- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
Sıralama doğru.Saygi görmek için göstermek gerekir.Zaten kişiliği ve icraatleriyle kişi kendine saygin kazanir.Olmasi gereken saygıyı gostermiyorsaniz sizin saygı duyma alginizi düşünmek gerek.Eş saygı duyulasi bir adamsa dur şuna saygısızlık yapayım denmez herhaldeKizlar acil cevaplariniza ihtiyacim var.soru basit,kadın kocasına nasıl saygı gösterir? Evliyim iki evladım var.bazi yanlislarim oldu eşime eskiden.ona saygı duymadığını söylüyor.aslinda biraz haklida.bencil biriyim çocuklar önce sonra kendim en son eşimi düşünürüm.fazla uzatmak istemiyorum.tek istediği saygı yi nasıl verebilir,gösterebilirim?
Yok öyle bir şey değil benim eşim
.ben hakikaten ona yokmuş gibi davranırım,saymam onu.aslinda erkek milleti gözümde çok düşüktür her zaman,hiç bir erkeği tinlamam.
Kizlar acil cevaplariniza ihtiyacim var.soru basit,kadın kocasına nasıl saygı gösterir? Evliyim iki evladım var.bazi yanlislarim oldu eşime eskiden.ona saygı duymadığını söylüyor.aslinda biraz haklida.bencil biriyim çocuklar önce sonra kendim en son eşimi düşünürüm.fazla uzatmak istemiyorum.tek istediği saygı yi nasıl verebilir,gösterebilirim?
Çok ince ruhlusunuzSeviyorsan saygı da duyarsın zaten ve saygı biterse sevgi de biter bunlar bağlantılı.
Kelimeler çok önemlidir bence. Kelimelere dikkat etmek gerekir, rencide edici hiç bir söz söylenmemeli. Misal şakayla salak, gerizekalı falan denmesi de çok rencide edici ve ilişkiyi laçkalaştırır diye düşünüyorum.
Son olarak değer verdiğini göstermeli insan, en azından mutfaktan su almaya giderken su ister misin diye sormak bile değer verdiğini, düşündüğünü gösterir.
Karşınızdakine duyacağınız saygı sonradan kazanılan birşey değildir.Kizlar acil cevaplariniza ihtiyacim var.soru basit,kadın kocasına nasıl saygı gösterir? Evliyim iki evladım var.bazi yanlislarim oldu eşime eskiden.ona saygı duymadığını söylüyor.aslinda biraz haklida.bencil biriyim çocuklar önce sonra kendim en son eşimi düşünürüm.fazla uzatmak istemiyorum.tek istediği saygı yi nasıl verebilir,gösterebilirim?
O erkek değil hayat arkadaşı, bakışınızda küçümseme olmamalı mesela, hakaret havasında şaka bile yapılmamalı. Onun sizleri düşündüğü kadar siz de onu düşünmelisiniz.Yok öyle bir şey değil benim eşim
.ben hakikaten ona yokmuş gibi davranırım,saymam onu.aslinda erkek milleti gözümde çok düşüktür her zaman,hiç bir erkeği tinlamam.
Yeryüzündeki insanların yüzde 50 sine saygı duymuyor musunuz yani?Yok öyle bir şey değil benim eşim
Neden evlendiniz o zaman.Yok öyle bir şey değil benim eşim
Yani bu maddeler halinde olmaz ki saygın varsa kendiliğinden oluşur zaten o davranışlar.Kizlar acil cevaplariniza ihtiyacim var.soru basit,kadın kocasına nasıl saygı gösterir? Evliyim iki evladım var.bazi yanlislarim oldu eşime eskiden.ona saygı duymadığını söylüyor.aslinda biraz haklida.bencil biriyim çocuklar önce sonra kendim en son eşimi düşünürüm.fazla uzatmak istemiyorum.tek istediği saygı yi nasıl verebilir,gösterebilirim?