ben ülkemde savas istemiyorum,ne için savaş biri bana açıklayabilirmi
filler ve çimenler...İran ve Rusya'nın desteklediği bir ülkeye saldırmak ahmaklık olur. Rus dışişleri bakanının da dediği gibi bu, 3.dünya savaşınının patlak vermesinden başka bir sonuca varamaz. Yani kimse, Suriye'yi Tc'nin eline teslim etmez. Ki, o kadar yüreklerinin olduğunu da sanmıyorum.
rusya gibi büyük bir güç arkasında olmasa konuşabilirmi,dünyanın 2. büyük gücü,askerlerimizi riske atmaya hakkımız yokben de şunu anlamıuorum neden suriyenin içişlerine müdahale etme gereği duyuyoruz ki kendi içimizde demokrasiyi tam uygulayamamışken diktatör esad ı devirmeye çalışmak muhaliflere yardım etmek üstelik içsavaşın uzamasına neden olmak milyonlarca insanın sersefil olmasına neden olmak çok büyük vebal.dün esad açıklamış suriyeyi tamamen ele geçirinceye kadar mücadele edeceğim ki yalnız değil rusya çin iran ardında.bugün halep e de saldırdık hayırlısıyla gerisi Allahkerim
Esad, diktatör değil, seçilmiş bir başkan.ben de şunu anlamıuorum neden suriyenin içişlerine müdahale etme gereği duyuyoruz ki kendi içimizde demokrasiyi tam uygulayamamışken diktatör esad ı devirmeye çalışmak muhaliflere yardım etmek üstelik içsavaşın uzamasına neden olmak milyonlarca insanın sersefil olmasına neden olmak çok büyük vebal.dün esad açıklamış suriyeyi tamamen ele geçirinceye kadar mücadele edeceğim ki yalnız değil rusya çin iran ardında.bugün halep e de saldırdık hayırlısıyla gerisi Allahkerim
peki neden esad ı devirmeye çalışıyorkar seçilmiş bir başkan ise.eşim suriyeli bir işçiye sormuş neden geldiniz diye adamın verdiği cevap ülkemizde demokrasi istediğimiz için esad bize savaş açtı şeklindeEsad, diktatör değil, seçilmiş bir başkan.
Esinin yasadigi olay, Esad baskan hakkinda ki gercegi degistirmez. Secimle geldi, ulke nufusunun %90ina yakini uni mezunu, tahsilli, bu konuda Tc ye fark atmis durumdalar, bir cok mezhebi, farkliligi bir arada barindirmasina ragmen simdiye degin barisin hakim oldugu bir ulke.peki neden esad ı devirmeye çalışıyorkar seçilmiş bir başkan ise.eşim suriyeli bir işçiye sormuş neden geldiniz diye adamın verdiği cevap ülkemizde demokrasi istediğimiz için esad bize savaş açtı şeklinde
ben senin demek istediğini anladım hatta ilk mesajında anladım.esad ın diktatör olduğunu ispatlamaya çalışmıyorum.esad a karşı türkiye onun diktatör olduğunu bu nedenle indirilmesi gerektiğini düşünüyor ve muhaliflere yardım ediyor.kaldı ki suudi arabistan yemen e saldırdı yemen de müslüman kardeşimiz oradada siviller katlediliyor ama gıkımız çıkmıyor nedenseEsinin yasadigi olay, Esad baskan hakkinda ki gercegi degistirmez. Secimle geldi, ulke nufusunun %90ina yakini uni mezunu, tahsilli, bu konuda Tc ye fark atmis durumdalar, bir cok mezhebi, farkliligi bir arada barindirmasina ragmen simdiye degin barisin hakim oldugu bir ulke.
Turkmenler ya da isyani djger orgut mensuplarinin, bahsi gecen Suriyeli gibi dusunmesi normal.
Yani, sorunun musluman ya da gayri muslim olmadigi kesin. Sorun somurme, topraklari buyutme, guclenme sevdasi.ben senin demek istediğini anladım hatta ilk mesajında anladım.esad ın diktatör olduğunu ispatlamaya çalışmıyorum.esad a karşı türkiye onun diktatör olduğunu bu nedenle indirilmesi gerektiğini düşünüyor ve muhaliflere yardım ediyor.kaldı ki suudi arabistan yemen e saldırdı yemen de müslüman kardeşimiz oradada siviller katlediliyor ama gıkımız çıkmıyor nedense
ben ülkemde savas istemiyorum,ne için savaş biri bana açıklayabilirmi
ben senin demek istediğini anladım hatta ilk mesajında anladım.esad ın diktatör olduğunu ispatlamaya çalışmıyorum.esad a karşı türkiye onun diktatör olduğunu bu nedenle indirilmesi gerektiğini düşünüyor ve muhaliflere yardım ediyor.kaldı ki suudi arabistan yemen e saldırdı yemen de müslüman kardeşimiz oradada siviller katlediliyor ama gıkımız çıkmıyor nedense
Orada akan kanın tek sorumlu güccük ortadoğu projesidir ve yine zil takıp arap baharı diye çiftelli oynayanlar, göbek atanlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?