Bahsettiğiniz Kiptaş Esenyurt ta değil. Avcılar Firuzköy den hemen sonra. Esenyurt ile alakası yok. Güvenliği olan, güzel bir site. Evler aydınlık ve ferah. En önemlisi yalitimi çok iyi. Oturan yakınım var ve sık giderim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Yok degil bnm dediklerim firuzköy tarafında göl e yakin olanlarEsenyurt kiptaş evleri metrobüsün saadetdere durağında, torium avmnin üst taraftaki girşine komşu olan site galiba güzel görünüyordu esenyurt' un içi de sayılmaz tam .
Firuzköy tarafındayım buralarda güzel ana ev kötü karanlık isinmiyor alt komsumun gürültüsü bıktım vallaavcılarda nerde oturuyorsun canım?bende esenyurt innoviadan abcılara tasındım ailemle ve kayınvalidemle aynı apartmana ben mahalleyi sevmiyorum ama kızım için tasındım buraya.site tam bana göre park güvenlik fln
Evet dogrudur kiralar yüksek oralarda daSaadet derede düşünüyorsanız super bi yer metrobüs evimizin önünde AVMdibinizde bbütün iyi marketler evinizin karşısında nezih insanların bulunduğu bir yer çok iyi komşulukvar ve ssıradan insanlar oturmuyor gelince görürsünüz zaten
'Anlamadım' derken?Bilmem valla bende yıllardır ordayım anlamadım..
75 95 120 m2 3 cesit dairesi var hngisine bkmıştınız acaba?Bende avcilardayim 2 aydır
Ev ararken bakmistim kiptas evlerine fena degildi ama salonu kucuktu baya sigamam diye ve is yerine daha yakın olsun diye tercih etmedim
Evet avcılarda genelde evler karqnlık mallesef ki.hayırlısı olsun ama oraya alışamayabilirsin avcılar gibi merkezi gelmiyor ban nedense?Firuzköy tarafındayım buralarda güzel ana ev kötü karanlık isinmiyor alt komsumun gürültüsü bıktım valla
ben yıllardır orda oturan biri olarak olumsuzlukla karşilaşmadım.ben abcılardan nefret eder oldum tabii esenyurta benim oturdugum kısımın adı esenyurt olmamalı oda ayrı çünkü bir esenyurt merkez veya esenyurt örnek mahallesiyle cok farkı var'Anlamadım' derken?
'Bişeyi yok oysaki' ... gibi mi ? :)
Esenyurtta ne var diyenlere cevaben bolca pkklı terörist yandaşları var
Merhaba,Valla ben 3 yıl otrdum esenyurt innoviada bi sorunum olmadı esenyurt merkezde çalişiyordum ordada sorun olmadı.kiptaş hele güzel yer oturmadım ama emşakcılık yaparken oraya gitmiştim oturanlar memnundu
Ben innovia 2 de oturdum şuanda kiracım var.ben memnundum internette yazılanların aksine çokta huzurluydum.kavga oluyor fln diyorlar netteki yorumlarda evet illakı oluyor ama heryerde olma ihtimali ne kadarsa o kadar.havuza fln rahat rahat girwbilirsiniz ailede var gençlerde var ama aileleri rahatsiz edicek hbirşeye izin verilmiyor.ben 5 ay oldu ailemin yanına tasınalı orayo cok arıyorum site parkın var marketin var sabah6 dan akşam 9-10 amladar sirenin ücretsiz servisi var.evlerin m2kücük ama cok kullanıslı 2+1 deki eşyalarımı 3+1 baika bir daireye sîğdiramadım ben düşünMerhaba,
Hangi etapta oturdunuz. Biz ınnovıa 2 ye baktık ama karar veremedik. Şimdide ntowers ı öneriyorlar. O tarafları hiç bilmiyoruz. Biraz önerilerinizi söylermisiniz.
imdiden teşekkürler,
Ben innovia 2 de oturdum şuanda kiracım var.ben memnundum internette yazılanların aksine çokta huzurluydum.kavga oluyor fln diyorlar netteki yorumlarda evet illakı oluyor ama heryerde olma ihtimali ne kadarsa o kadar.havuza fln rahat rahat girwbilirsiniz ailede var gençlerde var ama aileleri rahatsiz edicek hbirşeye izin verilmiyor.ben 5 ay oldu ailemin yanına tasınalı orayo cok arıyorum site parkın var marketin var sabah6 dan akşam 9-10 amladar sirenin ücretsiz servisi var.evlerin m2kücük ama cok kullanıslı 2+1 deki eşyalarımı 3+1 baika bir daireye sîğdiramadım ben düşünsormak istediğin ne varsa cekınmeden sorabilirain
Evet mutfaği cok güzel.evet aidat biraz fazla gibi gelsede ben mahalle arasına tasınınca anladım kı aylık otopark ücreti 120 tl oyle düşünüce uygun.200 bin tl ye alıcısı vardı 4-5 ay önce.ben 1000 tl ye verdim evimi kiraya.buarada bende emlakciyim ama çalısmıyorum.gercekten güven kalmadı bide o bölgede cok emlakcı.Çok teşekkür ederim. Bizde 2+1 evlere baktık. Özellikle mutfağı çok hoşuma gitti. Tek sıkıntı 250 tl aidatı , biraz fazla gibi geldi bana. Bunun dışında acaba şuan ne kadara gidiyor evler satılık olarak orda. Biliyosunuzdur mutlaka emlakçılara güven falan kalmadı. Birde ne kadara kiraya verdiniz evinizi ? - cevaplarınız için çok teşekkürler,
nede ggüzell yazmıssın zaten bende bu şehirde yaşamak istemiyorum gelin geldim alışamadım insanlar soğuk şehir soguk gelior psikljm bozuldu şimdi hamileyim düşünmekten hepden sıyırcak gibi oluyorum eşimi bi ikna etsemde gitsek keşkeValla her yer kötü arkadaşım. Bende şimdi çocuğumu uyuşturucudan uzak biyerde büyütmek isterim. Hadi bana istanbulda böyle biryer söyle. Yok yok. Münevver Karabulut u katleden cani esenyurtlulara kro gözü ile bakan Bahçeşehir'den di mesela. Şirinevler, Bahçelievler , Bakırköy de de hırsız haberi duyuyoruz. Beylikdüzü esenyurttada.
Tv de birsürü ünlü var şimdi madde kullanım ve satıcılığından yargılanan. Onları hala tv de izliyoruz bide vah gencecik diyoruz ama esenyurtta ki genç bu tuzağa düştüyse serseri oluyor.
Ben yıllardır gider gelirim gece gündüz tanıdıklarımız var. Eskiden daha sorun oluyordu. Öyle bakımlı bakımlı gidemezdik. Ama şimdi daha rahat . Kalabalıkşaştıkça daha iyiye gidiyor. Ama ben esenyurt merkezden bahsediyorum. Sizin dediğiniz yer daha ıssız oluyor akşamları