Esad’dan Türkiye’nin müdahale sinyaline yanıt: Ordu hazır

Kiyamete ceyrek kala.. Dunyadaki haber ajanslarinin yorumlarinda herkes ayni seyi yaziyor. Eger Turkiye ve Suudi bu savasa girerse 3. dunya savasi baslar.
Bindik bir alamete gidiyoruz kiyamete..

Orada seçim yapılması başka şekillerde sağlanabilirdi. Nasıl ki bizler seçilenlere mühür basıyorsak; onlar da seçilenleri seçmesi için ellerine bir mühür verilebilirdi.
böyle bir savaşın çıkma olasılığı gülay?

böyle bir savaşın çıkma olasılığı gülay?
Bizim köyde yıldız kayınca biri öldü yine derler. Onların köyünde yıldız kayınca bir dileğimiz kabul olacak derler.

Peki onların bir dileğinin gerçekleşmesi kabul olması için; bizim köyden birinin mi ölmesi gerekiyor????

çıkabilirmi

eh yani gülay biz aylardır büyük ortadoğu projesi diye yırtındık ama artık dile getirmemeye karar verdim biri çıkıp da kafaya takyın iyice diyecek diye :) ama sonuç ortada malesef adım adım ilerliyor.senaryo yazıyorsunuz diyenler şu gelinen safhayı nadıl değerlendirecekler acaba.1kasım da akp tekbaş olunca çok üzülmüştüm ama şimdi iyiki olmuş diyorum onlar baştayken bile ülke ne hale geldi veya getirildi daha iyi görülür inş

Türk Milleti'ni (Yeni Türkiye tabiriyle Türkiyelileri) kolay kolay düzenli ordu savaşına sokmazlar. Çünkü sonuçlarını Kıbrıs Barış Harekatı'nda görüldü.

Ama oradaki savaş çok farklı. Gayri nizami harp olarak tabir edilen gerilla savaşı. Eğer girersek başarımız çok sınırlı kalır hatta başarısız oluruz. En başta arazi koşullarına yabancıyız.

Ama bizim dileğimiz kabul olsun onlardan biri ölsün zihniyeti ile girilirse kötü olur.

Suriye'den akın akın göçmenler geliyor. Ve bunlara Suriyeli deniyor. Suriye yi bırakıp gelenlere Suriyeli denir mi? Denmez? Peki ne denir? Dense dense Suriyesiz denir

Kimileri diyor ''Ben seviyorum''
Seven adam evine götürsün.

evet pkk mücadelesinde sürekli arazi koşulları dediler,gerilla savaşı olabilirmi sence

Kimileri diyor ''Ben seviyorum''
Seven adam evine götürsün.
yok ya kendi halkımızın durumu ortada bizim ardahanı gösterdiler dün soğuktan donuyoruz devlet bize soğuk maası bağlasın diyor halk,doğunun bazı kısımlarındaki halkın durumuda suriyeli multecilerden farksız,biz onlara üzülürken,hoop 3 milyon kusur suriyeli halkımız oldu

evet pkk mücadelesinde sürekli arazi koşulları dediler,gerilla savaşı olabilirmi sence

Elbette İmralı Yaratığı'nın kurduğu ve uzun süre yönettiği PKK gayri nazami harp şeklinde katliyamlar yapmaktadır.

Güneydoğu'nun birçok yerinde arazi bozuktur. Ama bu kötü faktör biz PKK nın hakkından gelemeyiz anlamına gelmez.
Onlar vurur ve kaçarlar. Öyle gel karşılıklı savaşalım demezler.

arz-ı mevud yani vadedilmiş topraklar şu an karışık oluk oluk kan akıyor bu bile herşeyin göstergesi topraklarını terkedip başka ülkelere göç ediyorlar sonrası peki oralar boşalınca nolacak

Bir de o gelenlere Suriyeli diyorlar. Onlara Suriyeli denemez. Dense dense Suriyesiz denebilir.

ah gülayım 40 sene olacak yakında pkk mücadele şu adnan oktar var ya bir konuşmada dediki düzlesinle araziyi sarpsa zormu düzlemek

ah gülayım 40 sene olacak yakında pkk mücadele şu adnan oktar var ya bir konuşmada dediki düzlesinle araziyi sarpsa zormu düzlemek

Uyuşturucu yu fazla içtiği bir an da söylemiş olabilir. Cudi Dağını Gabar Dağını Kato Dağını nasıl düzleyecekmiş gerizekalı oğlu gerizekalı.

Uyuşturucu yu fazla içtiği bir an da söylemiş olabilir. Cudi Dağını Gabar Dağını Kato Dağını nasıl düzleyecekmiş gerizekalı oğlu gerizekalı.
doğru söyluyorsun,ee nasıl bitecek bu terör peki birde suriye çıktı pkk yı bitirdik ya

doğru söyluyorsun,ee nasıl bitecek bu terör peki birde suriye çıktı pkk yı bitirdik ya

Çok özverili çalışmalarla bitirilir. Ama şu unutulmamalı: Terörist ile mücadele farklı terörle mücadele farklıdır. İkisi birbirine karıştırılmamalı.
Terör ile mücadele şöyle yapılmalıdır: Teröre neden olan faktörler psikolog, sosyolog, ekonomistler tarafından belirlenmeli ve bu sorunlar giderilmelidir. Giderme işi Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Bakanlar Kurulu tarafından yapılabilir. Bu iş güvenlik güçlerinin işi değildir. Güvenlik güçleri teröristi etkisiz hale getirmekle görevlidir.

Ama açılım saçılım denerek bölgeye şarkıcı, türkücü, şakraban .... gönderildi. Bunlar da akil adam adı verildi. Bu Kurtuluş Şaavaşı öncesi Damat Ferit tarafından da yapılmıştı. Aman işgal güçlerine kurşun sıkmayın diye telkinler yapılmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…