amaç ücretsiz destek almanız değil, kendinizi en doğru şekilde keşfetmeniz ve aklınızda soru işaretleri kalmaması, özellikle türkiye gibi bir ülkede bu çok ciddi bir konu.Kendi içimdeki kurtlari halletmeye calısıyorum ama dediginiz gibi dernekler ucretsiz destek veriyorsa görüsmeyi cok isterim bu konuyu daha ayrıntilı arastırıcam
Merhaba aylardır internette araştırıp acaba öyle miyim değil miyim diye kıvranıp duruyorum ben 21 yaşındayım aslında lise dönemlerimden falan beri kadınlar bana bir ayrı geliyor her zaman onları arzuluyordum yolda giderken gercekten cok fazla dikkatimi cekiyorlardi simdi de oyle ama artik farkli bir boyuta gecti her yerde hayallere dalıp kendimi erkegın konumuna koyuyorum uzun zamandir cinsellikte olsun günlük davranışlarımda olsun arkadaşlarimin arasında da hep baskın koruyan bir tip olmustum onlar hep naif olurlardi ama öyle olamiyorum bir yerde oturdugumuzda eger erkek grup varsa biraz geriliyorlar tabi bende geriliyorum nedensizce ama kizlari yanlarindan cekip ben geciyorum o tarafa rahatsiz olmasinlar diye ve bunu isteyerek yapıyorum rahatsiz olmuyorum yani bazen dusünuyorum bir kadınla beraber ele ele tutusmak falan gercekten hosuma gidiyor buraya kadar evet ben sanirim lezbiyenim diyorum ama kafamda bir tilki var onu atamiyorum benim dogru düzgün sevgilim olmadı olanlarda erkekti ve 2 gün duramamistim gercekten sevilmiyormusum hissi oluyordu bende hoslandiysam hepsi bir cırpıda bitiyor gibi oluyordu bu yüzden de belki erkeklerden o sevilmek hissini alamadıgım icin kendime hep kadinlari yakin goruyorum diye dusunuyorum dün ilk defa birine yani abime bu konuyu paylastim ilk rahatlamistim gercekten ama simdi kendimi bilmeden bunu ona soylemem bebi biraz rahatsiz etti bugün bana her zaman yanimda oldugunu kimseyi umursamam gerektigini ama kendimi bir an önce cözmem gerektigini soyledi cünkü kafam cok dagılıyor kendimden emin olmamak beni günlük hayatımda cok geriyor kendimi nasil cözebilirim dinleyebilirim bilmiyorum
Biz doğamız gereği yaratılış itibariyle davraniyoruz zaten. Kıyas yapılmaz bence. Bu sadece bir meyil o yüzden söyledimIyi de biz de erkeklerden hoşlandığımızı anlamak için kadınlarla birlikte olmuyoruz
Vücudum beni rahatsiz hissettirmiyor ama erkekten hoslanmak dersek tam hoslanmak bile degildi o da baya baya once hatirlamiyorum bile yani ben bu konulara girmeden onceydi oldu dedigimde yani erkek cekici gelebiliyor yani yakısıkli falan diyebiliyorum ama cinsel anlamda falan bir cekim hissetmiyorum aksine kadinlari cok arzuluyorum bu konuda kendimi bulabiliyorum bu yuzden icimdeki kurtlar beni sadece bu duruma dusuruyorİlk olarak kendi bedeninizden rahatsız mısınız yani erkek yerine koyuyorum demişsiniz ya hani mesela regli olmanız, göğüslerini vs rahatsız ediyor mu? Eğer öyle ise lezbiyen değil trans erkek olursunuz.
Kadınlardan hoşlanmanız bir kenara koyarsak hiç bir erkekten hoşlandınız mı? Yani fark etmez ünlü biri falan da olur mesela bir erkek size çekici, yakışıklı falan geldi mi? O zaman biseksüel olursunuz yani her iki cinsiyetten de hoşlanıyorsunuz demektir.
