaya çabalıyorum... ve insanlardan neftet etmemeye...
bir sürü yakın (!) arkadaşım vardı çok sık görüştüğüm şimdi kapımı bile çalmıyorlar...
bizler sadece çocukla imtihan olmuyoruz. kul kulla imtihan oluyor... düşene bir tekmede sevdiklerinden geliyor, sen tutunacak bir dal
ararken herkes sana yüz çeviriyor... gerçi en yakınlara bile artık bişey diyemiyorum.. bu süreçte kayınvaldem bir kere bile ne
hissettiğimi sormadı, ben 25 yaşında hiçbir zaman anne olamayacağımı öğredim bunun altında ezilirken üzülürken oğluyla haber
gönderiyor ki ;her anne oğlunun çocuğunun olmasını ister... geline söyle bişey demesin.
benim annemde ağlayarak diyor ki 'kızımmm bu senin kaderinse hep yanında olacağım, hep sana destek olacağım,...'
biliyorum belki canınızı sıkıyorum ama yemin ediyorum ki sizden başka beni anlayan yok...
neyse birazda iyi şeylerden bahsedeyim....
celalettin hocaya gidebildik sonunda bir sürü test yapıldı karyotip bile yoktu... sonuçları bekliyoruz şimdi . sperm testi çıktı gerçi ama
farklıydı biz şimdiye kadar bu kadar geniş kapsamlı test yaptırmadık raund cell sayımı 500.000 cc diyor ne demekse artık, testin
üst tarafında ise sperm- raund cell 7-8 diyor.. bilen varmı bunlar ne demek..????
bahar canım hayırlı olsun... bir prens doğacak desene..