esenyurt kiptaş evlerinde oturanlar varmı?

bende esenyurtta oturuyordum yani bahsedildiği kadar olmasa da tavsiye edilecek bir yer değil.annemler hala orda oturuyorlar.ben şimdi parsellerde oturuyorum esenyurtla avcılar arsaında kalıyor ama avcılara baglı her ikisinden de güzel bir yer rahat ve sakin bir yer çevre olarak da iyi bir yer ..

ewet canıım parseller güzel ama kiralar yüksek malessef

Esenyurdu kesinlikle tavsiye etmem. Ilk olarak tamamen bilgisizlikten gidip Esenyurt Hane Plus evlerinde oturdum, sonra baktık olmadı 7 ay sonra Akbati ya geçtik. Akbati çok iyide bayaaa uzak kaldık gerçek Istanbula diye hoop döndük bahcelievlere :) Gerci artık istanbul da yaşamıyorum ama, Esenyurt dediğiniz akşam 6-7 den sonra sadece amcalarin abilerin sokaklar da olduğu bir nevi şahsına munhasir kars-bitlis-diyarbakir-Ardahan tadında bir semt. :))))))) Rahat edemezsiniz, ailecek gezemezsiniz. Bir de ek olarak çok fazla siyasi amaçlı yuruyusler olaylar olan bir bölge. Avcılar Parselleri millet begenmez, o tamamen esenyurdu gormemekten :) haa yine de Kiptaş evleri nasıl derseniz, 3 öğrenci arkadasimda maksimum 4 ay oturdu orada. Sebebi ayrıntılı bilmiyorum, ama sevmediklerini biliyorum. Durum böyle :)

Esenyurt'un içinde oturmadım ama çalıştım evet insanları biraz tuhaf kabul etmek gerek,ben hiç tacize uğramadim orada desem yalan olmaz, ki 6 sene öncesinden bahsediyorum sadece Kiptaş vardı proje olarak,birde yeni yeni yapılan projeler şu an çehresi değişti Esenyurt'un yeni yapılan sitelerle birlikte. En kötü yanı benim için trafikti Esenyurt'un ,kırmızı ışıkta geçen arabalar,yola atlayıp karşıya gecmeye çalışan kadınlar, üst geçit varmış,kırmızı yanıyormuş hiç umurları değildi. Birkaç kez merkezde ışıklarda elektrik kesintisine denk geldim tam 45 dakikada geçtim oradan hiç unutamam.
Ara sokaklarda (Esenyurt Polis Merkezi civarında)göçmen Mahalleleri var onlar gayet temiz,tertipli insanlar,sabah kapılarının önünü yıkıyorlar o derece dikkatliler sokakların temizliği konusunda.
N Merkez'in (Özyutlar İnşaatın projesinin)arkasında kalan kiptaşta işyerinden bir arkadaşım oturuyordu gayet memnundu,güvenlik,açık otopark vardı. Zaten benimde ziyarete gittigimde dikkatimi çeken otoparktaki lüks araclardı,dar gelirliden ziyade çalışan aileler tercih ediyor diye düşünüyorum. Evi küçüktü sadece ama kira uygundu ve site içerisinde olduğu için tercih ediyordu.
Benim 6 yıl öncesinden aklımda kalanlar bunlar,şu an Esenyurt'a yakın bir semtte ikamet ediyorum,arada geçerken gözüme çarpanlar ile derledim. Umarım fikir edinmenize katkısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…