escada collection

aslında bende çözemedim bu parfümü bir arkadaşım kullanıyor ve sen de itici durur bu parfüm dedi...o yüzden aklıma takıldı. . .

?? beyaz tenlilere ağır kokular gitmez ya hani.ondan yazmıştır arkadaş.

Parfüm herkesin vücut kimyasına göre farklı bir koku verir,,,,

hee tmm smdi anladim sagolun

escada parfumlerini hic kullanmadim ama kullanan arkadaslarim var hepside esmer
escada kokulari genelde sekerli oluyo, bana beyaz tenlilerede yakisir gibi geliyo ama
kullanmadigim icin bilemicem

parfümün ten rengiyle bir alakası yoktur ten kokusuyla alakası vardır arkdasım bende sarısınım ama escada nın bır çok kokusunu kullandım ve kullanıyorum collection piyasadan kalktıgından berı kullanmıyorum bu kadar guzel bır parfumu neden kaldırdılar halen anlamıs degılım güzel bır koku denemeden bılemezsın sana gıdıp gıtmeyecegını denemenı tawsıye ederım

nasıl yani?o zaman neden beyaz tenlilere giden kokular ya da esmere giden kokular diye ayırıyoruz?o zaman beyaz tenlilerin ten kokusuna göre mi demek istiyoruz aslında beyaz tenlilere koku önerisi derken?

ben escada parfümlerini çok beğeniyorum.sexy graffiti kullanıyorum arada, arkadaşım da magnetizm kullanıyor.o da çok hoş fakat collectionı hiç denemedim merak ediyorum:87:

hee tmm smdi anladim sagolun

escada parfumlerini hic kullanmadim ama kullanan arkadaslarim var hepside esmer
escada kokulari genelde sekerli oluyo, bana beyaz tenlilerede yakisir gibi geliyo ama
kullanmadigim icin bilemicem

collection harika bir koku gerçi escadanın kokuları bana göre hep harika...
collection ın dolumu var canım alabilirsin hatta çokda güzel yapmışlar..bende alıcam ama hangi firmadan doldutayım bilemedim, forumda yazdım hatta kullananlar fikirlerinizi yazın nerden alayım diye, kimse dönmedi

ben gayet beyaz tenlıyım ve eskıden kullanırdım bu kokuyu butun erkek arkadaslarım da bayılırdı yanı her vucut her kokuyu hatta her sekerlı kokuyu farklı yansıtıyo ben baskalarındada duyuyodum bu kokuyu ama farkedıyo yanı.

escada yı bende çok beğeniyorum kuzenimde vardı harikaydı bende alacağım..
escadanın diğer kokularınıda beğeniyorum island kiss olan var elimde az kaldı..escada kokularını beğenenler bunada bi baksın farklı bi koku escadanın diğer kokuları kadar yoğun şekerlide değil

Ben yillardir Escada´ciyim. Bayiliyorum escada parfümlerinin coguna. Tatli cicek kokulu cogu. Her yil yeni cikan parfümlerini takip ederim. Sadece su escada´lar pek hosuma gitmiyor. Escada-escada, Escada In the blue, Escada marine groove, escada moon sparkle.

Yeni cikan Escada Absolutely Me ´de hosuma gitti, alirim yakinda. :)

Son düzenleme:
ağır ama çook güzel ve seksi bir parfüm d&p nin escadası oldukça kalıcı...birde 212 sexy kullandım bir ara o da müthişti...escada collection ve 212 sexy'i tek geçerim tüm parfümler içinde :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…