• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tülaycığım çok güzel bir fikir fakat şehirlerin farklı farklı olması sorun olabilir bizim burada birbirimize vereceğimiz en büyük ve en güzel hediye birbirimiz için dualar edip bol bol kuran okuyup o kişinin gerçek adıyla dua edip bildirmek olsun benim fikrim bu...Allah hepinizden razı olsun

Tabikide biz duamızı her zaman, her saat, her saniye hepimiz için yapıyoruz.
Rabbim senden de razı olsun.:16::16::16::16::16::16:

bursalım canım benim eşin istanbuldan güzel haberlerle döner inş.Allahım eşine şifalar versin hayırlı tohumcuklar nasip etsin ,bu sefer ve hiçbir zaman sıfır yazmasın hayırlısı ile helalinden bebeğinizi nasip etsin ,yuvanız şenlensin ALLAHIMMMMMMMMMMMMM SEN KARDEŞLERİM YARDIMCISI OL ,SEVİNÇ GÖZYAŞLARI NASİP EYLE ....

Duana tum kalbimle amin diyorum rabbim hepimize hakkimizda hayirli olan neyse onu nasip etsin insallah allah razi olsun

kızlar s.a nasılsınız yarın eşim istanbula gidecek test vermek için çokkk heyecanlıyım :18::18::18: kızlar ne olur dua edin bu sefer 0 yazmasın artık bizde rakamlar görelim:53: dualarınızı eksik etmeyin lütfen :18::18:

s a canlar:16::16::16:
nasilsiniz.kizlarin cogu ugramiyor hayirdir nerelerdeler:3::3:

BURSA canim insallah dilediginden daha guzelini ve hayirlisni gorursunuz.yuregini ferah tut ve ALLAHa sigin.dualarimiz sizinle.bir biz anlariz canim benim esimde ist gidiyordu..elimde telefon arayamiyordum olumsuz birsey duymamak icin,ama ALLAH cok buyuk bir tane bile verir ve ona can verir.

DURUDENIZDERYA CANIM SIZIN ICIN BIR YASIN SURESI OKUYACAM INS. (O Allah birseyin olmasini irade ederse ol der ve oluverir. yasin 82)

kızlar s.a nasılsınız yarın eşim istanbula gidecek test vermek için çokkk heyecanlıyım :18::18::18: Kızlar ne olur dua edin bu sefer 0 yazmasın artık bizde rakamlar görelim:53: Dualarınızı eksik etmeyin lütfen :18::18:

canım eşin inşallah güzel sonuçlarla gelir...istanbuldan..
Rabbim gönlüne göre versin.:16::16::16::16:

Size birşey danışacağım.
Ben diğer guruplarda insanların birbirini görmese dahi hediyeleştiğini gördüm.
Sizlerde katılırmısınız hem Peygamber Efendimiz (S.A.V) in bir sünnetini ihya etmiş oluruz.
Şimdi bir liste oluşturacağız.
Ve kura çekip birbirimize çok pahalı olmayacak şekilde, hediye alacağız, ve o kişi ile iletişime geçilerek kargo ile hediyeleri göndereceğiz.
Sonra gelen hediyeleri burda paylaşırız.
Hem dertlerimizi birazcık olsun umutmuş oluruz.Hemde kaynaşmış oluruz.
Hediye olarak o ile ait olan hatıra olan bir şey olabilir.
Ne dersiniz olur mu sizce yapabilirmiyiz.
Daha nice fikirlerinizi bekliyorum.
Liste olarak 1 den başlıyorum.
1-Tülay_20

Sevgiler Saygılaaarrrrr!!!!!

bence de çok güzel olur, arada bi böyle birşey yapılabilir değişiklik olur bizim için

kızlar s.a nasılsınız yarın eşim istanbula gidecek test vermek için çokkk heyecanlıyım :18::18::18: kızlar ne olur dua edin bu sefer 0 yazmasın artık bizde rakamlar görelim:53: dualarınızı eksik etmeyin lütfen :18::18:

cn hayırlı haberlerle gelsin eşin inşş hadi bakem 0 lar yok olun gelsin sayılar rakamlarrrrrrrrrrr:52::52:

Nursencim dün güzel haberini aldım ama yazmak için fırsatım olmadı.
canım bak körktüğün gibi olmadı.ama seni çok iyi anlıyabiliyoruz.insanın elinde değil.şükürler olsun ki bunuda atlattın.
mercimeğin seninle.bir ömür boyu rabbim ayırmasın inşallah.
seni mercimeğine emanet ediyoruz.rabbim herikinizide korusun.

