• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşcinsellik obsesifliği yardımmm

Esinnn3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
9
0
1
27
Yaklaşık 1 yıldır beynimi sürekli kemiren acaba eşcinsel miyim olabilir miyim sorularından ve korkularından bıktım artık bir kızla karşılaşınca acaba hoşlandım mı noldu diye kendimi yiyip bitiriyorum aslında erkeklerden hoşlanıyorum kızlara karşı duygusal anlamda hiç bir şey hissetmiyorum ama bu korku ve düşünceler beni bitirdi artık 18 yaşındayım ve doktora gitmek istiyorum ama aileme bunu söyleyemem onlardan habersiz gitme imkanım var mı ?

Ailenin sosyal güvencesi varsa mhrs den randevu alıp gidebilirsin. Bu konu psikiatriyi ilgilendirir sanırım

Evet ama aileme bunu söyleyemem onlar öğrenmeden gitme imkanı var mı yoksa görülür mü yani napıcağımı şaşırdım deliricem diye korkuyorum artık

Bu konuda bilgili birileri varsa da yalvarıyorum yardımcı olun kafayı yicem artık napıcam

Ailenin nerden haberi olucak canim.internetten al randevuyu. Kimligini al git hastaneye. Gidip evi ariycak degiller.durumu doktora aciklarsin.anlayişla karşilayacaklarini düşünüyorum. ihmal edilcek bi durum degil en kisa zamanda gitmelisin bence

Of kimseye de söyleyemiyorum arkadaşlarıma da yanlış anlıcaklar beni diye çökmüş durumdayım şuan bir yerden çıkmaz inşşallahh öyle yapıyım teşekürler tekrar

bencede kimseye söyleme.İnsanlar yalan yanlış şeyler düşünür hakkında. Kendinde bir sorun olduğu farkedip tedaviye yönelmen çok güzel. inşallah sonuç alırsın. geçmiş olsun

Bence senin sorunun eşcinsellik değil kişilik bozukluğu olabilir,bi uzmandan yardım almanı öneririm yaşından dolayı bu tarz problemler yaşaman gayet normal

Ya canım olurmu öyle acaba hoşlandımmı diye düşünmek? Benim yakın kız arkadaşım var asla bir erkeğe o gözle bakamıyor dışarda gezerken ben diyorum şu çocuğa baksana ne tatlı o bana şu kıza baksana ne tatlı diyor kızın birine aşık. erkekleri kendi hem cinsinden bir arkadaş olarak görüyor ona göre konuşuyor asla kadın kıyafetleri giymek istemiyor hep gidip erkek mağazasından erkek kıyafeti alıyoruz bide bu işin şu yönü var hem karşı cinsle beraber olabilen hem kendi cinsiyle beraber olabilen yani ben hem kızla beraber olabilirsem hem erkeklede olmamda bi sıkıntı görmezsem ama kızlarada ilgi duyuyorsam buda değişik bişeydi senin durum buna daha yakın gibi geldi ama geçici de olabilir

Öncelikle her türlü sağlık sorunun çözüm merci uzmanıdır, forumlar değildir, hatırlatmak isterim. Yani eğer çok sıkıntılıysan bir psikoloğa görün forumlardan yahut Google'dan medet umma, yok yere aklın karışır. Özel bir psikologa cüzi bir ücret karşılığı ve kimseye farkettirmeden gidebilirsin.

Ancak hatırlakmakta fayda var, bu yaşlarda vücut ve karakter gelişimi esnasında insanın kendini bir yere koyamaması ve bocalaması doğaldır. Ek olarak eşcinsellik korkulacak birşey değildir, kadın yahut erkek olmak kadar doğal ve fizyolojik bir hadisedir. Bu nedenle eşcinsel olan ben eşcinsel miyim diye korkmaz. Kadın olmaktan korkan kadın gördün mü hiç? Görmedin dimi çünkü bu kendiliğinden gelişir, içinden öyle gelir. O yüzden çok ciddiye almamanı ve yaşının tadını çıkarmanı tavsiye ederim. Karşı cinsi keşfettikçe kendinle ilgili daha az soru sormaya başlayacaksın, merak etme.

