Lezbiyen ilişkilerde hiç kimse kendini erkek konumuna koymuyor amakendimi erkegın konumuna koyuyorum
Nerden biliyorsunLezbiyen ilişkilerde hiç kimse kendini erkek konumuna koymuyor ama
Yani nasıl çözücem bu olayı bir kadına dokunmak ayrı hissetiriyor düsüncesi bile ama bazi zamanlarda da dediğim gibi erkegin yerine koyuyorum kendimiLezbiyen ilişkilerde hiç kimse kendini erkek konumuna koymuyor ama
Ben de internetten araştırdım jahajhahajhaNerden biliyorsun
Ya bazı tipler gerici oluyor bilirsin sanki her an kavga edicek bir sey yapıcak gibi ondan bahsetmek istemistim her zaman olmuyor tabikiUmarim cozersiniz ama erkek grup var diye topluca gerilmenize, yer mer degistirmenize güldüm.
Yani aslında doğru bende sevgilim olmadan asla bunu cözebilecegimi düsünemiyorumErkeklerle sevgili olup hoşlanmışsınız. Lezbiyen değilsiniz, biseksüelsinizdir. Sadece erkeklerin davranışlarından bıktığınız için kadınlara yönelmek sağlıklı bir durum değil, çünkü ilişkilerde kadınların da erkeklerin de eksileri ve artıları oluyor. Bir kadınla sevgili olursanız bunu daha iyi anlayabilirsiniz.
Tam anlamadım neyi öyle sanıyordunuz kendinizi miNerden biliyorsunuz, ben mesela öyle saniyordum yani erkek gibi. Ama tabi bnm evliligimde cinsel hayatım olmadığı ve kendimi korumak zorunda kaldığım için ben de aynı erkek gibiydim bir zmnlar. Yaşamadan anlamak çok zor bunları
Kendinizi erkek konumuna koyuyor olmanız cinsel yöneliminizden ziyade karakterinizle ilgili fikir veriyor çünkü lezbiyen ilişkilerde taraflardan birinin kendini erkek konumuna koyuyor olması saçma bir varsayımdan başka bir şey değil. Genelde bir tarafın daha maskülen olduğunu görüyoruz evet ama bu ilişkide bir erkek görevi görmekle ilgili değil, tarz ve karakter ile ilgili. Genel olarak durumunuza gelince de henüz ufaksınız bu yaşlarda kendinizi tanımaya çalışmanız ve kafanızın karışması çok normal. İlla kendinizi kategorize etmeniz gerekmiyor. Birinden herhangi bir türlü ilişki yaşayacak kadar hoşlandığınızda o kişinin cinsiyetine bakarak durumunuz hakkında izlenim edinebilirsiniz. Bana daha çok biseksüel gibi geldiniz. Ama bu duruma illaki bir isim koymak zorunda değilsiniz. Zamana bırakmakta fayda var.Merhaba aylardır internette araştırıp acaba öyle miyim değil miyim diye kıvranıp duruyorum ben 21 yaşındayım aslında lise dönemlerimden falan beri kadınlar bana bir ayrı geliyor her zaman onları arzuluyordum yolda giderken gercekten cok fazla dikkatimi cekiyorlardi simdi de oyle ama artik farkli bir boyuta gecti her yerde hayallere dalıp kendimi erkegın konumuna koyuyorum uzun zamandir cinsellikte olsun günlük davranışlarımda olsun arkadaşlarimin arasında da hep baskın koruyan bir tip olmustum onlar hep naif olurlardi ama öyle olamiyorum bir yerde oturdugumuzda eger erkek grup varsa biraz geriliyorlar tabi bende geriliyorum nedensizce ama kizlari yanlarindan cekip ben geciyorum o tarafa rahatsiz olmasinlar diye ve bunu isteyerek yapıyorum rahatsiz olmuyorum yani bazen dusünuyorum bir kadınla beraber ele ele tutusmak falan gercekten hosuma gidiyor buraya kadar evet ben sanirim lezbiyenim diyorum ama kafamda bir tilki var onu atamiyorum benim dogru düzgün sevgilim olmadı olanlarda erkekti ve 2 gün duramamistim gercekten sevilmiyormusum hissi oluyordu bende hoslandiysam hepsi bir cırpıda bitiyor gibi oluyordu bu yüzden de belki erkeklerden o sevilmek hissini alamadıgım icin kendime hep kadinlari yakin goruyorum diye dusunuyorum dün ilk defa birine yani abime bu konuyu paylastim ilk rahatlamistim gercekten ama simdi kendimi bilmeden bunu ona soylemem bebi biraz rahatsiz etti bugün bana her zaman yanimda oldugunu kimseyi umursamam gerektigini ama kendimi bir an önce cözmem gerektigini soyledi cünkü kafam cok dagılıyor kendimden emin olmamak beni günlük hayatımda cok geriyor kendimi nasil cözebilirim dinleyebilirim bilmiyorum
Umarım yapabilirim teşekkür ederimKendinizi erkek konumuna koyuyor olmanız cinsel yöneliminizden ziyade karakterinizle ilgili fikir veriyor çünkü lezbiyen ilişkilerde taraflardan birinin kendini erkek konumuna koyuyor olması saçma bir varsayımdan başka bir şey değil. Genelde bir tarafın daha maskülen olduğunu görüyoruz evet ama bu ilişkide bir erkek görevi görmekle ilgili değil, tarz ve karakter ile ilgili. Genel olarak durumunuza gelince de henüz ufaksınız bu yaşlarda kendinizi tanımaya çalışmanız ve kafanızın karışması çok normal. İlla kendinizi kategorize etmeniz gerekmiyor. Birinden herhangi bir türlü ilişki yaşayacak kadar hoşlandığınızda o kişinin cinsiyetine bakarak durumunuz hakkında izlenim edinebilirsiniz. Bana daha çok biseksüel gibi geldiniz. Ama bu duruma illaki bir isim koymak zorunda değilsiniz. Zamana bırakmakta fayda var.