canım ya selamun aleykum.sen eşine şu geylani ve ermişten hangi bitkiselleri macunları almıştın? daha doğrusu tam neler almiştın bana ya buraya ya da telime msj atabilir misin?bir de aldiğın yerlerin tel nosunu. cok sewinirim. öpuyorm , ben de alayım inş fayda verir bizim de 25 gün sonra tekrar randevu var umarım inş hersey iyiye doğru gidiyordur.Allah herkesin yardmcsı olsn öptm

selam kızlar nasılsınız ben çok tedirginim yarın 2 li tarama testim var olumsuz bir sonuçla karşılaşıcam diye çok korkuyorum bebeğime bu kadar yakınken bişey olcak die çok korkuyorum
inşallah herşey yolundadır ve bebeğin sağlıklı bir şekilde
büyüyordur canım.
arkadaşlar kendim içim 41 meryem suresi okutuyorum birazını dağıttım sizlerdende almak isteyenler olursa yardımcı olabilirmisiniz..
1 tane de ben okurum inşallah canım.

aleyküm selam canım
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel buraya inşallah
dualarım seninle canım:16::16::16:

canım iyi haberlerini dört gözle bekliyorum.

inşallah ya bu yıl senin yılın olacak hem sınavı kazanacaksın hem de bebişin olacak,:)

bu arada yeni çay demledim gelin kızlar içelim sölemesi ayıp baya bi uyumuşum bugun ,dün güneş geçti başımıza 23 nisan törenlerinde

ama güzel şeyler ortaya çıkartmıız...

bıcır bıcır birler anasınıfı öpüp koklamak geldi içimden,kıyafetleri ni hiç sormayın:),rabbim bize de nasip eder inşallah

Size birşey danışacağım.
Sizlerde katılırmısınız hem Peygamber Efendimiz (S.A.V) in bir sünnetini ihya etmiş oluruz.
Ve kura çekip birbirimize çok pahalı olmayacak şekilde, hediye alacağız, ve o kişi ile iletişime geçilerek kargo ile hediyeleri göndereceğiz.
1-Tülay_20

canım güzel düşünmüşsün buradaki herkes birbirini görmese de kardeş gibi oldu,iyi kötü ne varsa paylaıyoruz,hepinizden Allah razı olsun..

canım güzel düşünmüşsün buradaki herkes birbirini görmese de kardeş gibi oldu,iyi kötü ne varsa paylaıyoruz,hepinizden Allah razı olsun..

Rabbim sizlerden de razı olsun.
Herkes yapıyor biz neden yapmayalım diye düşündüm.
Senin adını da yazayım mı ne dersin?
Biliyormusun ben hediye vermeyi nedense çok seviyorum...
İnsan hem alınca hemde verince de çok mutlu oluyor.

SELAM KIZLAR 5816BURSA HEYCANLA SONUCLARINIZIB BEKLIYORUM RABBIIM INSALLAH YUZUNUZU GULDURUR BU HAFTADA SIZIN ICIN CEKELIM HALAYIMIZI BUGUN DUA EDICEM INSALLAH CIKAR RABBIM BURDAKI HIC BIR ARKADASIMI EVLAT SEVGISINDEN MAHRUM ETMESIN HEPINIZIN GOBISI DOLSUN KUCAGI DOLSUN INSALLAH :49::49::emir_bebek::emir_bebek:

canım iyi haberlerini dört gözle bekliyorum.

inşallah ya bu yıl senin yılın olacak hem sınavı kazanacaksın hem de bebişin olacak,:)

bu arada yeni çay demledim gelin kızlar içelim sölemesi ayıp baya bi uyumuşum bugun ,dün güneş geçti başımıza 23 nisan törenlerinde

ama güzel şeyler ortaya çıkartmıız...

bıcır bıcır birler anasınıfı öpüp koklamak geldi içimden,kıyafetleri ni hiç sormayın:),rabbim bize de nasip eder inşallah

Oh oh afiyet olsun ne güzel.
bende şimdi yemeğimi yedim.
üzerine güzel gider ama mecburen çay saatimi bekleyeceğim.
hadi iyi yine atlatmışsınız 23 nisanı.
ay kız öpülmeye doyulmaz ki o bıcırıklar ne şirin olmuşlardır ya.

Rabbim sizlerden de razı olsun.
Herkes yapıyor biz neden yapmayalım diye düşündüm.
Senin adını da yazayım mı ne dersin?
Biliyormusun ben hediye vermeyi nedense çok seviyorum...
İnsan hem alınca hemde verince de çok mutlu oluyor.

haklısın canım hediye gönüllleri de yumuşatır,

ben de katılırım yaz canım güzel olur:)

Size birşey danışacağım.
1-Tülay_20
2-gegonya
3-gamze
4-ervae

Oh oh afiyet olsun ne güzel.
bende şimdi yemeğimi yedim.
üzerine güzel gider ama mecburen çay saatimi bekleyeceğim.
hadi iyi yine atlatmışsınız 23 nisanı.
ay kız öpülmeye doyulmaz ki o bıcırıklar ne şirin olmuşlardır ya.

olsun canım herzamn hepinizi beklerim :)

sorma valla çok tatlılar,kendimi bildim bileli severim çocukları,yiğenlerimi de ben büyüttüm sayılır,annelerinden isteyemediklerini hep benden isterler:)
ablamlar der hep bunları bukar seviyosun kendinin olunca daha farklı olur sevgisi diye...
bakalım bekliyoruz dört gözle o sevgiyi tatmayı..

Back
X