Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım yaaaaa. inş inş bu sevincin canlı canlı spermleri görünce kat kat artacak .
g6 macunu kullanıyoruz.
ayrıca papatyalı bir çay var onu kullanıyoruz tatlım.
siz ne kullanıyorsunuz?
ne dedi celalettin hoca eşine?

canim bende mail yolladim celalettin beye ins.kisa zamanda cevap yazar hayirlisi ins.bakalim ne olucak ne diyecek.sizin hücrelerde bir an önce sperme dönüsür ins.

amin canım amin.
hepimiz hayırlı evlatlarımıza kavuşalım inş.
inş hakkınızda hayılısı olur . canım geriden tedavi olmuyor .
büyük ihtimalle yanına çağırır.
hayırlı haberler alırsın inş.

oh oh oh çek anacım.
bende katılırım sana horonda teperiz halayda.....

canım bu arada 1 tane fetih okudum .
Allah kabul etsin.
RAbbim ne muradın varsa versin amin.

canım resim yüklenmemiş.
bakamadım ama.
inş geçer .
telde dediğim gibi ilacın tepkisinin dışa vurumuymuş
telaş etme herşey çok iyi olacak inş.
konuşuruz yine cnm.
kayınvalidemler burda.
yarın memlekete gideceğiz kısmet olursa.
onları bırakmaya .
görüşürüz yine inş.

kizllarrrr bugün celalettin beyi aradim baya bi zor ulastim ama bana dediki buraya gelmeniz gerek bende dedimki biz yurt disinda kaliyoruz muayene etmeden bisey diyemem dedi biz bu sene türkiyeye gitmeyecektim offff ya

bu yazını görmemişim
sana yukarıda cvp yazmıştım.
zannedersem sizi görmek muayene etmek ister diye.
canım hakkında hayırlısı olsun.
fsh
lf değerleriniz nasıl hiç baktırdınız mı orda?

canımcım
1 adet yasin oludum .
allah kabul etsin.
RAbbim hayırlı ikiz ikiz evlatlar nasip etsin.
işlerin kolay olsun inş. amin.

çarşamba günü sperm testi yaptıracak.... dua edin bana inşallah çıkarrrr

Canim biz Almanyada yasiyoruz...
O yuzden Hocadan ozel esimin adina yazilmis resmi recete gerekli bize...
Yani e-recete isimizi gormez zannediyoruz...
Hocani hastanenin kasesi olmasi gerekli imis...
Anladim canim o zaman gerekir evet haklisin biz gidecegiz hocanin yanina ama mayisin 13u gibi senin icin gec olur sanirim ozaman...

Anladim canim o zaman gerekir evet haklisin biz gidecegiz hocanin yanina ama mayisin 13u gibi senin icin gec olur sanirim ozaman...

Canim benim ya cok tsk ederim Allah razi olsun yardimci olmak istedigin icin..
Biz bosuna dert tasa etmisiz esim bugun Celalettin hocaya mail gonderdi..
Hemen recete yazip hocamiz mail yoluyla gondermis Allah razi olsun ilaci aldik bile...
Icim rahatladi cok mutluyuz daha fazla zaman gecmeden ignesini vurduracak esim...
Tekrardan Allah razi olsun canim senden tez vakitte Rabbim bebeklerini nasip etsin..Amin..

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
Rabbim yardımcınız olsun.
Test sonucunda canlı kanlı sperm görmek nasip eder inşallah.
Ah ahhh şu sperm testi aklımızı başımızdan aldın ya sen neymişsin beee helal sana...

