Yani herkesin yetisne tarzı başka demek istedim. Senin yazdığın cümle de bana çık ilginc geldi. Herkesten cok kendini sevmek maalesef ben silik bi anne babanın silik çocuğu olduğum gerektiği yerde gereken tepkiyi veremeyen susan..
Güveni dsarsildi pek olmamış orada evet. O karmaşayı yaşamak onu cok sıktı sanırım son anda ben yapsamda o uğraşmak zorunda kaldı. Neyse napalim kader se başa gelen çekilir diyelim. Böyle ufak tefek şeyler birikir benden sogur düşüncesi geliyor aklıma.
Asli85 cok guzel ozetlemissin Tesekkurler
Surrender 3 kız kardeşiz ucumuzde de kendini begenmeme guvenmeme küçük görme kendini.. var yani güven eksikliği. Ne diyeyim inşallah ben çocuklarımı guzel yetistiririm. Bazi şeyler de kader. Bundan sonra biraz daha dik durmaya çalışacağım onerilerinizle..
En son su mesele oldu da 1 hafta once taşındık. Evde 3 çocuk olunca yatak yastık yorgan kıyafet kap kacak hali kaldiramiyorsun. Eşyalardan kuklanmadiklarimizi topladım tabi kullandığımız eşyalar yani çoğu son anda aceleyle toplanmak zorunda kaldı. Katma karışık oldu herşey. Çocuk olmasa 1 hafta once herşeyi toplar koyardım kenara çocuklarla tasinmadan 2 gün önce bile pazara gidip alışveriş yaptim. Velhasıl esim bu duruma cok kızdı ve bana güveni sarsıldı o günden beri bana ters soğuk ve güvensiz davranıyor. Esim de yoktu tabi yanımızda o yeni görev yerinde ise başlamıştı. Ne diyeyim. Allah hepimize denge nasip etsin kızlar. Iyi ki varsınız açılsın biraz. Allah razi olsun hepinizden.
Kendimi değiştirmeye mi çalışsam olduğum gibi kabul etmeye mi bilemiyorum..
Hayatımda Kendini Sizin Kadar Ezik Gören Bir Kadın Daha Görmedim..
Size de Yazık, Kendinize Biraz Değer Verin..
Uzun Lafın Kısası Lütfen Biraz Kendinizi Sevin..
Tabii ki Eşinizdir Fikir Alışverişi Yapacaksınız..
Ama Önce Sizin Fikriniz..
Siz Bir Bireysiniz Unutmayın..
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?