• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

escada collection

bende geçen dp'den collection çokta beğenerek aldım hakkını yiyemiycem çokta kalıcı oldu bende , fakat maalesef inanılmaz baş ağrısı yaptı bende :((
çok ağır geldi bir müddet sonra , çokta severek almıştım ama kullanamadım :((

arkadaşım açıktan bi parfüm aldı escada diye geçiyo çook güzel ama escadanın bir sürü ürünü var acaba klasik olablrmı????yardımm

arkadaşım açıktan bi parfüm aldı escada diye geçiyo çook güzel ama escadanın bir sürü ürünü var acaba klasik olablrmı????yardımm

Benimde devamlı kullandığım bir parfüm ama orjinalini bulamadım bende ixora dan aldım. sadece escada yazması saçma çünkü escadanın çok çeşidi var. collection bana hep pişmaniye ve vanilya kokusunu hatırlatmıştır:))) çok şekerli bi koku yani. seninki nasıl kokuyor ki acaba.. tarif etmeside zor tabii. koku sonuçta bu:):1:

escada collection harikaymışş yaaa:16: magnetizm aldım ama bunuda alıcam biraz benziolar gerçi ama çok güzelllllll bide be delicious çok güzel fresh yeşil elma kokusu:44: ama yazın çok kişi kullanıo bunu...

şimdiye kadar çok parfüm değiştirdim ancak hepsinide 2 hafta kullanabildim

-Benim tenimme yakışan parfüm escada collection oldu. İnsanlara biraz ağır gelio ama çok sıkmamak lazım,

- Biraz iddalı bir koku ama buğday tenli biri olarak çok severim bu kokuyu

Daha önce burbryy
locose pink
dkny yeşil elma
hipnoz kullandım ama bana en çok yakışan bu koku :)

Back