• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi asker kendisi öğretmen olan arkadaşlar bir bakar mısınız?

failatunfailun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
540
337
103
Merhaba arkadaşlar.Benim eşim astsubay.Ben de öğretmenim.Şu an hamileyim ve doğurmam yakın :) Bu haziranda tayini çıkacak 5.bölgeye.Beni götüremeyeceği bir yer olacak büyük ihtimal.Şu an bulunduğumuz yer memleketimize 16 saat uzaklıkta.Dolayısıyla o yokken burada kalamayacağım bebekle.Kendi puanımla da memleketimin merkez kısımları gelmez.Ancak 2-3 saat uzaklıktaki ilçeleri belki.Olağanüstü hal tayini diye bir şey duydum.Asker eşini götüremezse eş memleketine tayin isteyebilirmiş diye.Ama onun örneklerini internette veya çevremde göremedim.Bu konuda bir bilginiz var mı?

Esinizin tayini es goturulemez garnizona cikarsa, esinizin is yerinden es gotirulrmrz garnizona tayini ciktigina dair belgeyle basvurup ailenizin yanina tayin isteyebilirsiniz.bende ogretmenim esim subay.cok yakin arkadasim bu sekilde ailesinin yanina tayin olmustu

Esinizin tayini es goturulemez garnizona cikarsa, esinizin is yerinden es gotirulrmrz garnizona tayini ciktigina dair belgeyle basvurup ailenizin yanina tayin isteyebilirsiniz.bende ogretmenim esim subay.cok yakin arkadasim bu sekilde ailesinin yanina tayin olmustu
teşekkür ederim,bu şekilde yapacağım.peki önce okula mı vermek lazım belgeyi,yoksa milli eğitime mi?

Okul idaresine soyleyin durumu onlar yonlendirecekler sizi.esinizin is yerinden belge isteniyor.onu once okula sonra kendiniz ilce milli egitime vermeniz lazim.tarihleri iyi takip edin
okuldakiler de hiç bir şey bilmiyor.teşekkür ederim bilgilendirmeniz için:halay:

Kesinlikle mümkün dediğiniz gibi yapmanız için gerekli yerlere başvuru yapmanız gerekiyor milli eğitim okul ve eşiniz garnizon yada bağlı olduğu alaya durumu bölük komutanının nezaretinde bildirmesi yeterli olur ancak bu işlemlerin dönemleri bulunmaktadır

Özür grubu tayin zamani yapiliyor islemler.takildiginiz yerde mesai saatleri icinde meb personel islerini telefonla arayin sorun akliniza takilani.kesin bilgiyi oradan slin cogu idareci bilgisiz zaten

Kesinlikle mümkün dediğiniz gibi yapmanız için gerekli yerlere başvuru yapmanız gerekiyor milli eğitim okul ve eşiniz garnizon yada bağlı olduğu alaya durumu bölük komutanının nezaretinde bildirmesi yeterli olur ancak bu işlemlerin dönemleri bulunmaktadır
teşekkür ederim çok sağolun :)

Özür grubu tayin zamani yapiliyor islemler.takildiginiz yerde mesai saatleri icinde meb personel islerini telefonla arayin sorun akliniza takilani.kesin bilgiyi oradan slin cogu idareci bilgisiz zaten
teşekkür ederim.memlekete gidip ağustosta tekrar dönmem gerekecek o halde.bebeğimi bırakmam gerekecek :(

Rica ederim.mebbisten talip edin basvuru zamanlarini.kargoyla yollayabilirsiniz bildigim kadariyla.onay verirsiniz mebbisten.gerisi milli egitimin işi zaten

Arkadaşlar eşim subay ve eş götürülemeyen garnizonda bu atamalarda tayin istedim birinci aşamada sorun yok ama şimdi okul yazarken sadece istediğim yerleri mi yazmalıyım yoksa hizmet puanım mı esas alınıyor bilginiz var mı ne şekilde oluyor

Can güvenliği tayini kesin olur diyorlar hocam da ben olsam istediğim okulları yazarım.2 sene orada olacaksınız.bir de bi arkadaşım var geçen Yıl istemiş.okulları görünce vazgeçtim norm fazlası olacaktım resen tayin edeceklerdi dedi

İnşallah güzel bir okula yerleşirsiniz.

Can güvenliği tayini kesin olur diyorlar hocam da ben olsam istediğim okulları yazarım.2 sene orada olacaksınız.bir de bi arkadaşım var geçen Yıl istemiş.okulları görünce vazgeçtim norm fazlası olacaktım resen tayin edeceklerdi dedi

İnşallah güzel bir okula yerleşirsiniz.
çok teşekkür ederim hocam Allah bebeğinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin sevgilerle

merhabalar benim eşim subay şırnakta eş götürülemez garnizonda ben yanına tayin isticem ben de öğretmenim peki bu işlemleri can güvenliğini seçip yapmalıymışım bu işlemler nasıl olcak bilen var mı?tsk bizim evrakları mı yolluycak şimdiden teşekkürler

arkadaşım eşin orda eş götürülemez garnizonda ise kendisi sorun yaşar neden eşini getirdin derler benim eşim de dağlıca da ben de yüksekova ya tayin istemek istemiştim sıkıntı oldu tabur komutanına yada garnizon komutanına sormadan hareket etmeyin özelden mesaj atabilirsin

Back