Mayıs’ta randevusu olup iptal edilenlere randevuları verildi Mayıs ayı o yuzden dolu. Siz almadınız mı?Kisitlamalar oncesi randevusu olanlara öncelik verilecek diye okumuştum ne guzel randevumuz vardi iptal olducok üzüldüm beklemek yorucu gercekten. Oyle yapayim sürekli bakicam
İnhibin değeri sperm üretimini etkiliyor mu? İnternetten baktığım değer aralığında bizimki normalin altında kalıyor.Bizim doktorumuz Bülent Erol 100-400 arasında olması lazım demişti. Eşimin inhibin B değeri 5 in altında gelmişti
Etkilediği söyleniyor. Eşimde. Azospermi zaten aylardır tedavideyiz. Tese olacakİnhibin değeri sperm üretimini etkiliyor mu? İnternetten baktığım değer aralığında bizimki normalin altında kalıyor.
Biz de tese olacağız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunEtkilediği söyleniyor. Eşimde. Azospermi zaten aylardır tedavideyiz. Tese olacak
Amin inşallah. Siz nerde tese olacaksınızBiz de tese olacağız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Şişli Memorial'da tese ve tüp bebek yaptıracağızAmin inşallah. Siz nerde tese olacaksınız
O hastanenin de tüp bebekte çok başarılı olduğunu duymuştum. İnşallah olumlu sonuçlanır tese.Şişli Memorial'da tese ve tüp bebek yaptıracağız
İnşallah canım, Allah size ve diğer tüm arkadaşlara da hayırlı sonuçlar nasip etsinO hastanenin de tüp bebekte çok başarılı olduğunu duymuştum. İnşallah olumlu sonuçlanır tese.
Merhaba, evet doktorumuz eşime rapor cikariyor iğneler icin. Ovitrelle icin hic para ödemiyoruz, bu ay menopura başladik ama menopurun hepsini rapor karsilamiyor belli bir yüzdesini karsiliyor. 8 kutu ( 40 tane var icinde bize 3 ay yetecek) icin 238 tl ödedik.Selamlar aklıma takılan birşey var hanımlar. Eşi iğne tedavisi olan ve bunun için rapor çıkaran var mi. Çünkü baktım da bu kadınların kullandığı iğnelerin aynısını bazı azospermi hastaları da kullanıyor. Ve iğneler çok pahalı 1 tanesi 154 TL falan.
Çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için. Devlet hastanesinde çıkarıyorsunuz sanırım raporu değil mi. Bir de ben rapor çıkardım mesela aylar sürdü çıkarmak. Öyle uzun mu sürüyor.Merhaba, evet doktorumuz eşime rapor cikariyor iğneler icin. Ovitrelle icin hic para ödemiyoruz, bu ay menopura başladik ama menopurun hepsini rapor karsilamiyor belli bir yüzdesini karsiliyor. 8 kutu ( 40 tane var icinde bize 3 ay yetecek) icin 238 tl ödedik.
Yok biz devlet hastanesinde cikarmiyoruz.özel üniversite hastanesinde tedavi oluyoruz. Eşimin tedavisi icin doktorumuz muayene sirasinda ilac yazarken rapor olusturdu sagolsun. Tüp bebek asamasina bi türlü gecemedik ama benim doktorum rapor icin hazirlamam gereken evrak listesini verdi. Evraklari teslim edicem, gerisini onlar kendileri halledicekler. Öyle aylarca sürmeyecek. Ama devlette nasil bir sistem var malesef bilmiyorum.Çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için. Devlet hastanesinde çıkarıyorsunuz sanırım raporu değil mi. Bir de ben rapor çıkardım mesela aylar sürdü çıkarmak. Öyle uzun mu sürüyor.
Hangi özel üniversite hastanesidesiniz.Yok biz devlet hastanesinde cikarmiyoruz.özel üniversite hastanesinde tedavi oluyoruz. Eşimin tedavisi icin doktorumuz muayene sirasinda ilac yazarken rapor olusturdu sagolsun. Tüp bebek asamasina bi türlü gecemedik ama benim doktorum rapor icin hazirlamam gereken evrak listesini verdi. Evraklari teslim edicem, gerisini onlar kendileri halledicekler. Öyle aylarca sürmeyecek. Ama devlette nasil bir sistem var malesef bilmiyorum.
Adanadayiz biz canim. Adana başkent hastanesi tüp bebek merkezindeHangi özel üniversite hastanesidesiniz.
İyi sevindim ben istanbulda sandım sizi. Medicalpark Bahçelievler de ilk başkamıştık biz de herşeyi onları yapacaktı rapor işini falan. Ancak hiç bir tedavi uygulamadan eşime hemen tese yapacaklardı. Aynı hastane sandım birdenAdanadayiz biz canim. Adana başkent hastanesi
Yok canim adanadayiz. Bizim tedavi oldugumuz hastane ve doktorlar gercekten cok iyi. Esimin suanki durumunda tedavisiz teseye bizim doktorumuz karsi. Tese yap desenizde şuan yapmam diyor.İyi sevindim ben istanbulda sandım sizi. Medicalpark Bahçelievler de ilk başkamıştık biz de herşeyi onları yapacaktı rapor işini falan. Ancak hiç bir tedavi uygulamadan eşime hemen tese yapacaklardı. Aynı hastane sandım birden
Allah razı olsun işte işini bilen doktora denk gelmişsiniz. Şanslısınız. Eşinizin inhibin b değeri kaç. Ve diğer hormon değerleri.Yok canim adanadayiz. Bizim tedavi oldugumuz hastane ve doktorlar gercekten cok iyi. Esimin suanki durumunda tedavisiz teseye bizim doktorumuz karsi. Tese yap desenizde şuan yapmam diyor.