• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ese bagimlilik

Ikizlerden biri kalktı da. Tüm 5 yıllık meseleyi bir kaç cümleye sığdırmaya çalışınca yanlis anlasilabiliyor. Şöyle diyim o zaman esim beni sever bana değer verir ilgilidir de ama beni cok eleştirir...

dedın ya hani...

''benı tanımadan evlendı, tanısaydı evlenmezdı??''
bir sorunun mu vardı ki böyle düşünüyorsun??:26:

:26:eleştirir demişsin, eşinmi sebep oluyor senin böyle düşünmene, özgüvenini mi kırıyor:26:

Daha iyi anlasilsin diye ayrıntıya gireyim o zaman kendilerinib çocuklukta lokantaları varmış. Cok iyi yemek yapar. Ben ise hiç yemek yapmadım evlenenr kadar ne de temizlik dogru dürüst. Benim yaptığım isleri yemegi beğenmez. Cocuklatii yikamami, ustlerini ince giydirilmişsin falan der...benimle bazen dalga geçip güler. Kırıldığını farkederse ozur diler. Zaten bende aileden gelen aşağılık kompleksi var bir de bunlar eklenince bu hale geliyor

Sorunum yok sorunum kendimle barışık olmamam ve kendimi beğenmemek daha cok. Tecrübem olmadigi içinde cok becerikli ve düzenli titiz biri değilim esim bu konularda daha iyi benden erkek olmasına ragmen sosyal ilişkilerde de öyle

Bence çok fazla abartıyorsunuz.
Öncelikle Allah çocuklarınızı ve eşinizi size, sizi de onlara bağışlasın.
Ama unutmayın ki dünya sırf eşinizin etrafında dönmüyor.
Bu kadar bağlanmayla kendinizi de unutup mahfediyorsunuz.
Merak ettim, acaba hobileriniz var mı? Kendinize vakit ayırırmısınız?

Hobim olsun istiyorum fakat günde yarım saat yalnız kalabilirsem şükrediyorum. Çocuklar küçük biri 4,5 yaşında ikizler 16 aylık. Canımı çıkarıyorlar akşama kadar.

Hobim olsun istiyorum fakat günde yarım saat yalnız kalabilirsem şükrediyorum. Çocuklar küçük biri 4,5 yaşında ikizler 16 aylık. Canımı çıkarıyorlar akşama kadar.

allah yardım etsin canım. ben birtaneyle zor başediyorum. aynı sorun bende de var. kendime güvensizlik ama eşimden ötürü oluşan bir duygu bu. sürekli fiziksel olarak beni eleştirmesi, beni kıyaslaması, beğenmemesi. bende de aynı duygu çöküntülüğünü oluşturdu. bende çare arıyorum kendime ne yapabilirim diye.

hiç kimse vazgeçilmez ve güvenilmez değildir şu hayatta ve hiçkimseyi ALLAH tan çok sevip bağlanma sakın ola:34:

Buda var ışte yazmayı unuttum. Onunla imtihan olmaktan korkuyorum

Bi kısır döngü aslında başta kendimi beğenmemek ve kendime güvenmemekle başlıyor. Kendime hep bi rolmodel arıyorum eşime bakıyorum gayet başarılı becerikli guclu, çevresi tarafindan beğenilen sevilen bir de beni bahsettiğim konularda eleştiriyor. Bana olan sevgisinin azalmasından başkasını secmesinden onu kaybetmekten korkuyorum. Cook seviyorum farkındayım. Sevgimi nasil dengeleyebilirim sizce?
Bir de bu düşüncelerimi bilse nasil bir etki oluşabilir?

Halime de şükrediyorum tabi ne eşler var var ama sıkıldım bazi meseleler oldu ağladım falan. Paylaşıp acilmak istedim.

allah yardım etsin canım. ben birtaneyle zor başediyorum. aynı sorun bende de var. kendime güvensizlik ama eşimden ötürü oluşan bir duygu bu. sürekli fiziksel olarak beni eleştirmesi, beni kıyaslaması, beğenmemesi. bende de aynı duygu çöküntülüğünü oluşturdu. bende çare arıyorum kendime ne yapabilirim diye.

