• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

escada magnetism mi lolita lift mi?????

cherry85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
194
1
0
39
Konya
arkadaşlar dp den parfüm alcam ama bi türlü karar veremiyorum lolita lift mi alıyım yoksa escada magnetism mi?lütfen yardımcı olun.şekerli vanilyalı parfümleri çok seviyorum.

arkadaşlar dp den parfüm alcam ama bi türlü karar veremiyorum lolita lift mi alıyım yoksa escada magnetism mi?lütfen yardımcı olun.şekerli vanilyalı parfümleri çok seviyorum.

2si de senin istediğin gibi bir parfüm..yalnız bu ikisi de bu havalarda çok ağır oluyor söyliyeyim..lift aldım çok güzel ama kullanamıyorum..

2si de senin istediğin gibi bir parfüm..yalnız bu ikisi de bu havalarda çok ağır oluyor söyliyeyim..lift aldım çok güzel ama kullanamıyorum..

Canım bende sen gibi tatlı ama yalnızca şeker kokusu olmayan vanilyalı parfümleri çok seviyorum.Mesela fantasy çok bayık.:20:Ama magnetizm kullandım güzeldi ve etraftan beğeniliyordu.Ama lift çoookkkk daha güzel.magnetizm sadece şeker kokusu lift ise vanilyalı.buna alternatif olarak victoria's secret in casmir vanilia jasmin diye bir parfümü var.pudralı yumuşak bir vanilya kokusu.ilgilenirsen bir bak istersen.sonra da yorumlarını paylaşırsın bizimle:34:

D&P den dün akşam E9 kodlu escada collection, aldım biraz ağır bir koku ama güzel kokuyor senin söylediğin kokularıda arkadaşlarım önermişti kokladım gayet güzeller özellikle lolita lempicka güzeldi senin dediğin lolita nasıl kokuyor bilmiyorum ama . ayrıca escada mag. de kullanıyorum yaz iin ağır ama yolda en az 3 kişi çevirip kokumu soruyor sıktığım zaman . escada collection derim ben parfüm alacaksan :3:

collection kullanmıştım daha önce.magnetismi de aldım lolita lifti de.ikisi de çok güzel.lolita lift kurabiye,pasta gibi kokuyor,vanilyalı pi parfüm.:16:

escada magnetism orjinalini kullandım,şekerli ve çekici bir koku ama üst üste kullanamayabilirsin şekerli olduğundan sıkabilir, yalnız daha çok genç kızlara yakışan bir koku onu da belirteyim..forumlarda çok meşhur olduğu için lolita lift'i dün akşam sordum d&pde, o koku kaldırıldı dedi satıcı kız,neden dedim,satılmıyor dedi,kalmadığından mı öyle söyledi yoksa gerçekten mi satıştan kaldırıldı anlayamadım..

hee bu arada eğer illa şekerli koku olsun diosan soft yani yumuşak ve keskin kokusun olmayan bir koku önerebilirim she armani cold

escada magnetism orjinalini kullandım,şekerli ve çekici bir koku ama üst üste kullanamayabilirsin şekerli olduğundan sıkabilir, yalnız daha çok genç kızlara yakışan bir koku onu da belirteyim..forumlarda çok meşhur olduğu için lolita lift'i dün akşam sordum d&pde, o koku kaldırıldı dedi satıcı kız,neden dedim,satılmıyor dedi,kalmadığından mı öyle söyledi yoksa gerçekten mi satıştan kaldırıldı anlayamadım..

ben daha 15 gün önce aldım..

başlık çok dikkatimi çekti çünkü parfümümü değiştirmek için parfüm almaya gittiğimde lolita aldım,fakat aynı gün escada magnetismi de koklamıştım dayanamadım iki gün sonra da onu aldım çünkü ikisi de vazgeçilmez bence :69:
ama eğer şekerli diyorsan lolita tercih etmelisin,ağır gelmezse angel da önerebilirim..:34:

cherry85 angel ilk çıktığında çok ağır bulunuyordu ama artık o kadar şekerli kokular çıktı ki angel onların yanında hafif kalır.
bence çok ağır değil canım

Back