Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlarrrrrr nasılsınızzz allahım:44::44::44::44: Yüzlerinizi güldürsün inşşş

Slm pamugum nasilsin???
Sagol tatlim evet ignelerimize kavustuk...
Igne vurdurucaz diye bu kadar sevinen varmi acaba kafayi tirlatmaya basladim...
Sen neler yapiyosun tatlim sinava az kaldi herhalde Allah zihin acikligi versin pamugum...

selam kızlar nasılsınız ben çok tedirginim yarın 2 li tarama testim var olumsuz bir sonuçla karşılaşıcam diye çok korkuyorum bebeğime bu kadar yakınken bişey olcak die çok korkuyorum

Allahın selamı hepinizin hepimizin üzerine olsun,böyle güzel 23 nisanlarda bizde çoçuklarımızı gezdirebilelim inş.canlarım yumurta takibi devam ediyor iğnelerim 2 ye çıktı yarın sabah bi e2 testi daha var gonelf lere devam karnım baya şişti ,eşimin ameliyatı benden önce olacak başarılı gecerse benim yumurtalar toplanacak zor günler bizi bekliyor,iş yerinden izin almak iğneli iğneli çalışmak çok zor oluyor her konuda dualarınızı bekliyorum,klinikte birsürü insanla tanıştım bir dokun bin ah işit çok üzücü hikayeler duydum Allah hepimizin yardımcısı olsun ,Allahdan herşeyin hayırlısını istiyorum bizim için ne hayırlısı ise o olsun öncelikle benim ve eşimin sağlığı önemli herşey bebek demek değil .Allahım yolundan ayırmasın ilimli imanlı sapasağlam güçlü kuvvetli müslümanlar eylesin hepimizi

enfalciğim testler çok iyi çıkar inş. o gördüğüm bebeğini kucağına alır sonra oda birde kardeş yapar kocaman aile olursunuz inş.Allahım gurbette yar ve yardımcım her konuda desteğin olsun Allaha emanet ol hayırlı haberlerle gel

cemrem çok güzel gelişmeler olmuş sizin adınıza mutlu oldum zaten iyi bir hoca çıkış olup olmayacağını anlarmış,inş.hayırlı çıkış olur hayırlı salih saliha bebekler gelir dünyaya, ailenize gelen hergün hayırlar getirsin canım benim eşimin dondurulmuşları var dondurulmuş embiryoda var fakat onlar izmirde eğe üniv.de biz onları taşıyamadık Ankarada sil baştan yeni tedaviye başladık yani burada herşey sıfırdan yapılıyor hayrılısı inş.Allahtan bizim için ne hayırlısı ise onu vermesini istiyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun kaç gündür kliniğe git gel birsürü şey duydum ALLAH herkesin gönlüne göre versin .bu zor imtihanı hayırlısı ile kazanmayı nasip etsin

selam kızlar nasılsınız ben çok tedirginim yarın 2 li tarama testim var olumsuz bir sonuçla karşılaşıcam diye çok korkuyorum bebeğime bu kadar yakınken bişey olcak die çok korkuyorum

sadecik ALLAHIM BEBEĞİNİZİ KORUSUN ONU SANA VE EŞİNE BAĞIŞLASIN sonuçlar inş.istediğin gibi çıkar korkma canım inş.BEBEĞİNE VE SANA BİRŞEYCİKLER OLMAZ Allahım korur

arkadaşlar kendim içim 41 meryem suresi okutuyorum birazını dağıttım sizlerdende almak isteyenler olursa yardımcı olabilirmisiniz..

arkadaşlar kendim içim 41 meryem suresi okutuyorum birazını dağıttım sizlerdende almak isteyenler olursa yardımcı olabilirmisiniz..

bengusuu canım ben 1 adet meryem suresi senin ve eşin için okuyabilirim ,iki üç gün sonra okur sana yazarım Allah kabul etsin eksiğin olursa yine alırım haberleşiriz .Allah hepimize şifalar ihsan etsin

Ne kadar çok olsada derdin...!! Vardır elbet bir bildiği,derdi verenin...!!Sabır aşını içmek varsa nasipte...!!Gel...!! Taşları çatlatalım yüreğim...!!Ne çok çentik attık hayat ağacına...!! ...
Bu son badire diyelim,Bir çizik çekelim...!!
Kim bilebilir ki ne olacak yarın...!!Çıkarmıyız sabaha...??
Sev dolu,dolu Sımsıkı sarıl sevdiğine...!! Tutun hayata....!!
Her şey bir gün bitecek nasıl olsa...!! İsyan etme yüreğim...!! Sebep, suçlu arama...!! Duayla , Sabırla , Umutla Bak Yarına...!!