Erkeklere bielr meseleyi anlatıp kabul ettirmek cok Zor degil mi?

Buda var ışte yazmayı unuttum. Onunla imtihan olmaktan korkuyorum

Bi kısır döngü aslında başta kendimi beğenmemek ve kendime güvenmemekle başlıyor. Kendime hep bi rolmodel arıyorum eşime bakıyorum gayet başarılı becerikli guclu, çevresi tarafindan beğenilen sevilen bir de beni bahsettiğim konularda eleştiriyor. Bana olan sevgisinin azalmasından başkasını secmesinden onu kaybetmekten korkuyorum. Cook seviyorum farkındayım. Sevgimi nasil dengeleyebilirim sizce?
Bir de bu düşüncelerimi bilse nasil bir etki oluşabilir?

Halime de şükrediyorum tabi ne eşler var var ama sıkıldım bazi meseleler oldu ağladım falan. Paylaşıp acilmak istedim.

bu düşüncelerini bilmese daha doğru olur..bilirse eline fırsatlar verırısın.burada bır melekten değil, bir erkekten bahsedıyoruz.

hayatımda senın kadar kendi kendını ezen bır kadın görmedim.böyle anne olursan çocuklarında etkılenır ve ılerıde senı saymazlar.

ne bileyim...sinirlenince hiç mi gıcık olup hakaret etmessın?? arada nefret ettığın hiç mi olmaz??

bir insan ciddi anlamda kendınden daha çok nasıl bir başkasını sevebilir ki?:26:

Son düzenleme:
Erkeklere bielr meseleyi anlatıp kabul ettirmek cok Zor degil mi?

meseleyi değil de bizi anlasaar yeter.
ben kendimi anlatamıyorum ki ona. onun kafasında bir ben var onun dışına çıkamıyorum
yeniliklre açık değil.
kendi havasında, kendini, işini düşünen bir adam.
keşke işiyle evlenseymiş.
ilgi yok, sevgi yok, eleştiri çoook.
bende artık ne yapacağımı şaşırdm. aktif olmak, bişeyler yapmak istiyorum ama çocuk var bakacak kimse yok.
patlayacam nerdeyse.

En son su mesele oldu da 1 hafta once taşındık. Evde 3 çocuk olunca yatak yastık yorgan kıyafet kap kacak hali kaldiramiyorsun. Eşyalardan kuklanmadiklarimizi topladım tabi kullandığımız eşyalar yani çoğu son anda aceleyle toplanmak zorunda kaldı. Katma karışık oldu herşey. Çocuk olmasa 1 hafta once herşeyi toplar koyardım kenara çocuklarla tasinmadan 2 gün önce bile pazara gidip alışveriş yaptim. Velhasıl esim bu duruma cok kızdı ve bana güveni sarsıldı o günden beri bana ters soğuk ve güvensiz davranıyor. Esim de yoktu tabi yanımızda o yeni görev yerinde ise başlamıştı. Ne diyeyim. Allah hepimize denge nasip etsin kızlar. Iyi ki varsınız açılsın biraz. Allah razi olsun hepinizden.
Kendimi değiştirmeye mi çalışsam olduğum gibi kabul etmeye mi bilemiyorum..

En son su mesele oldu da 1 hafta once taşındık. Evde 3 çocuk olunca yatak yastık yorgan kıyafet kap kacak hali kaldiramiyorsun. Eşyalardan kuklanmadiklarimizi topladım tabi kullandığımız eşyalar yani çoğu son anda aceleyle toplanmak zorunda kaldı. Katma karışık oldu herşey. Çocuk olmasa 1 hafta once herşeyi toplar koyardım kenara çocuklarla tasinmadan 2 gün önce bile pazara gidip alışveriş yaptim. Velhasıl esim bu duruma cok kızdı ve bana güveni sarsıldı o günden beri bana ters soğuk ve güvensiz davranıyor. Esim de yoktu tabi yanımızda o yeni görev yerinde ise başlamıştı. Ne diyeyim. Allah hepimize denge nasip etsin kızlar. Iyi ki varsınız açılsın biraz. Allah razi olsun hepinizden.
Kendimi değiştirmeye mi çalışsam olduğum gibi kabul etmeye mi bilemiyorum..

pek bişi anlamadım ben canım:26:

şuan aranız limoni mi yani??
konuyu bağımlılığından mı açtın? yoksa şuan aranız kötü mü??