Yaşınız gereği rahatça soruyorum bir kızdan hoşlanmanın ötesinde cinsel olarak çekim hissettiğiniz oldu mu? Herhangi bir kızla gerçekten öpmek ve hatta ötesinde cinsellik yaşamak gibi hayalleriniz oluyor mu? Gözünüzü kapattığınızda çıplak bir kadın vücudu size ne hissettiriyor. Bu noktada bir çekim yoksa yaşadınız sadece bir arayış ve bunalmışlıktır
Şimdi ben de güzel bir kadın görünce güzel kadın diyorum ama hiç arzulamadım. Bunun gibi mi bahsettiğiniz şey?Vücudum beni rahatsiz hissettirmiyor ama erkekten hoslanmak dersek tam hoslanmak bile degildi o da baya baya once hatirlamiyorum bile yani ben bu konulara girmeden onceydi oldu dedigimde yani erkek cekici gelebiliyor yani yakısıkli falan diyebiliyorum ama cinsel anlamda falan bir cekim hissetmiyorum aksine kadinlari cok arzuluyorum bu konuda kendimi bulabiliyorum bu yuzden icimdeki kurtlar beni sadece bu duruma dusuruyor
Vücudum beni rahatsiz hissettirmiyor ama erkekten hoslanmak dersek tam hoslanmak bile degildi o da baya baya once hatirlamiyorum bile yani ben bu konulara girmeden onceydi oldu dedigimde yani erkek cekici gelebiliyor yani yakısıkli falan diyebiliyorum ama cinsel anlamda falan bir cekim hissetmiyorum aksine kadinlari cok arzuluyorum bu konuda kendimi bulabiliyorum bu yuzden icimdeki kurtlar beni sadece bu duruma dusuruyor
Evet bunun için yaşadığım sehirde olan dernek veya klüpleri arastırıyorumBu son yazdığınıza bakılırsa evet eşcinsel olma ihtimaliniz var. Neredesiniz bilmiyorum ama lgbt dernekleri var oralara gidip vakit geçirebilir ve bizzat kendini keşfetmiş kişilerle konuşarak durumu daha iyi analiz edebilirsiniz. Bunu reelde yapamam derseniz internette de lezbiyen olduğunu belirten çok kişi var sonuçta. İlla bir şeyler yaşamanız gerekmiyor anlamak için ama yaşamış kişilerle birebir diyolog kurmak sorularınızı doğrudan sormak işe yarar
Bir kadınla olmak iyi ve güzel hissettiriyor o zaman gercekten heyecanlanıyorum düsündügümdeAçıkçası bu konulardan hiç anlamam ama mesela çok güzel bulduğunuz bir kadını ve çok yakışıklı olduğunu düşündüğünüz bir erkeği düşünün; onlarla sevgili olmayı hayal edin. Sizce hangisi cazip ya da her ikisi de cazip ve çekici mi geliyor? Mesela ben kendimi bir kadınla hayal edemiyorum çekici gelmiyor
Yok kendimi deil. Ben aslında diğer yorumcunun yorumuna cevap vermiştim ona istinaden yani:) demiş ya lezbiyenler erkek gibi hissetmezler diye. Ondan dedim. Ben erkek gibi hissederler biliyordum. Araştırmak lazim. Ya da bir dr a görünmeli en iyisi. Böyle ikilemde kalmak çok ama çok zor olurTam anlamadım neyi öyle sanıyordunuz kendinizi mi
Evet ikilemde kalmak cok zor insanin tam yanliz hissetigi dönemde birine ihtiyac duydugu donemde ozellikle bakalim bir destek almak istiyorumYok kendimi deil. Ben aslında diğer yorumcunun yorumuna cevap vermiştim ona istinaden yani:) demiş ya lezbiyenler erkek gibi hissetmezler diye. Ondan dedim. Ben erkek gibi hissederler biliyordum. Araştırmak lazim. Ya da bir dr a görünmeli en iyisi. Böyle ikilemde kalmak çok ama çok zor olur
Mutlaka ama mutlaka bir destek alın lütfen şimdi tedaviler çok gelişmiş. En azından sonuç ne olursa olsun içiniz baya baya rahatlar bu şekilde.Evet ikilemde kalmak cok zor insanin tam yanliz hissetigi dönemde birine ihtiyac duydugu donemde ozellikle bakalim bir destek almak istiyorum
psikoloğa gidin
18 yıldır yalnızım kendimi bir kere bile bir kadınla hayal etmedim
ne hissediyorsanız osunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?