Selam kızlar nasılsınız bız cok sukur ıyıyız teyzelerı ıkılı test yaptık sımdı heycan ve endıse ıle sonucları beklıyoruz , kızlar nolur dua edın rabbım evladımı sag salım kucagıma almayı nasıb etsın testın sonucları guzel cıksın ınsallah bu test cocugun zekası ve ozurlu olup olmadıgı anlasılıyor mus ınsallah guzel sonuclar alırız , bu arada bebısımı cok detaylı gordum el parmklarını ayaklarını burnunu gozlerını hem ızledım hem agladımEsım dıyorkı bıraksalar gıdıp ultrayon ekranına yapısacan bakmayın oyle dedgıne onun gozlerıde doldu benden kacırıyo ama benım gozumden kacmadı :26::26: Neyse canlar benden bu kadar rabbım sızerede en kısa zamanda nasıb etsınde gebelık heycanınıda hep beraber yasıyalım ınsallah
cnm inş görürüz o spermcikleri
bize hoca sizde inş çıkış olacak dedi bakalım ve hem geylaniden hemde ermişten macun al dedi ermişten böğürtlen kökü ve kişnişli macun verdi geylani aktarı aradık meşgul olduğu için bi kaç gün sonra tekrar arıcaz ve menagon hafta da 3 defa preglyn 2 defa yapılacak dedi.......
cnm inş sperm çıkar.........
tatlım benim gözünaydın kızzzzzzzzzoh şükür almışsınız hadi şifalar olsun eşine inşşşş
cnm tedavin hep kolay ve umut dolu olsun cnm eşinin dondurulmuşlları yokmuydu :26:
inş operasyonda da sperm bulunur güzelim....
selam kızlar nasılsınız ben çok tedirginim yarın 2 li tarama testim var olumsuz bir sonuçla karşılaşıcam diye çok korkuyorum bebeğime bu kadar yakınken bişey olcak die çok korkuyorum
arkadaşlar kendim içim 41 meryem suresi okutuyorum birazını dağıttım sizlerdende almak isteyenler olursa yardımcı olabilirmisiniz..
bengusuu canım ben 1 adet meryem suresi senin ve eşin için okuyabilirim ,iki üç gün sonra okur sana yazarım Allah kabul etsin eksiğin olursa yine alırım haberleşiriz .Allah hepimize şifalar ihsan etsin
cnm geçmiş olsun alalh allah niye olmuş acaba böle bence dr. beyi ara sor güzelim belki bişey veriri gecirir kızarıklığıKızlar bir şey sormak istiyorum
biz nebidoyu 1 ay önce yaptırdık ozaman kabada bişey yoktu şişme apse filan
şu 4 gündür iğne yeri şimeye kızarmaya kaşınmaya başladı ve sertlik giderek yayılıyor baya büyüdü şimdi
neden olmuştur
napmalıyım ????
slm güzelim benim iim tatlım ne olsun biraz ses kısıklığım dışında iimSlm pamugum nasilsin???
Sagol tatlim evet ignelerimize kavustuk...
Igne vurdurucaz diye bu kadar sevinen varmi acaba kafayi tirlatmaya basladim...
Sen neler yapiyosun tatlim sinava az kaldi herhalde Allah zihin acikligi versin pamugum...
teşekkür ederim cnm benim inş salih evlatlarım olurcemrem çok güzel gelişmeler olmuş sizin adınıza mutlu oldum zaten iyi bir hoca çıkış olup olmayacağını anlarmış,inş.hayırlı çıkış olur hayırlı salih saliha bebekler gelir dünyaya, ailenize gelen hergün hayırlar getirsincanım benim eşimin dondurulmuşları var dondurulmuş embiryoda var fakat onlar izmirde eğe üniv.de biz onları taşıyamadık Ankarada sil baştan yeni tedaviye başladık yani burada herşey sıfırdan yapılıyor hayrılısı inş.Allahtan bizim için ne hayırlısı ise onu vermesini istiyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun kaç gündür kliniğe git gel birsürü şey duydum ALLAH herkesin gönlüne göre versin .bu zor imtihanı hayırlısı ile kazanmayı nasip etsin
BENGUCUM CNM BENDE 1 TANE MERYEM SÜRESİ OKURUM BU HAFTA ONUNA KADARarkadaşlar kendim içim 41 meryem suresi okutuyorum birazını dağıttım sizlerdende almak isteyenler olursa yardımcı olabilirmisiniz..