Son düzenleme:
bu düşüncelerini bilmese daha doğru olur..bilirse eline fırsatlar verırısın.burada bır melekten değil, bir erkekten bahsedıyoruz.

hayatımda senın kadar kendi kendını ezen bır kadın görmedim.böyle anne olursan çocuklarında etkılenır ve ılerıde senı saymazlar.

ne bileyim...sinirlenince hiç mi gıcık olup hakaret etmessın?? arada nefret ettığın hiç mi olmaz??

bir insan ciddi anlamda kendınden daha çok nasıl bir başkasını sevebilir ki?:26:

Olmuyor ya da cok nadir canim. Dedim ya bazi şeyler aileden gelme kendimde babamı görüyorum. Hatırlıyorumkucukjen ben birisine borç vermiş tel de borcu istiyordu. Ben sandım ki sıkıştı zor durumda ve borç para istiyor meğer babam alacakli imiş ve borç verdigi parayı istiyormuş yalvararak

Olmuyor ya da cok nadir canim. Dedim ya bazi şeyler aileden gelme kendimde babamı görüyorum. Hatırlıyorumkucukjen ben birisine borç vermiş tel de borcu istiyordu. Ben sandım ki sıkıştı zor durumda ve borç para istiyor meğer babam alacakli imiş ve borç verdigi parayı istiyormuş yalvararak

bundan da bişi anlamadım :26:

yorumuma farklı yorum oldu sankii.

meseleyi değil de bizi anlasaar yeter.
ben kendimi anlatamıyorum ki ona. onun kafasında bir ben var onun dışına çıkamıyorum
yeniliklre açık değil.
kendi havasında, kendini, işini düşünen bir adam.
keşke işiyle evlenseymiş.
ilgi yok, sevgi yok, eleştiri çoook.
bende artık ne yapacağımı şaşırdm. aktif olmak, bişeyler yapmak istiyorum ama çocuk var bakacak kimse yok.
patlayacam nerdeyse.

Maalesef kadınlar hep alttan alıp idare etmek zorunda kaliyor ama dediğin gibi kendine başka meşgale bulmalisin dogru örnek olur ku bilmem ama annemle babam gecinemiyor surkli kavga gürültü babam emekli ve hasta evden çıkamıyor pek annem ise basladi. Hasta bakıcılığı yapiyor dede aksi olsa da parasını geç evden çıkmış ve kafayı dağıtmış oluyor.

Hayatımda Kendini Sizin Kadar Ezik Gören Bir Kadın Daha Görmedim.. :50:
Size de Yazık, Kendinize Biraz Değer Verin..:31:
Uzun Lafın Kısası Lütfen Biraz Kendinizi Sevin..:34:

Tabii ki Eşinizdir Fikir Alışverişi Yapacaksınız..
Ama Önce Sizin Fikriniz.. :40:
Siz Bir Bireysiniz Unutmayın..:34:

Sevgiler..:54:

bundan da bişi anlamadım :26:

yorumuma farklı yorum oldu sankii.

Yani herkesin yetisne tarzı başka demek istedim. Senin yazdığın cümle de bana çık ilginc geldi. Herkesten cok kendini sevmek maalesef ben silik bi anne babanın silik çocuğu olduğum gerektiği yerde gereken tepkiyi veremeyen susan..
Güveni dsarsildi pek olmamış orada evet. O karmaşayı yaşamak onu cok sıktı sanırım son anda ben yapsamda o uğraşmak zorunda kaldı. Neyse napalim kader se başa gelen çekilir diyelim. Böyle ufak tefek şeyler birikir benden sogur düşüncesi geliyor aklıma.

Back