• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esentepe tıp merkezinde doğum yapanlar

elci04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
119
4
68
Bursa
arkadşlar merhaba ben 4aylık hamileym aranızda esentep tıp merkezide doğum yapan varmı ve orada demet haytoğluna giden varmı teşekkür ederim

bursadasınız sanırım bnm yakınım orda oldu fena değil diyordu ama bilemicem ben bursada gülin okana gittim veee çoook memnun kaldım ilgisi alakası gece bile olsa kaç olursa olsun arıyordum doğum sonrasında da çok yardımcı oldu ayrıca doğumada bizzat kendi girdi gece dahi olsa giriyor evden çıkıp geliyor her doktor yapmıyor baharda felan nöbetçi kimse o giriyormuş.... bnce bursadaysan gülin okan bi numara derimmm demet hanım için dediğim gibi bi yakınım oldu fena değil diyordu ne desem yalan olur yani yardımcı olmak için söyledim

hastane değil özel muaynehane ama aylık ücret alıyor bi daha o ay içinde ne olursa olsun ücret almıyor 2 defa da 1 ücret ödüyorsun doğumda da anlaşmalı doruk hastanesiyle yani sgk lı gibi doğum yapıyorsun

arkadşlar merhaba ben 4aylık hamileym aranızda esentep tıp merkezide doğum yapan varmı ve orada demet haytoğluna giden varmı teşekkür ederim

Canım merhaba
Ben demet Hn a gidiyorum bayadır. Ve cok memnunum..
Sagolsun cok ilgili ve sürekli bilgilendiren aydınlatan hatta moral veren bir doktor.
Hastanede iyi gibi ama yaşamadan bilemeyiz komşum orda dogum yaptı cokk memnun kaldı.
Doktoru demet haytoğlu idi. Bnmde doktorum kendisi
Doğumada kendisi giriyor. Gece bile olsa ekibini toplayıp geliyormuş.
Ben bizzatta sordum yanımda olacaksınız dimi hani gece fln olursa diye
Tabiki ben doguma giriyorum dedi ;)
Ben seviyorum doktorumu. İnşallah böyle devam eder
İnşallah guzel kolay bir dogum nasip olur hepimize.
Sakın bırakma bence demet Hn ı...

Canım merhaba
Ben demet Hn a gidiyorum bayadır. Ve cok memnunum..
Sagolsun cok ilgili ve sürekli bilgilendiren aydınlatan hatta moral veren bir doktor.
Hastanede iyi gibi ama yaşamadan bilemeyiz komşum orda dogum yaptı cokk memnun kaldı.
Doktoru demet haytoğlu idi. Bnmde doktorum kendisi
Doğumada kendisi giriyor. Gece bile olsa ekibini toplayıp geliyormuş.
Ben bizzatta sordum yanımda olacaksınız dimi hani gece fln olursa diye
Tabiki ben doguma giriyorum dedi ;)
Ben seviyorum doktorumu. İnşallah böyle devam eder
İnşallah guzel kolay bir dogum nasip olur hepimize.
Sakın bırakma bence demet Hn ı...

bırakmıyorum canım bilgi verdiğin için sağol bnde çok memnunum bnm birz sıkıntılı geçiyor çok ağrılı 11 aylık oğlum var o yüzden zaten benm sezeryan olucağı için kendisi girer inşallah bi aksilik çıkmazsa allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

bırakmıyorum canım bilgi verdiğin için sağol bnde çok memnunum bnm birz sıkıntılı geçiyor çok ağrılı 11 aylık oğlum var o yüzden zaten benm sezeryan olucağı için kendisi girer inşallah bi aksilik çıkmazsa allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Bnmde5,5 yaşında haylaz bir oğlum var canım
Onuda normal dogumla kucağıma almıştım. Bunuda oyle alırım inşallah.
Mrk etme demet Hn doğumda da sonrasında da cok ilgileniyor.

Back