cnm geçmiş olsun alalh allah niye olmuş acaba böle bence dr. beyi ara sor güzelim belki bişey veriri gecirir kızarıklığı
tez zamanda gemesi dileüiyle.......
Slm pamugum nasilsin???
Sagol tatlim evet ignelerimize kavustuk...
Igne vurdurucaz diye bu kadar sevinen varmi acaba kafayi tirlatmaya basladim...
Sen neler yapiyosun tatlim sinava az kaldi herhalde Allah zihin acikligi versin pamugum...
slm güzelim benim iim tatlım ne olsun biraz ses kısıklığım dışında iim
ayyyyy ders deme bana sinir 2 kitabı bitiremiyorum onlar geometri ve fizikkkkk
inş becerebilirim evet 11 12 mayıs sınav şurda bişecik kalmadı bakalım ne oalcak
sen nasıslın cnm iğneler başladı hadi bakalım sıra sıyla gelsin spermler gitsin spermler ayolllll
teşekkür ederim cnm benim inş salih evlatlarım olur
anladım cnm inş eşinin operasyonu başarılı geçer cnm doğru haklısın kimbilir kimlerin daha ne dertleri var biz de burda sadece evlat hasretini konuşuyoruz genelde diğer dertleri anlatmaya kalksak ohoooooooooooooo:26::26: alahım derten kederden korusun biz kullalarını
cnm inş senden de güzel haberler gelir....
BENGUCUM CNM BENDE 1 TANE MERYEM SÜRESİ OKURUM BU HAFTA ONUNA KADAR
OKUYUNCA YAZARIM GÜZELİM DUANI YARADAN KABUL ETSİN..

sabır ya sabır sonu SELAMETTİR İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Son düzenleme:
Size birşey danışacağım.
Ben diğer guruplarda insanların birbirini görmese dahi hediyeleştiğini gördüm.
Sizlerde katılırmısınız hem Peygamber Efendimiz (S.A.V) in bir sünnetini ihya etmiş oluruz.
Şimdi bir liste oluşturacağız.
Ve kura çekip birbirimize çok pahalı olmayacak şekilde, hediye alacağız, ve o kişi ile iletişime geçilerek kargo ile hediyeleri göndereceğiz.
Sonra gelen hediyeleri burda paylaşırız.
Hem dertlerimizi birazcık olsun umutmuş oluruz.Hemde kaynaşmış oluruz.
Hediye olarak o ile ait olan hatıra olan bir şey olabilir.
Ne dersiniz olur mu sizce yapabilirmiyiz.
Daha nice fikirlerinizi bekliyorum.
Liste olarak 1 den başlıyorum.
1-Tülay_20

Sevgiler Saygılaaarrrrr!!!!!

canım bu harika bir fikirr

kızlar s.a nasılsınız yarın eşim istanbula gidecek test vermek için çokkk heyecanlıyım :18::18::18: kızlar ne olur dua edin bu sefer 0 yazmasın artık bizde rakamlar görelim dualarınızı eksik etmeyin lütfen :18::18:

Sıfırsız bir sperm testi olması dileğiyle rabbim gönlünüzden geçen bol spermli tahlil sonucu nasip etsin inşallah.

canım bu harika bir fikirr

O zaman seni de yazıyorum haberin olsun

canım benim senin için 1 yasin okudum allahım kabul etsin gönlüne göre versinn

umutt canım benim Allah razı olsun çok teşekkürler hemen deftere ekledim Allah kabul etsin,okuduğun yasini şerif hürmetine mutlulukların en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin Allahım hayırlı şifalar ve sabırlar versin ALLAHA EMANET OL

tülaycığım çok güzel bir fikir fakat şehirlerin farklı farklı olması sorun olabilir bizim burada birbirimize vereceğimiz en büyük ve en güzel hediye birbirimiz için dualar edip bol bol kuran okuyup o kişinin gerçek adıyla dua edip bildirmek olsun benim fikrim bu...Allah hepinizden razı olsun

bursalım canım benim eşin istanbuldan güzel haberlerle döner inş.Allahım eşine şifalar versin hayırlı tohumcuklar nasip etsin ,bu sefer ve hiçbir zaman sıfır yazmasın hayırlısı ile helalinden bebeğinizi nasip etsin ,yuvanız şenlensin ALLAHIMMMMMMMMMMMMM SEN KARDEŞLERİM YARDIMCISI OL ,SEVİNÇ GÖZYAŞLARI NASİP EYLE ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…