canım bu duygu ve düşünceler veya korkular ne zaman başladı sende ?Yaklaşık 1 yıldır beynimi sürekli kemiren acaba eşcinsel miyim olabilir miyim sorularından ve korkularından bıktım artık bir kızla karşılaşınca acaba hoşlandım mı noldu diye kendimi yiyip bitiriyorum aslında erkeklerden hoşlanıyorum kızlara karşı duygusal anlamda hiç bir şey hissetmiyorum ama bu korku ve düşünceler beni bitirdi artık 18 yaşındayım ve doktora gitmek istiyorum ama aileme bunu söyleyemem onlardan habersiz gitme imkanım var mı ?
eğer eşcinsel olsaydın sorgulamazdın canım kendini emin ol.sadece isyan ederdin neden kadınım diye ki eğer kadınlardan hoşlansaydın..bu şekilde kendini sorgulamanda elbette normal değil buna sebep olacak bir sürü şey yaşıyoruz günlük hayatta bunu beynimiz bilinç altı dediğimiz belleğe atıyor ve biz bunun farkında olmadan bize bu şekilde olumsuzluklarla cevap verebiliyor binevi beyninin sana oyunları canım..seni tanımıyorum,nasıl bi hayatın var bilmiyorum mesela normalde kız arkadaşlarınla aran nasıldır çevren genişmidir ? yada tek mi takılırsın genelde...bunları bi sor kendine.insanın en iyi doktoru kendidir canım beyin fazla boş kaldığındada böyle gereksiz düşüncelere yer verebiliyo yanlış anlama herkes yaşamıştır bu yaşadığını..herşeye ragmen yinede bir doktorla konuşmanı tavsiye ediyorum sana.kimsenin bilmesinede gerek yok ailene bile belli etmek istemiyorsan en doğal hakkındır...canım bu duygu ve düşünceler veya korkular ne zaman başladı sende ?
Ne zamandan beri yaşıyorsun ve bunu ve nasıl başladı? Birisi sana iftira attımı bu konu üzerine? Veya aldatıldınmı?Yaklaşık 1 yıldır beynimi sürekli kemiren acaba eşcinsel miyim olabilir miyim sorularından ve korkularından bıktım artık bir kızla karşılaşınca acaba hoşlandım mı noldu diye kendimi yiyip bitiriyorum aslında erkeklerden hoşlanıyorum kızlara karşı duygusal anlamda hiç bir şey hissetmiyorum ama bu korku ve düşünceler beni bitirdi artık 18 yaşındayım ve doktora gitmek istiyorum ama aileme bunu söyleyemem onlardan habersiz gitme imkanım var mı ?
Çok fazla kız arkadaşım var ve hiç böyle bir şey hissetmedim doktora gittim ama sadece ilaç verdi ve hiçbir faydası olmadı düşünmeden duramıyorumeğer eşcinsel olsaydın sorgulamazdın canım kendini emin ol.sadece isyan ederdin neden kadınım diye ki eğer kadınlardan hoşlansaydın..bu şekilde kendini sorgulamanda elbette normal değil buna sebep olacak bir sürü şey yaşıyoruz günlük hayatta bunu beynimiz bilinç altı dediğimiz belleğe atıyor ve biz bunun farkında olmadan bize bu şekilde olumsuzluklarla cevap verebiliyor binevi beyninin sana oyunları canım..seni tanımıyorum,nasıl bi hayatın var bilmiyorum mesela normalde kız arkadaşlarınla aran nasıldır çevren genişmidir ? yada tek mi takılırsın genelde...bunları bi sor kendine.insanın en iyi doktoru kendidir canım beyin fazla boş kaldığındada böyle gereksiz düşüncelere yer verebiliyo yanlış anlama herkes yaşamıştır bu yaşadığını..herşeye ragmen yinede bir doktorla konuşmanı tavsiye ediyorum sana.kimsenin bilmesinede gerek yok ailene bile belli etmek istemiyorsan en doğal hakkındır...
1 yıldır var ama son 2 3 ay falan çok yoğuncanım bu duygu ve düşünceler veya korkular ne zaman başladı sende ?
Teşekkür ederim yazınız için ama kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum malesefÖncelikle her türlü sağlık sorunun çözüm merci uzmanıdır, forumlar değildir, hatırlatmak isterim. Yani eğer çok sıkıntılıysan bir psikoloğa görün forumlardan yahut Google'dan medet umma, yok yere aklın karışır. Özel bir psikologa cüzi bir ücret karşılığı ve kimseye farkettirmeden gidebilirsin.
Ancak hatırlakmakta fayda var, bu yaşlarda vücut ve karakter gelişimi esnasında insanın kendini bir yere koyamaması ve bocalaması doğaldır. Ek olarak eşcinsellik korkulacak birşey değildir, kadın yahut erkek olmak kadar doğal ve fizyolojik bir hadisedir. Bu nedenle eşcinsel olan ben eşcinsel miyim diye korkmaz. Kadın olmaktan korkan kadın gördün mü hiç? Görmedin dimi çünkü bu kendiliğinden gelişir, içinden öyle gelir. O yüzden çok ciddiye almamanı ve yaşının tadını çıkarmanı tavsiye ederim. Karşı cinsi keşfettikçe kendinle ilgili daha az soru sormaya başlayacaksın, merak etme.
Eşcinsellerden asla nefret etmiyorum ama ben erkeklerden hoşlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?