Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi ben versace ile sınıf arkadaşım sayesinde tanıştım ve aşık oldum o nasıl güzel bir koku birde buram buram kokuyor kız hareket ettikçe etrafa harika bir koku saçılıyor saçlarına sıkmış yıkadıktan sonra saçlarda miss üzerine sonra magnetism sıktı genede bana mısın demedi versace hala o kokuyordu. o ikisinide orjinal kullanıyor ben zaten dp dışında çok açık parfümcü bilmiyorum sadece dp den kullandım bir kaç kez onlara sordum yokmuş henüz sonra bargelloyu forumda gördüm listesine baktım onlarda vardı ama henüz gidip bakma fırsatım olmadı sen ona baktın mı? versace kullanan başka arkadaşımda yok o yüzden dolumu hakkında bir fikrimde yok eger gidebilirsem bargelloya bir fikrim olacak inşş :) birde magnetismi dpden de kullandıysan bargelloyla karşılaştırır mısın hangisi daha yakın ve daha kalıcı? birdee çok parfüm deneyen biri olarak bana önerebileceğin başka kokular var mı :) çiçek yada meyve olmasın ben şekerli kokuları seviyorum birde içerisinde vanilya olanlara bayılıyorum vanilya vazgeçilmezim. benimde birdeler bitmedi ama konu kızlar ve parfüm olunca böyle oluyorr
Lolitayı yeni bitirdim tatlım güzel evet ama çok etkileyici ve farklı gelmedi bana ben daha çekici bişey istiyorum bide edp olmasına rağmen hiç kalıcı değildi :/ angelı denemedim ama çok kullanan var sanırım o yüzden pek düşünmedim ama yinede bakıcam teşekkür ederim önerilerin için (
escad magnetizm ve diesel loverdose u birbirine çok benzettim ben.ikisi de tatlı yanık şeker kokusu.ama insanın içini baymıyor.
escada nın dp deki hali oldukça başarılı bence