Qlife mı? aman tanrım yeni bir açık parfümcü. İlk defa duyuyorum:26: Valla artık nerden alcağımı şaşırdım hayır bi parfüm d&p de güzel olmuyo bargello da oluyo kimi orjinalinden daha kalıcı yapıo. Qlife yazdım kadınlar kulubunde direk çıktı böyle bi konu.hypnotic almış ve d&p den daha iyimiş demek bu da alınabilitesi olan parfümcülerden
çeşit çoğaldıkça insanın aklı karışıyo. Aslında bunların minik tester larını yapcaklar tek kullanımlık toplu alıp evde tek tek kullancan olmuyo böyle bak bunu da denemem gerek hangibirini napcam nerden alcam şaşırdım yauvv
[/QUOTE
Türkiyedeki kuzenim saolsun Qlife'i kesfedeli ´baya oluyor. En son iki sene önce Qlifetan [
Armani white ve escada magnetizm aldim magnetizm bitti, armani white bitmek üzere ama hicbir bozulma olmadi.Diyer kuzenimede D&pden
ck euphoria almistim. Ona is yerinde herkes hangi marka parfümü kullandigini soruyormus. Acikcasi ona euphoria alirken d&p hakkinda hicbirsey bilmiyordum.
Simdi akrabalar türkiyeye gidicegi icin bende biraz arastirma yaptim türkiyedeki kuzenimede sordum d&p saglik baganligi onayliymis. Cok güzel yorumlar okudum ama malesef kötü yorumlarda vardi. Cogu kisi d&pnin kalitesini son zamanlarda bozdugunu düsünüyor. Alkol kokuyormus ve cilte yagli bir his birakiyormus. Ayrica fiyat olarakta d&p Qlifetandan daha pahali. Bu yüzden bende kararsiz kaldim. Bargello hakkinda da biraz arastirma yaptim ama ne biliyim pek elle tutulur birsey yok. Sanirsam diyatlari d&pden daha uygun ve oda saglik bakanligi onayli.
Armani White. Escada magnetizm ve Lancome hypnose qlifetan denedigim parfümler. Hepsi birebir orjinal kokularina benziyorlar ve kalicilar. Armani white diyerlerinden bir tik daha hafif olmasina rahman cok kalici ve iki senedirde bozulmadi. Hatta en son öylesine artik bitsin diye sikmistim arkadas sordu bende hatirlamadim kesin giciklik olsun diye söylemedim sanmistir. Lancomedan hypnosede üzerimde koklayip sormustu. Ama sanirim o sonradan d&pden almisti cünkü Qlife sanirsam her bölgede satilmiyor. Gecen ben kuzenime D&pden de parfüm almayi düsünüyorum diyince ben tanimiyorum o markayi senin getirdigin markadan alicam 2-3 gün kokusu cikmiyor dedi. Bu arada akliniz karismasin bende kuzen cok :) Burda yakinimda oturan kuzenimle Qlifedne kulanmistik. D&pden parfüm aldigim kuzenim pek acik parfüm kullanmaz daha dogrusu böyle birsey oldugunu bilmiyordu :) bu yüzden ona parfümün ne diye sorduklarinda kuzenim türkiyeden getirdi diyormus sonra ben söylemistim onun euphoria oldugunu :)