Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Esenler civarında bebek bakıcısı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

celia_celia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
65
3
98
İstanbul
Merhaba,

Esenler ciarında 5 aylık bebeğimizin günlük bakımı için bakıcı aramaktayız.
Bebek bakımı konusunda deneyimli, özverili çalışabilecek,40-50 yaşları arasında, titiz, özenli hanımların mesajlarını bekliyorum.
Çalışma saatleri sabah 8, akşam 8 arasındadır. İlgilenen hanımlarla şartlar konusunda görüşebiliriz.

Teşekkürler

bebeğiniz daha çok küçük, dilerim kriterlerinize uygun bir bakıcı bulursunuz. ben güvenlik kamerası işi yapıyorum. son günlerde bakıcısı olan annelerin bu sisteme yoğun bir talebi var. belki sizinde çevrenizde bakıcısı olup da bu sistemi kullanan kişiler vardır. eğer sizinde böyle bir düşünceniz var ise seve seve yardımcı olurum.iyi günler diliyorum...

bakıcı bulmak gerçekten zor iş, bende bir anneyim 4 yaşında bir oğlum var kreşe gidiyordu fakat çocuk gidip gelirken sürekli hasta oluyordu yaklaşık 15 gün önce doktorumuzun tavsiyesiyle kreşten aldık ve ben evde bakıcı tarafından bakılmasını istiyorum.ancak kimseyede güvenemiyorum tabii ki çok güzel iyi bakan insanlarda var fakat bunu bulmak zor.birde emanet ettiğiniz çocuğunuz olunca insan 2 kere düşünüyor.ilk önce yakın çevremde armaya başladım.kamera sistemini tavsiye etmemdeki sebep hem çocuğunuzun güvenliğini sağlamak,bakıcının sebep olmadığı ufak tefek kazaları bire bir görebilmek, hemde gün içinde istediğiniz zaman evinizi ve çocuğunuzu izleyebilmek içindir...

Aradığınız şartları ayrıntılı bir şekilde öğrenebilir miyim? Ben 38 yaşında, 20 yıllık evli 4 çocuk annesiyim. Çocuklarla ilgilenmeyi ve zaman geçirmeyi çok seviyorum.

Aradığınız şartları ayrıntılı bir şekilde öğrenebilir miyim? Ben 38 yaşında, 20 yıllık evli 4 çocuk annesiyim. Çocuklarla ilgilenmeyi ve zaman geçirmeyi çok seviyorum.

Merhabalar Pek,
Bakıcımız çocuk bir yaşına gelene kadar haftanın 4 günü çalışacak. (Diğer günler ben evde olacağım.)
Bebeğin günlük bakımı ile ilgilenecek, beslenmesine, uyku saatlerine, varsa ilaçlarının saatine dikkat edecek; bebekle ilgilenirken onun zihinsel gelişimine katkıda bulunacak oyunlar oynayacak ve evimize gelip gitmede problem yaşamayacak bir bakıcı arıyoruz. Bakıcımızı ailemizin bir ferdi gibi görmek istiyoruz o nedenle karşılıklı güven ve sevgi çok önemli... Siz daha önce bebek bakıcılığı yaptınız mı?

çocuklar benim için çok önemli ve değerli olduğu için çocuklarım küçükken çalışmak istemedim.

şimdi çocuklarım büyüdü büyük kızım üniverteye hazırlanıyor, oğlum da anaokuluna gidiyor.masraflar arttığı için ben de çalışmak istiyorum.

Ne güzel, kararınızı takdir ediyorum. Çocuk bakmak hem zevkli hem güzel bir iş... Nerede yaşıyorsunuz acaba? Ben sanki Bursa'da yaşıyorsunuz gibi gördüm. Hala orda mısınız?

yeliz hn bana ulaşabilir misiniz?

Esenler'de bakıcılık yapmak isteyen yok mu? Haftanın 4 günü çalışacak; bakıcı ablamız / teyzemiz cuma-cumartesi-pazar ve tüm resmi tatillerde izinli olacak.

Bu civarda Kadınlar Kulübüne'ne giren bakıcı mı yok, yoksa benim şansım mı yok acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…