cnm tülayım 1 tane fetih süresi 1 tane tahmidiyye duasını okudum rabbim dileklerini dualarını kabul etsin inşşşş.........
sağol cnm benim inş darısı spermlere olurrrrr
inş hepimizde o huysuz,haylaz spermleri görürüzz
amin cnm dualarımız hepimiz için güzelim
sağol pıtırcığım benim hiç sorma cnm ya aptal gibiydik ya anlamadık senin demen gibi ağlasak mı gülsek mi bilimedik kkızz
ben hep gene 0 görürüm derken hücre çıkınca şok oldumama şimdi hamd ediyorum yaradana bu günleri de gördüm ya gerisi gelir inş hepimizin deeeeee
cnm size ne kür verdi dr. bey:26:....
canim bende mail yolladim celalettin beye ins.kisa zamanda cevap yazar hayirlisi ins.bakalim ne olucak ne diyecek.sizin hücrelerde bir an önce sperme dönüsür ins.
Canım çok teşekkür ederim o güzel aduaların için.Rabbim sizlerede tez zamanda göbüşünüzü doldursun inşallah.
15 gün diye niyetlenmiştim.Rabbim razı olsun dualarınız için.allaha emanet ol.
Rabbim okuduğunuz duaların yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçen hayırlı bebişleri nasip etsin inşallah.
Amiiinnnnn amiinnnn ecmain.hepimizin kolları dolsun inşallah.rabbim razı olsun inşallah çok mutlu ettiniz beni
çok teşekkür ederim.rabbim sizleride bu azodan kurtulup murada erenlerden eylesin.
Amiinnn aminnnn ecmain.hamişlerin duası geçer derler ya.inşallah kabül olmuştur duanız.
rabbim razı olsun.çok sağol canım ya.
İnşallah inşallah çok teşekkürler rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.
Allah razı olsun canım pıtırcığım benim.ağzından bal damlıyor hadi inşallah o günler yakındır umarım.
Ben halay değil de horon tepecem dermişim
saolasın cnm
elma sirkesi ve çörek otu yağına devaö€diyoruz
o çok kabarık kırmızıların şişliği kabarıklılığı indi dadece kırmızı noktalar var
inşlh ilaçlar faydalı olur cnm
15 gündür içimde neler yaşadım
resimlere bakabildinmi cnm
arayacaktım ama fırsatım olmadı hiç
tekrardan saolasın cnm kib
kizllarrrr bugün celalettin beyi aradim baya bi zor ulastim ama bana dediki buraya gelmeniz gerek bende dedimki biz yurt disinda kaliyoruz muayene etmeden bisey diyemem dedi biz bu sene türkiyeye gitmeyecektim offff ya
Anladim canim o zaman gerekir evet haklisin biz gidecegiz hocanin yanina ama mayisin 13u gibi senin icin gec olur sanirim ozaman...Canim biz Almanyada yasiyoruz...
O yuzden Hocadan ozel esimin adina yazilmis resmi recete gerekli bize...
Yani e-recete isimizi gormez zannediyoruz...
Hocani hastanenin kasesi olmasi gerekli imis...
Anladim canim o zaman gerekir evet haklisin biz gidecegiz hocanin yanina ama mayisin 13u gibi senin icin gec olur sanirim ozaman...
çarşamba günü sperm testi yaptıracak.... dua edin bana inşallah çıkarrrr
ben düsünmüstümki kaan aydos gibi bi tedavi sekli söyler burda uygulariz.ama dediki görmeden tedavi olmaz dedi bu sene gidemeyiz seneye kaldi kismet olursa hayirlisi ins.fsh degerleri falan normal canim cok düsük degil.siz ne yaptiniz tedaviye devam ediyorsunuz degilmi?oh oh oh çek anacım.
bende katılırım sana horonda teperiz halayda.....
canım bu arada 1 tane fetih okudum .
Allah kabul etsin.
RAbbim ne muradın varsa versin amin.
canım resim yüklenmemiş.
bakamadım ama.
inş geçer .
telde dediğim gibi ilacın tepkisinin dışa vurumuymuş
telaş etme herşey çok iyi olacak inş.
konuşuruz yine cnm.
kayınvalidemler burda.
yarın memlekete gideceğiz kısmet olursa.
onları bırakmaya .
görüşürüz yine inş.
bu yazını görmemişim
sana yukarıda cvp yazmıştım.
zannedersem sizi görmek muayene etmek ister diye.
canım hakkında hayırlısı olsun.
fsh
lf değerleriniz nasıl hiç baktırdınız mı orda?
