- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Evet sadece oraya ait ondan sonra binden fazla Gül esansı kokladım ama yok o kokuyu bulamadımSadece oraya mı ait o koku. Bende esans severim iki üç yer var bulunduğum yerde hepsinde de aynı kokulardan var. Gül kokusu da dahil. Başka bir yere mi baksanız.?
Onların kermesleri ,ve vitrinleri oluyor takip et katıl bulursun
Günaydın.
Bildiğim bir konu değil.
İnşallah hemen bulursun,demek için uğradım.
İstanbuldayım ama bulunduğum yerde yok nasıl araştırabilirim?nerede oturuyorsun ? genellikle şube açıyorlar ve kendilerine ait şeyleri orada satıyorlar bulunduğun şehirde bir araştır illaki vardır şubeleri ara sokaklarda oluyorlar genellikle o yüzden pek kimse bilmiyor yerini .
buralardan hangisi sana yakınsa gidip bulabilirsin canım :)
hizmette sınır yok :) :)Vayyy hizmete bak tuttum seni helal olsun duyarlılığına
buralardan hangisi sana yakınsa gidip bulabilirsin canım :)
rica ederim umarım sana yakın bi semt vardır listede.Süpersiniz yaaa çok teşekkür ederim.
Anladım, aslında hangi gül olduğunu bilseniz daha kolay bulursunuz. Mesela; beyaz gül, isparta gülü Taif gülü gibi isimleri var onların. Bir kaç sitede denk geldim ben bu gül kokularına. O şekilde araştırın bir de.Evet sadece oraya ait ondan sonra binden fazla Gül esansı kokladım ama yok o kokuyu bulamadım
Teşekkürler arkadaşlar araştıracağım inşallah sağolun .Anladım, aslında hangi gül olduğunu bilseniz daha kolay bulursunuz. Mesela; beyaz gül, isparta gülü Taif gülü gibi isimleri var onların. Bir kaç sitede denk geldim ben bu gül kokularına. O şekilde araştırın bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?