- 28 Haziran 2017
- 53
- 49
- 33
- Konu Sahibi Damlatila91
09/01/2018 de kontrollerini devam ettirdiğim özel esencan hastanesinde (kadın doğum uzmanı dr.aynura hanımdan çok memnunum) acil doğuma alındım.dogumum çok başarılı geçmişti spinal anestesi kadın doğumcu ve anestesi uzmanı harikaydı.fakat bebegim 33 haftalık erken doğumdu bu nedenle kovez E alındı ilk 3 gün anlamadık sadece yenidoğan yoğun bakımı 30 kişilik ve içeri girerken hiç bir anneye ya da babaya önlük verilmiyor!! Sadece ağzına maske içlerdesin hooop! Sonra hemşire benden ucuz yollu biberon ucuz emzik istedi neyse eşim gitti yine kaliteli aldı hemşire demesin mi biz bunları size iade etmiyoruz ve de herkesinkini kullanıyoruz sizin diye ayıramıyoruz bir beynimden vuruldum.bu arada çocuk doktoru doktor demeye 50 bin şahit lazım uzm.dr.v.b adama gidiyorum soruyorum çocuk entube nefes problemi car sadece 2 kelime ne krt entubede kalacak ultrason çekildi mi şu yapıldı mı bu yapıldı mı diyorum cevap yok zaten odasına girmeden bir sarımsak kokusuna maruz kalıyorsunuz ki sormayın sonra cuma günü tekrar gittim babayı içeri almadılar neymiş efendim.diger kadınlar bebek emziriyormus düşünün emzirme odaları yok 30 kişilik yoğun bakımda her kovezin önünde memesi açık bir kadın ve hijyen 0 ve ne göreyim bir bebeğe verdikleri biberon ile mamayı hiç değişmeden diğer bebeğe verdiler.disari çıktım eşime bebeği burdan götürüyoruz isterse 100.000 tl olsun bana maaliyeti goturcem dedim tamam dedi en iyi yogun bakim istinye liv universitesi hastanesinde neonatoloji uzmani burcin bey ile olayi organize ettim fakat vahap beyin orayi arayip bebekle ilgili bilgi vermesi gerekiyormus ki sevk olsun odasina gittim ama pasam kendini kral goruyor ya aramadi onlar brni arayacaklar alin goturun bebegi dedi terbiyesiz bir sekilde..neyse burcin beyden rica minnet saolsun o aradi ve bebegimi 1 saat icinde gelip amblansla aldilar gittigimizde hemen kalbine ve beynine baktilar kalp damarinda pda acikligi varmis meger bebegimin ve yuksek oranda enfeksiyon kapmis.Siz siz olun benim gibi bir hata yapmayın ne olursa olsun kadın doğum mükkemmel olsa da hastaneyi iyi araştırın!! Bir özel hastane nasıl bu kdr vasat olur onu gordum bir çocuk doktoru nasıl bu kdr kendini kral ilan eder onu gordum.Ozel esencan hastanesinin başhekimine kdr bildirdim durumu bir şey yapılır mı tabiki yapılmaz ama işte.. yazık orda ki bebeklere dikkatli olun ve elinizde imkan varsa mutlaka başka yere gidin!!