Var, herkes aynı değil. Ben çok gördüm. Roller değişebiliyor, görünümü feminen olan kadın erkek rolünü de üstlenebiliyor.Ben de internetten araştırdım jahajhahajha
Ya bazı tipler gerici oluyor bilirsin sanki her an kavga edicek bir sey yapıcak gibi ondan bahsetmek istemistim her zaman olmuyor tabiki
Böyle katı kuralları olduğunu sanmıyorumLezbiyen ilişkilerde hiç kimse kendini erkek konumuna koymuyor ama
Kadınlığını tamamen benimseyip ilişkide karşısındakinin daha feminen kendisinin daha maskulen olması onu erkek konumuna koymaz. Yani stereotipik "erkek işlerini" üstleniyor diye erkek konumunda olmuyor, kendini öyle adlandırmak istiyorsa ayrı...Var, herkes aynı değil. Ben çok gördüm. Roller değişebiliyor, görünümü feminen olan kadın erkek rolünü de üstlenebiliyor.
Ahahhahahhahaa bu iyiydiBöyle katı kuralları olduğunu sanmıyorum
öncelikle kadını sevmek demek kıro bir şekilde sahiplenmek, onları güçsüz görmek demek değildir ve sanırım siz zaten trans erkeksiniz. kaosgl, lambda gibi dernekleri takip etmenizi ve çok çok çok okumanızı öneriyorum. imkanınız varsa homofobik olmayan bir psikologla görüşebilirsiniz.Merhaba aylardır internette araştırıp acaba öyle miyim değil miyim diye kıvranıp duruyorum ben 21 yaşındayım aslında lise dönemlerimden falan beri kadınlar bana bir ayrı geliyor her zaman onları arzuluyordum yolda giderken gercekten cok fazla dikkatimi cekiyorlardi simdi de oyle ama artik farkli bir boyuta gecti her yerde hayallere dalıp kendimi erkegın konumuna koyuyorum uzun zamandir cinsellikte olsun günlük davranışlarımda olsun arkadaşlarimin arasında da hep baskın koruyan bir tip olmustum onlar hep naif olurlardi ama öyle olamiyorum bir yerde oturdugumuzda eger erkek grup varsa biraz geriliyorlar tabi bende geriliyorum nedensizce ama kizlari yanlarindan cekip ben geciyorum o tarafa rahatsiz olmasinlar diye ve bunu isteyerek yapıyorum rahatsiz olmuyorum yani bazen dusünuyorum bir kadınla beraber ele ele tutusmak falan gercekten hosuma gidiyor buraya kadar evet ben sanirim lezbiyenim diyorum ama kafamda bir tilki var onu atamiyorum benim dogru düzgün sevgilim olmadı olanlarda erkekti ve 2 gün duramamistim gercekten sevilmiyormusum hissi oluyordu bende hoslandiysam hepsi bir cırpıda bitiyor gibi oluyordu bu yüzden de belki erkeklerden o sevilmek hissini alamadıgım icin kendime hep kadinlari yakin goruyorum diye dusunuyorum dün ilk defa birine yani abime bu konuyu paylastim ilk rahatlamistim gercekten ama simdi kendimi bilmeden bunu ona soylemem bebi biraz rahatsiz etti bugün bana her zaman yanimda oldugunu kimseyi umursamam gerektigini ama kendimi bir an önce cözmem gerektigini soyledi cünkü kafam cok dagılıyor kendimden emin olmamak beni günlük hayatımda cok geriyor kendimi nasil cözebilirim dinleyebilirim bilmiyorum
O anın deli cesareti işteBilmiyorum bir kiz grubuyla her an kavga edecek gibi duran bir erkek grubu gormedim hiç.ama tehlikeliyse direkt kalkin bence oradan erkek gibi hissetseniz de erkek grubunun hepsini dövüp kizlari koruyamazsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?