- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.401
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki emoji bırakılsa bırakacaktım ne güldüm pazar pazar mükemmel yazmışsınıztarihi bi kişilik mi ne yaptı hayatta neye saygı duycan? karşılıklı sevgi saygı olursa olur napıcan başka adama onun da hareketlerine bağlı
Her eve geldiginde" saygilaar "desen ? olmadi buKizlar acil cevaplariniza ihtiyacim var.soru basit,kadın kocasına nasıl saygı gösterir? Evliyim iki evladım var.bazi yanlislarim oldu eşime eskiden.ona saygı duymadığını söylüyor.aslinda biraz haklida.bencil biriyim çocuklar önce sonra kendim en son eşimi düşünürüm.fazla uzatmak istemiyorum.tek istediği saygı yi nasıl verebilir,gösterebilirim?
Böyleyse felaket bende öyle hissettim o zaman sus ayaklarını yıka nefes alma demekten başka bişey gelmez aklıma bu saygı değilki bu kölelik isteyen yapar genede ondan kötüsü olmaz.... Bu kendine saygısı olmayan kadın tablosu.... Bu eş değilki paspas dilerim böyle değildirBen burda buram buram testosteron kokusu aldım, eşe saygı değil de erkeğe saygı kastediliyor sanki..
Hani ben kocayım, ben erkeğim, saygı duyacaksın kafasında bi adam var gibi..
Ne istiyor yani ? Çocukları ve kendinizi 3. plana atıp hayatınızın baş köşesine, ilk sırasına beyefendiyi oturtmanızı mı? Evde kararları tek başına almak mı ? Her konuda ona danışmanızı mı? İtaat mi istiyor ne istiyor tam olarak?
Yok öyle bir şey değil benim eşimBen burda buram buram testosteron kokusu aldım, eşe saygı değil de erkeğe saygı kastediliyor sanki..
Hani ben kocayım, ben erkeğim, saygı duyacaksın kafasında bi adam var gibi..
Ne istiyor yani ? Çocukları ve kendinizi 3. plana atıp hayatınızın baş köşesine, ilk sırasına beyefendiyi oturtmanızı mı? Evde kararları tek başına almak mı ? Her konuda ona danışmanızı mı? İtaat mi istiyor ne istiyor tam olarak?
Yok öyle bir şey değil benim eşim
.ben hakikaten ona yokmuş gibi davranırım,saymam onu.aslinda erkek milleti gözümde çok düşüktür her zaman,hiç bir erkeği tinlamam.
Aklıma zamanımda bir mankenin “eşim cocuklarımdan önce gelir” dediği ropartajı geldi.Kizlar acil cevaplariniza ihtiyacim var.soru basit,kadın kocasına nasıl saygı gösterir? Evliyim iki evladım var.bazi yanlislarim oldu eşime eskiden.ona saygı duymadığını söylüyor.aslinda biraz haklida.bencil biriyim çocuklar önce sonra kendim en son eşimi düşünürüm.fazla uzatmak istemiyorum.tek istediği saygı yi nasıl verebilir,gösterebilirim?
Yok öyle bir şey değil benim eşim
.ben hakikaten ona yokmuş gibi davranırım,saymam onu.aslinda erkek milleti gözümde çok düşüktür her zaman,hiç bir erkeği tinlamam.
O kadar feministsen ne diye adamın başını yaktın konu sahibi? Yaşasaydın tek başına. Sadece saygısız değil aynı zamanda da bencil bir insansın, büyük ihtimalle sırf çocuk olsun diye evlendin, adamı kullandın yani. Acıdım kocana. Seninle evlenerek yazık etmiş kendine.Yok öyle bir şey değil benim eşim
O beni çok seviyordu evlenmeyi o istedi.ben 24 o 32 yaşındaydı.onun sevgisine her şeye göz yummasina her şeyime he demesine tacmv olup evlendim.sonra da sen değiş bana saygı duy ,sözümü dinle vs.ama haklı adam kizlar şimdi uzun uzadıya yazmiyim.ama haklı.ben saygı nedir aslında erkek nedir bilmem bile.kadin gibi hissetmiyorum ki kendimi karşılıklı bazı seyler.oda bana sırtımda bıçakla yaşıyorum sanki diyor benimle.kalbim ağlıyor diyor.80 yıl yaslandım diyor 8 yıl evlilikte.vs.vs.ben saygı nasıl gösterilir bilmiyorum kizlar