Canimcim nasilsin memlekete gidiyormussun gule gule git gel insallah...
Bitanem dedigim gibi pazartesi bizim artik ugurlu gunumuz oldu...
Gecen pazartesi biliyorsun kure baslamistik..
Bu pazarteside Hocamiz mail yolu ile recetemizi gonderdi hemen...
Ben buraya yazmakla zaman kaybetmisim 5dakika icinde recetemiz geldi ve ignemizi aldik..
Insallah hamile oldugumu ogrenecegim gunde pazartesi olur...
Sizinle ayni kurleri kullaniyoruz herhalde bitanem insallah eslerimize sifa olur...
Tez vakitte Allahimin izniyle kuzucuklarimiza kavusuruz...Amin..

ben düsünmüstümki kaan aydos gibi bi tedavi sekli söyler burda uygulariz.ama dediki görmeden tedavi olmaz dedi bu sene gidemeyiz seneye kaldi kismet olursa hayirlisi ins.fsh degerleri falan normal canim cok düsük degil.siz ne yaptiniz tedaviye devam ediyorsunuz degilmi?

herkese yeni güzel ve umut dolu haftalar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

durdenizderya cnm 1 tane yasin okundu cnm rabbim dualarını kabul etsin
bu tedavi sana ve eşine hayırlısıyla nasip etsin cnm benim :119:

cemrem teşekkürler canım Allah razı olsun,mükafatı bin katıyla sizlere de tesir etsin inş.bugün akşama kadar klinikteydim,yumurta takibi yapıldı.iğnelere devam yumurta toplama günü eşime operesyon yapılacak tohumcuklar çıkmazsa diye çok korkuyorum hayırlısı artık Allahım hepimizin yardımcısı olsun 10 gün içinde herşey netleşecek...A.E.OL canım

canım yaren 16 diye not aldım çok teşekkürler yok gözümden kaçmadı kağıda liste yaptım listenin başındasın canım kardeşim Allahım dualrını kabul etsin,karşılığını sana ve eşine fazlasıyla versin Allah razı olsun

Selam kızlar nasılsınız bız cok sukur ıyıyız teyzelerı ıkılı test yaptık sımdı heycan ve endıse ıle sonucları beklıyoruz , kızlar nolur dua edın rabbım evladımı sag salım kucagıma almayı nasıb etsın testın sonucları guzel cıksın ınsallah bu test cocugun zekası ve ozurlu olup olmadıgı anlasılıyor mus ınsallah guzel sonuclar alırız , bu arada bebısımı cok detaylı gordum el parmklarını ayaklarını burnunu gozlerını hem ızledım hem agladım Esım dıyorkı bıraksalar gıdıp ultrayon ekranına yapısacan bakmayın oyle dedgıne onun gozlerıde doldu benden kacırıyo ama benım gozumden kacmadı :26::26: Neyse canlar benden bu kadar rabbım sızerede en kısa zamanda nasıb etsınde gebelık heycanınıda hep beraber yasıyalım ınsallah

cnm inş görürüz o spermcikleri
bize hoca sizde inş çıkış olacak dedi bakalım ve hem geylaniden hemde ermişten macun al dedi ermişten böğürtlen kökü ve kişnişli macun verdi geylani aktarı aradık meşgul olduğu için bi kaç gün sonra tekrar arıcaz ve menagon hafta da 3 defa preglyn 2 defa yapılacak dedi.......
cnm inş sperm çıkar.........
tatlım benim gözünaydın kızzzzzzzzzoh şükür almışsınız hadi şifalar olsun eşine inşşşş

cnm tedavin hep kolay ve umut dolu olsun cnm eşinin dondurulmuşlları yokmuydu :26:
inş operasyonda da sperm bulunur güzelim....

canim ins.sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim sana, bu kadar skntinin ardindan ins.güzel günler sizleri bekliyordur

Kızlar bir şey sormak istiyorum
biz nebidoyu 1 ay önce yaptırdık ozaman kabada bişey yoktu şişme apse filan
şu 4 gündür iğne yeri şimeye kızarmaya kaşınmaya başladı ve sertlik giderek yayılıyor baya büyüdü şimdi
neden olmuştur
napmalıyım ????

canım inşallah hiçbir sorun çıkmıcak test sonuçlarından
inşallah evladınızı sağsalim alacaksınız kucağınıza
kim bilir ne güzel duygulardır o minicik ellerini,yüzünü görmek
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bu duyguları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…