- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
- 103
- Konu Sahibi failatunfailun
-
teşekkür ederim,bu şekilde yapacağım.peki önce okula mı vermek lazım belgeyi,yoksa milli eğitime mi?Esinizin tayini es goturulemez garnizona cikarsa, esinizin is yerinden es gotirulrmrz garnizona tayini ciktigina dair belgeyle basvurup ailenizin yanina tayin isteyebilirsiniz.bende ogretmenim esim subay.cok yakin arkadasim bu sekilde ailesinin yanina tayin olmustu
teşekkür ederim :)Ben ogretmenim eşim subay kibris veya es goturulemeyen bölgeye çıkarsa esiniz tayini..istediğiniz yere tayin isteyebilirsiniz
okuldakiler de hiç bir şey bilmiyor.teşekkür ederim bilgilendirmeniz içinOkul idaresine soyleyin durumu onlar yonlendirecekler sizi.esinizin is yerinden belge isteniyor.onu once okula sonra kendiniz ilce milli egitime vermeniz lazim.tarihleri iyi takip edin
teşekkür ederim çok sağolun :)Kesinlikle mümkün dediğiniz gibi yapmanız için gerekli yerlere başvuru yapmanız gerekiyor milli eğitim okul ve eşiniz garnizon yada bağlı olduğu alaya durumu bölük komutanının nezaretinde bildirmesi yeterli olur ancak bu işlemlerin dönemleri bulunmaktadır
Rica ederim hayırlısı olsun Hakkı'nızdateşekkür ederim çok sağolun :)
teşekkür ederim.memlekete gidip ağustosta tekrar dönmem gerekecek o halde.bebeğimi bırakmam gerekecekÖzür grubu tayin zamani yapiliyor islemler.takildiginiz yerde mesai saatleri icinde meb personel islerini telefonla arayin sorun akliniza takilani.kesin bilgiyi oradan slin cogu idareci bilgisiz zaten
çok teşekkür ederim hocam Allah bebeğinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin sevgilerleCan güvenliği tayini kesin olur diyorlar hocam da ben olsam istediğim okulları yazarım.2 sene orada olacaksınız.bir de bi arkadaşım var geçen Yıl istemiş.okulları görünce vazgeçtim norm fazlası olacaktım resen tayin edeceklerdi dedi
İnşallah güzel bir okula yerleşirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?