çarşamba günü sperm testi yaptıracak.... dua edin bana inşallah çıkarrrr
herkese yeni güzel ve umut dolu haftalar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
durdenizderya cnm 1 tane yasin okundu cnm rabbim dualarını kabul etsin
bu tedavi sana ve eşine hayırlısıylanasip etsin cnm benim :119:
Canim ben senin icin aldigim Yasin-i serifimi okuyup ertesi gün yazmistim...
Gözünden kacti herhalde canim...
Allahim kabul etsin niyetine nail eylesin bebislerini en kisa zamanda nasip etsin insallahh...AMIN...
Ignelerden cok kötü oldugunu söylemissin canim insallah en kisa zamanda hersey yoluna girer canim...
Beklenen gün gelecekse cekilen cile KUTSAL``dir...(Hersey bebeklerin icin)
cnm inş görürüz o spermcikleriamin canım amin.
hepimiz hayırlı evlatlarımıza kavuşalım inş.
inş hakkınızda hayılısı olur . canım geriden tedavi olmuyor .
büyük ihtimalle yanına çağırır.
hayırlı haberler alırsın inş.
cnm inş sperm çıkar.........çarşamba günü sperm testi yaptıracak.... dua edin bana inşallah çıkarrrr
tatlım benim gözünaydın kızzzzzzzzzCanim benim ya cok tsk ederim Allah razi olsun yardimci olmak istedigin icin..
Biz bosuna dert tasa etmisiz esim bugun Celalettin hocaya mail gonderdi..
Hemen recete yazip hocamiz mail yoluyla gondermis Allah razi olsun ilaci aldik bile...
Icim rahatladi cok mutluyuz daha fazla zaman gecmeden ignesini vurduracak esim...
Tekrardan Allah razi olsun canim senden tez vakitte Rabbim bebeklerini nasip etsin..Amin..
cemrem teşekkürler canım Allah razı olsun,mükafatı bin katıyla sizlere de tesir etsin inş.bugün akşama kadar klinikteydim,yumurta takibi yapıldı.iğnelere devam yumurta toplama günü eşime operesyon yapılacak tohumcuklar çıkmazsa diye çok korkuyorum hayırlısı artık Allahım hepimizin yardımcısı olsun 10 gün içinde herşey netleşecek...A.E.OL canım
eşimde sperm düşüklügü cıktı canım doktor bana klomen verdi kullandım adetime 2 gün var cok umutluyum ama bi yandanda korkuyorumarkadaslar buraya yeni üye oldum yardımcı olabilirmisiniz
Selam kızlar nasılsınız bız cok sukur ıyıyız teyzelerı ıkılı test yaptık sımdı heycan ve endıse ıle sonucları beklıyoruz , kızlar nolur dua edın rabbım evladımı sag salım kucagıma almayı nasıb etsın testın sonucları guzel cıksın ınsallah bu test cocugun zekası ve ozurlu olup olmadıgı anlasılıyor mus ınsallah guzel sonuclar alırız , bu arada bebısımı cok detaylı gordum el parmklarını ayaklarını burnunu gozlerını hem ızledım hem agladımEsım dıyorkı bıraksalar gıdıp ultrayon ekranına yapısacan bakmayın oyle dedgıne onun gozlerıde doldu benden kacırıyo ama benım gozumden kacmadı :26::26: Neyse canlar benden bu kadar rabbım sızerede en kısa zamanda nasıb etsınde gebelık heycanınıda hep beraber yasıyalım ınsallah
Selam kızlar nasılsınız bız cok sukur ıyıyız teyzelerı ıkılı test yaptık sımdı heycan ve endıse ıle sonucları beklıyoruz , kızlar nolur dua edın rabbım evladımı sag salım kucagıma almayı nasıb etsın testın sonucları guzel cıksın ınsallah bu test cocugun zekası ve ozurlu olup olmadıgı anlasılıyor mus ınsallah guzel sonuclar alırız , bu arada bebısımı cok detaylı gordum el parmklarını ayaklarını burnunu gozlerını hem ızledım hem agladımEsım dıyorkı bıraksalar gıdıp ultrayon ekranına yapısacan bakmayın oyle dedgıne onun gozlerıde doldu benden kacırıyo ama benım gozumden kacmadı :26::26: Neyse canlar benden bu kadar rabbım sızerede en kısa zamanda nasıb etsınde gebelık heycanınıda hep beraber yasıyalım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?