Yaklaşık 1 yıldır beynimi sürekli kemiren acaba eşcinsel miyim olabilir miyim sorularından ve korkularından bıktım artık bir kızla karşılaşınca acaba hoşlandım mı noldu diye kendimi yiyip bitiriyorum aslında erkeklerden hoşlanıyorum kızlara karşı duygusal anlamda hiç bir şey hissetmiyorum ama bu korku ve düşünceler beni bitirdi artık 18 yaşındayım ve doktora gitmek istiyorum ama aileme bunu söyleyemem onlardan habersiz gitme imkanım var mı ?
canım bu duygu ve düşünceler veya korkular ne zaman başladı sende ?

canım bu duygu ve düşünceler veya korkular ne zaman başladı sende ?
eğer eşcinsel olsaydın sorgulamazdın canım kendini emin ol.sadece isyan ederdin neden kadınım diye ki eğer kadınlardan hoşlansaydın..bu şekilde kendini sorgulamanda elbette normal değil buna sebep olacak bir sürü şey yaşıyoruz günlük hayatta bunu beynimiz bilinç altı dediğimiz belleğe atıyor ve biz bunun farkında olmadan bize bu şekilde olumsuzluklarla cevap verebiliyor binevi beyninin sana oyunları canım..seni tanımıyorum,nasıl bi hayatın var bilmiyorum mesela normalde kız arkadaşlarınla aran nasıldır çevren genişmidir ? yada tek mi takılırsın genelde...bunları bi sor kendine.insanın en iyi doktoru kendidir canım beyin fazla boş kaldığındada böyle gereksiz düşüncelere yer verebiliyo yanlış anlama herkes yaşamıştır bu yaşadığını..herşeye ragmen yinede bir doktorla konuşmanı tavsiye ediyorum sana.kimsenin bilmesinede gerek yok ailene bile belli etmek istemiyorsan en doğal hakkındır...

Ne zamandan beri yaşıyorsun ve bunu ve nasıl başladı? Birisi sana iftira attımı bu konu üzerine? Veya aldatıldınmı?

Hayır hiç öyle olmadı yaklaşık 1 yıldır var ama şu son 2 ay çok şiddetli yaşıyorum

eğer eşcinsel olsaydın sorgulamazdın canım kendini emin ol.sadece isyan ederdin neden kadınım diye ki eğer kadınlardan hoşlansaydın..bu şekilde kendini sorgulamanda elbette normal değil buna sebep olacak bir sürü şey yaşıyoruz günlük hayatta bunu beynimiz bilinç altı dediğimiz belleğe atıyor ve biz bunun farkında olmadan bize bu şekilde olumsuzluklarla cevap verebiliyor binevi beyninin sana oyunları canım..seni tanımıyorum,nasıl bi hayatın var bilmiyorum mesela normalde kız arkadaşlarınla aran nasıldır çevren genişmidir ? yada tek mi takılırsın genelde...bunları bi sor kendine.insanın en iyi doktoru kendidir canım beyin fazla boş kaldığındada böyle gereksiz düşüncelere yer verebiliyo yanlış anlama herkes yaşamıştır bu yaşadığını..herşeye ragmen yinede bir doktorla konuşmanı tavsiye ediyorum sana.kimsenin bilmesinede gerek yok ailene bile belli etmek istemiyorsan en doğal hakkındır...
Çok fazla kız arkadaşım var ve hiç böyle bir şey hissetmedim doktora gittim ama sadece ilaç verdi ve hiçbir faydası olmadı düşünmeden duramıyorum

Öncelikle her türlü sağlık sorunun çözüm merci uzmanıdır, forumlar değildir, hatırlatmak isterim. Yani eğer çok sıkıntılıysan bir psikoloğa görün forumlardan yahut Google'dan medet umma, yok yere aklın karışır. Özel bir psikologa cüzi bir ücret karşılığı ve kimseye farkettirmeden gidebilirsin.

Ancak hatırlakmakta fayda var, bu yaşlarda vücut ve karakter gelişimi esnasında insanın kendini bir yere koyamaması ve bocalaması doğaldır. Ek olarak eşcinsellik korkulacak birşey değildir, kadın yahut erkek olmak kadar doğal ve fizyolojik bir hadisedir. Bu nedenle eşcinsel olan ben eşcinsel miyim diye korkmaz. Kadın olmaktan korkan kadın gördün mü hiç? Görmedin dimi çünkü bu kendiliğinden gelişir, içinden öyle gelir. O yüzden çok ciddiye almamanı ve yaşının tadını çıkarmanı tavsiye ederim. Karşı cinsi keşfettikçe kendinle ilgili daha az soru sormaya başlayacaksın, merak etme.
Teşekkür ederim yazınız için ama kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum malesef

Back