Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tabii ki sizde haklısınız yeni öğrendiğiniz için böyle düşünmeniz çok normal.
İyi bir üroloji doktoru bulup yolunuza bakın vakit kaybetmeden
İstanbul’a gitmeyi düşünüyoruz. Önce tabi ultrason ve genetik testi var. Genetik testi ne kadar zamanda çıkıyor?

İstanbul’a gitmeyi düşünüyoruz. Önce tabi ultrason ve genetik testi var. Genetik testi ne kadar zamanda çıkıyor?
15 güne cıkanda var 1 aya da bizimki 15 günde cıkmıştı.
İstanbuldaki üroloji doktorlarını araştırın bülent erol, egecan şerefoğlu, celalettin peru,kaan aydos bunlar iyi doktorlar

Hormon tedavisi olduktan sonra acaba normal sperm çıkışı olur mu
Canım öncelikle azospermi hastalarında normal çıkışı beklemek çok uzun süre alıyor yani belki iki yıl ilaç tedavisi görecek. Belki bir yıl.
Normal çıkış dahi olsa yine tüp bebekle hamile kalırsınız normal yolla gebe kalma durumu bizlerde olmuyor.
Çıkan spermler dondurulacak tüp bebek yapmaya yetecek kadar sperm toplamak belki zaman alıcak.
En önemlisi de sadece hormonları düzeltmek normal çıkışı sağlamaz.
Önce testislerin aşağıya indirilmesi gerekiyor sonra hormonlar düzeltilecek sonra Sperm çıkışı sağlanır mı diye ilaçlara başlanacak.

arkadaşlar gerçekten arkadaşım doğru söylüyor umudunuzu yitirmeyin bizde 3-4 sperm bulundu ve onunla deneme yapıldı şimdi transfer dahi yapıldı bana transferin 9. günü meraktan test yaptırdık bugün sonuç pozitif çıktı şimdilik inşallah bi sorun çıkmazsa devam eder ve bizim başımızdan geçen olayı daha önce bu sitede yazmıştım gerçekten hiç umudumuz yoktu ama her zaman allaha dua edip şükrettik umudumuzu yitirmedik sizlerde umudunuzu yitirmeyin allah hepinize yardımcı olsun
Merhaba çok zaman geçmiş umarım görürsünüz. Eşim azospermi çıktı sperm sayısı 0 ve morelim aşırı bozuk. Şimdi ne durumdasınız umarım her şey güzeldir

Sizin eşiniz neden azospermi yani hormonlar mı genetik mi?
Mrb öncelikle demek isterim ki bu kadar kendinizi bırakmayın.Bu seviyeden sonra güçlü olmak kat kat önemli bizimde sıfırdı hiç çıkmadı mikro tese ile alındı ve banada olmaz uğraşma demişlerdi ama Allah tan başka kimse bilemez ümidinizi yitirmeyin

Varikosal tedavisi dahi görmeden biz hemen başladık denemelere kese içinde olduğunu öğrenince aynı gün eşim tese oldu tranfer yapıldı tedavi sürecine hiç girmedik hemen denemeye başladık kese de varsa eğer iyi birsey
Canım hamile misin ben anlamadım

Canım hamile misin ben anlamadım
Benim kızım şu anda 6 yaşında cnm azospermi eşim ve oldu bizimde ben destek amaçlı bizim gibi olan arkadaşlara umut olmak için arada girip bakıyorum yaşadıklarımı ve bunun imkansız olmadığını onlara anlatmak istiyorum.. şu anda hamile değilim birdaha denemedim tüp Bebek kızım la hayata devam ediyorum

Benim kızım şu anda 6 yaşında cnm azospermi eşim ve oldu bizimde ben destek amaçlı bizim gibi olan arkadaşlara umut olmak için arada girip bakıyorum yaşadıklarımı ve bunun imkansız olmadığını onlara anlatmak istiyorum.. şu anda hamile değilim birdaha denemedim tüp Bebek kızım la hayata devam ediyorum
Ayyy Allah senden razı olsun ailene sana Allah uzun ömür versin. Benim eşimin testisleri yukarıda doktor öyle söyledi ve FSH hormonu yüksek. Umut var mıdır sizce? Hiç duydunuz mu testislerin yukarıda olduğunu

X