Ne kadar çok olsada derdin...!! Vardır elbet bir bildiği,derdi verenin...!!Sabır aşını içmek varsa nasipte...!!Gel...!! Taşları çatlatalım yüreğim...!!Ne çok çentik attık hayat ağacına...!! ...
Bu son badire diyelim,Bir çizik çekelim...!!
Kim bilebilir ki ne olacak yarın...!!Çıkarmıyız sabaha...??
Sev dolu,dolu Sımsıkı sarıl sevdiğine...!! Tutun hayata....!!
Her şey bir gün bitecek nasıl olsa...!! İsyan etme yüreğim...!! Sebep, suçlu arama...!! Duayla , Sabırla , Umutla Bak Yarına...!!
canım bu harika bir fikirrSize birşey danışacağım.
Ben diğer guruplarda insanların birbirini görmese dahi hediyeleştiğini gördüm.
Sizlerde katılırmısınız hem Peygamber Efendimiz (S.A.V) in bir sünnetini ihya etmiş oluruz.
Şimdi bir liste oluşturacağız.
Ve kura çekip birbirimize çok pahalı olmayacak şekilde, hediye alacağız, ve o kişi ile iletişime geçilerek kargo ile hediyeleri göndereceğiz.
Sonra gelen hediyeleri burda paylaşırız.
Hem dertlerimizi birazcık olsun umutmuş oluruz.Hemde kaynaşmış oluruz.
Hediye olarak o ile ait olan hatıra olan bir şey olabilir.
Ne dersiniz olur mu sizce yapabilirmiyiz.
Daha nice fikirlerinizi bekliyorum.
Liste olarak 1 den başlıyorum.
1-Tülay_20
Sevgiler Saygılaaarrrrr!!!!!
kızlar s.a nasılsınız yarın eşim istanbula gidecek test vermek için çokkk heyecanlıyım :18::18::18: kızlar ne olur dua edin bu sefer 0 yazmasın artık bizde rakamlar görelimdualarınızı eksik etmeyin lütfen :18::18:
canım bu harika bir fikirr
Sıfırsız bir sperm testi olması dileğiyle rabbim gönlünüzden geçen bol spermli tahlil sonucu nasip etsin inşallah.
O zaman seni de yazıyorum haberin olsun
canım benim senin için 1 yasin okudum allahım kabul etsin gönlüne göre versinn
Size birşey danışacağım.
Ben diğer guruplarda insanların birbirini görmese dahi hediyeleştiğini gördüm.
Sizlerde katılırmısınız hem Peygamber Efendimiz (S.A.V) in bir sünnetini ihya etmiş oluruz.
Şimdi bir liste oluşturacağız.
Ve kura çekip birbirimize çok pahalı olmayacak şekilde, hediye alacağız, ve o kişi ile iletişime geçilerek kargo ile hediyeleri göndereceğiz.
Sonra gelen hediyeleri burda paylaşırız.
Hem dertlerimizi birazcık olsun umutmuş oluruz.Hemde kaynaşmış oluruz.
Hediye olarak o ile ait olan hatıra olan bir şey olabilir.
Ne dersiniz olur mu sizce yapabilirmiyiz.
Daha nice fikirlerinizi bekliyorum.
Liste olarak 1 den başlıyorum.
1-Tülay_20
Sevgiler Saygılaaarrrrr!!!!!
kızlar s.a nasılsınız yarın eşim istanbula gidecek test vermek için çokkk heyecanlıyım :18::18::18: kızlar ne olur dua edin bu sefer 0 yazmasın artık bizde rakamlar görelimdualarınızı eksik etmeyin lütfen :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?