• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Escada Magnetism kullananlarr!

vallahi ben versace ile sınıf arkadaşım sayesinde tanıştım ve aşık oldum o nasıl güzel bir koku birde buram buram kokuyor kız hareket ettikçe etrafa harika bir koku saçılıyor saçlarına sıkmış yıkadıktan sonra saçlarda miss üzerine sonra magnetism sıktı genede bana mısın demedi versace hala o kokuyordu. o ikisinide orjinal kullanıyor ben zaten dp dışında çok açık parfümcü bilmiyorum sadece dp den kullandım bir kaç kez onlara sordum yokmuş henüz sonra bargelloyu forumda gördüm listesine baktım onlarda vardı ama henüz gidip bakma fırsatım olmadı sen ona baktın mı? versace kullanan başka arkadaşımda yok o yüzden dolumu hakkında bir fikrimde yok eger gidebilirsem bargelloya bir fikrim olacak inşş :) birde magnetismi dpden de kullandıysan bargelloyla karşılaştırır mısın hangisi daha yakın ve daha kalıcı? birdee çok parfüm deneyen biri olarak bana önerebileceğin başka kokular var mı :) çiçek yada meyve olmasın ben şekerli kokuları seviyorum birde içerisinde vanilya olanlara bayılıyorum vanilya vazgeçilmezim. benimde birdeler bitmedi ama konu kızlar ve parfüm olunca böyle oluyorr (:

canim sekerli vanilyali kokulari seviyorsan T. Mugler Angel,Lolita lempicka ve chopartan wish'i denemelisin. Bu arada T.mugler angele chopart wish birbirine cok benziyorlar. Ama yinede deneyip öyle karar vermelisin.

Lolitayı yeni bitirdim tatlım güzel evet ama çok etkileyici ve farklı gelmedi bana ben daha çekici bişey istiyorum bide edp olmasına rağmen hiç kalıcı değildi :/ angelı denemedim ama çok kullanan var sanırım o yüzden pek düşünmedim ama yinede bakıcam teşekkür ederim önerilerin için ((:

Lolitayı yeni bitirdim tatlım güzel evet ama çok etkileyici ve farklı gelmedi bana ben daha çekici bişey istiyorum bide edp olmasına rağmen hiç kalıcı değildi :/ angelı denemedim ama çok kullanan var sanırım o yüzden pek düşünmedim ama yinede bakıcam teşekkür ederim önerilerin için ((:

rica ederim cnm ben zorda olsa aradigim parfümlerden birini buldum :) ama aramaya devam ediyorum söyle iki üc parfüm daha gerek eger sana uygun birseye raslarsam msj atarim :)

Baştan ağır gelmemişti ama gitgide ağırlaşıyor magnetizmi bargellodan aldım ve kızlar buzdolabınızda saklayın acık parfümleri daha kalıcı oluyorlar

escad magnetizm ve diesel loverdose u birbirine çok benzettim ben.ikisi de tatlı yanık şeker kokusu.ama insanın içini baymıyor.
escada nın dp deki hali oldukça başarılı bence

escad magnetizm ve diesel loverdose u birbirine çok benzettim ben.ikisi de tatlı yanık şeker kokusu.ama insanın içini baymıyor.
escada nın dp deki hali oldukça başarılı bence

Ben bugün keşfettim parfümü diyebilirim kızlar... Wc de bir bayandan öğrendim sağ olsun adını söylediiii ..........Acity deki DP den sıktım önce beğenmedim.. Orjinalini sıktım ben beğendim... Tabi bu koku olayı herkese göre çok farklı ben çok şekerli koku sevmem bu da öyle çok aşırı şekerli bir koku değil zaten... diğer açık parfümcüler denenmeli inşallah yakın koku yapan vardır... çünkü orjinali 176-179 civarı dedi,ler :((( 75 ml

Selammm herkese, bende escada'yı özellikle kışın kullananlardayım, esmer olduğum için yaza uymuyor bende.Ama kulladığımda da soranı çok oldu..=)

magnetism olmazsa olmazlarımdandır. .ama nee kadaar çook sevseemdee yazınn çok ağır geliyo kullanamıyorum maleseff :50:

Kış aylarimin vazgeçilmezi. Ekim gibi kullanmaya başlıyorum. Sabit parfumlerimden biri nolursa olsun dolabimda bitane bulunur.
Ilk açılışı hafif gibi gelse de sonrasinda yoğun yanık şeker kokusu birakiyo,çok çekici çok kadınsı. Bi odaya girdigimde direk sorarlar,herkes kokumdan tanır. Burdan sen gecmissin belli derler..
Ben dpden kullanmayı denedim ama uzun yillar orjinal kullanınca buram buram alkol ve esans kokusunu duydum. Dp dolumu çok daha hafif kokuyo ama orjinalinden farklı.

kullandım fakat bi süre sonra bayıcı oluyo... çok ergen zamanlarımdaydı 19 yaşında falandım o zamanlar şeker kokularıyla bozmuştum kafayı :9:

escadanın tüm kokları harika ama manyetizm bir başka .Pişman olacağınızı zannetmiyorum.

kullandım tekrar almayı düsünüyorum aklımda. böle tam da bu mevsime uygun havalar sogudu ya miss gibi seker seker kokmak isteyenler icin ozellikle de esmerseniz tadınızdan yenmezsiniz =) ha bu arada genç kesime hitap eden bi koku bence bunu da belirteyimm

Son düzenleme:
bende çok beğenerek kullandım ama malum yaz geliyor biraz ara vereyim dedim. dp ninki güzel bence birebir orijinali gibi olmasa da kalıcığı bana yeterli geldi soran çok olmuştu :)

Dun tekin acarda merak edip bilegime sıktım sevgilim hayran kaldi:) bir aha ki kis kesinlikle alacagim
Bir koku olacak kendsi..

Back