• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşcinsel olduğumu kabullenemiyor muyum?

Hdkxjdks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
20
20
3
23
Merhaba aylardır internette araştırıp acaba öyle miyim değil miyim diye kıvranıp duruyorum ben 21 yaşındayım aslında lise dönemlerimden falan beri kadınlar bana bir ayrı geliyor her zaman onları arzuluyordum yolda giderken gercekten cok fazla dikkatimi cekiyorlardi simdi de oyle ama artik farkli bir boyuta gecti her yerde hayallere dalıp kendimi erkegın konumuna koyuyorum uzun zamandir cinsellikte olsun günlük davranışlarımda olsun arkadaşlarimin arasında da hep baskın koruyan bir tip olmustum onlar hep naif olurlardi ama öyle olamiyorum bir yerde oturdugumuzda eger erkek grup varsa biraz geriliyorlar tabi bende geriliyorum nedensizce ama kizlari yanlarindan cekip ben geciyorum o tarafa rahatsiz olmasinlar diye ve bunu isteyerek yapıyorum rahatsiz olmuyorum yani bazen dusünuyorum bir kadınla beraber ele ele tutusmak falan gercekten hosuma gidiyor buraya kadar evet ben sanirim lezbiyenim diyorum ama kafamda bir tilki var onu atamiyorum benim dogru düzgün sevgilim olmadı olanlarda erkekti ve 2 gün duramamistim gercekten sevilmiyormusum hissi oluyordu bende hoslandiysam hepsi bir cırpıda bitiyor gibi oluyordu bu yüzden de belki erkeklerden o sevilmek hissini alamadıgım icin kendime hep kadinlari yakin goruyorum diye dusunuyorum dün ilk defa birine yani abime bu konuyu paylastim ilk rahatlamistim gercekten ama simdi kendimi bilmeden bunu ona soylemem bebi biraz rahatsiz etti bugün bana her zaman yanimda oldugunu kimseyi umursamam gerektigini ama kendimi bir an önce cözmem gerektigini soyledi cünkü kafam cok dagılıyor kendimden emin olmamak beni günlük hayatımda cok geriyor kendimi nasil cözebilirim dinleyebilirim bilmiyorum

bu sizin benim fikrimle olan bir şey değil
sizin gibiler kendinde bu haddi nerden buluyor merak ediyorum
tıbbın hastalık dediği kansere hayır bu kanser değil diyebiliyor musunuz
böyle bir yetkinliğiniz var mı
o zaman tıbbın hastalık değil dediği şeye nasıl hastalık diyorsunuz
sizin gibiler yüzünden kaç çocuk aile mahfoldu haberiniz var mı

o ünlü amerikalı terapistleri de ne hikmetse tez zamanda üç beş erkekle fanfinifonda gördük ama
neyse
Pis amerikalı terapistler:D

Back