Canım ben özelden msj gönderemedim bi türlü burdan yaziyorum sana,
Bizde sorun tekrarlayan gebelik kaybi ile basladı gittigim merkezler hep bende sorun aradi ama yoktu son kürtajimin üzerinden 3yil gecti 2 yildır tedavideyiz ilk spermiyogramda tüm degerler sıfırdı sok olduk hemen ürologa gittik eskiye ait gebelikler mevcut bu sonradan olusan bir kısırlık dedi iste renkli doopler usg ve tüm hormon tahlillleri yapildi esime epididim kisti cıktı sagda ama zararsızmıs prolaktin 40 cıktı max. 6 olmali dedi dr esim 3ay dostinex, xy complex, l- arginin kullandi sonraki spermiyogramda sayi 82milyondu yine sasirdık ama hareket morfoloji sıfırdı, mikro denedik hemen 20 yumurts cıktı benden 16sı islem gördü 10u döllendi 5gün blast transferi ama negatif oldu zaten son güne 3tane kalmisti 2si donduruldu 2ay sonra onlarla denedik yine negatif bu arada sayımız yine düsüse gecti 24milyon, 30milyon arasi su an ikinci tedaviye farkli merkezde basladik sayi tekrar sifırlanmadan hemen deneme önerdiler 18 yumurta toplandi 16si islem gördü 14ü döllenmis bukez imsi kullanildi yarin transferim var insallah hayirlısı olur yani bizde sorun prl yükselmeye basladıgı an esimde hersey sıfırlanıyor dostinexide sürekli kullanamıyo isi geregi yan etkisi cok ve yüksek doz veriliyo, mesela bizde prl 10 cıktıgı zaman sayı %90 azaliyor sizdede 12 cıkmıs 40 cıktıgı an sayi sıfırlanıyor bizde, cok fazla dikkat gerektiren bir isi yoksa esinin kullandirmani öneririm nacizane fikrim Allah hepimizin yüzüne gülsün insallah düşmanıma tattırmasın evlat eksikligini...