Esenboğa havalimanı'na yakın otel

Dumaaam

Can oğlum...
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
937
608
333
Arkadaşlar iyi geceler öncelikle. Uçuşlarımız yine iptal oldu. Aktarmalı gittiğimiz için uçuş saatleri arasındaki uyuşmazlık dolayısıyla 2. uçusumuzu ertesi güne değiştirmek zorunda kaldım.
Yani 1 gece Ankara'da kalıp ertesi gün tekrar hava limanına gitmemiz gerek. Ben, oğlum ve annem için Esenboğa'ya yakın, güvenilir ve uygun fiyatlı otel önerisi verebilir misiniz?

Haritalardan girip Esenboğa civarlarındaki otellere bakabilirsiniz, o civarlarda yaşayan ve bilen insanları şu an bulmak zor olabilir

Esenboga sehir merkezinden uzakta oldugu icin benim bildigim 2-3 km civarinda birkac bilindik oteller var ve fiyatlari bence pek uygun degil.

Yine de isim yazabilirseniz iyi olur. Yakinsa iyi olur, diğer türlü taksi parası çok tutacak zaten.

Arkadaşlar iyi geceler öncelikle. Uçuşlarımız yine iptal oldu. Aktarmalı gittiğimiz için uçuş saatleri arasındaki uyuşmazlık dolayısıyla 2. uçusumuzu ertesi güne değiştirmek zorunda kaldım.
Yani 1 gece Ankara'da kalıp ertesi gün tekrar hava limanına gitmemiz gerek. Ben, oğlum ve annem için Esenboğa'ya yakın, güvenilir ve uygun fiyatlı otel önerisi verebilir misiniz?
Eger otele git gel sureniz haricinde yatili kalma sureniz az ise otel yerine loungelar aciksa oraya para verip, oradan hizmet alin. Otele git gel taksi parasina ek bi de kazik otel fiyatlari oldukca maliyetli ve daha kosturmacali sanki.
Esenboganin kendi oteli var tam adindan emin degilim Esenboga Airport olabilir ama o biraz mesafeli bence 10 km civari Ibis Hotel var o daha yakin saniyorum.

Back
X