Eşime cok bağlıyım. Farkedebiliyorum. Onu hayattaki en buyuk servetim olarak görüyorum. O benim icin anne baba hatta çocuklarından daha once geliyor. Sürekli onu memnun mutlu edecek seyler yapmaya calisiyorum. Onun istek ve ihtiyaçları evde en once geliyor. Bir şey yapacaksam mutlaka ondan fikir alir sorarım.
Bu bağlılık nihayetinde onu ya da sevgisini kaybetme korkusunu da getiriyor.
Onu her yönüyle başarılı bilgili görüyorum. Kendimi ona layık görmüyorum. Kendimi beceriksiz ve başarısız buluyorum. Bu bağımlılığın arkasında bu nedenlerle birlikte biraz da aşırı korumacı bir ailede yetişen bağımlı birey olarak yetismemin etkisi var. Kendimi onun yanında güvenli ve guclu hissediyorum.
Yukarıda bahsettiğim durum hic te normal degil dimi? Ben de bu durumdan rahatsızım. Ve psikolojimi olumsuz yönde etkiliyor. Aslinda cok şey yaabilirim şimdilik aklima gelenler bunlar.
Ne der ne onerirsiniz arkadaslar?
3 çocuğumuz var.ikimizin çocuklar. ufaklar ikiz.
Ben de cok istiyorum. Kendinden emin ayakları yere basan bir insan olmayı ama maalesef bazi şeyleri belli bir yastan sonra değiştirmek cok zor. Aileyi modelleyen sessiz uyumlu kendi halinde bir insanım. Hayat tecrübem yok cok fazla. O ise 7 yaşından itibaren simit satma; ayakkabı boyama... Hayatın içinde tabi bu eksi gibi görünen şeyler onun icin artı olmuş benim rahat hayatimsa eksi getiriyor bana. Ne yalan söyleyeyim benden daha guzel yapar yemegi de temizliği de. Yaptığı ise verir kendini. Bense dalgın saskin kararsız..
3 çocuğumuz var.ikimizin çocuklar. ufaklar ikiz.
Ben de cok istiyorum. Kendinden emin ayakları yere basan bir insan olmayı ama maalesef bazi şeyleri belli bir yastan sonra değiştirmek cok zor. Aileyi modelleyen sessiz uyumlu kendi halinde bir insanım. Hayat tecrübem yok cok fazla. O ise 7 yaşından itibaren simit satma; ayakkabı boyama... Hayatın içinde tabi bu eksi gibi görünen şeyler onun icin artı olmuş benim rahat hayatimsa eksi getiriyor bana. Ne yalan söyleyeyim benden daha guzel yapar yemegi de temizliği de. Yaptığı ise verir kendini. Bense dalgın saskin kararsız..
allah derki: kimi benden cok seversen onu senden alirim..onsuz yasayamam deme seni onsuzda yasatirim...
bende severim bazen asirimi oluyorum bilmiyorum ama arada bi haddini bildirmek icinde gagalarim bi kendine gelip vazgecilmez olmadigini gorur..sonra tekrar kalan hayatimiza geri doneriz...
Evet yani artık benim gözümde bir gözlük var o beyaz atlı prens bense kul kedisi. Eşimle birbirimizi cok taniyamadan evlendik. Eğer beni tanisaydi benimle evlenmezdi diye düşünüyorum...
Evet yani artık benim gözümde bir gözlük var o beyaz atlı prens bense kul kedisi. Eşimle birbirimizi cok taniyamadan evlendik. Eğer beni tanisaydi benimle evlenmezdi diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?