esad'a kim dur diyecek

benim yasadigim resmi devlet almanya dhpkc ye pkk yi destekler türkiyede ki katiller gelir avrupa ülkelerine siginir. devlet menfaati dogrultusunda destekler, osmanliyi cökerten ceteleri de ingiltere destekledi, tarih okuyun ögrenin.
ayrica tüm bunlar sayia kime göre terörist ? ülkede dikatör rejim var adam öldürüyor muhalifler terörist mi oluyor ?
kim terörist önünde devlet ünvani olunca insan öldürünce terörist olmuyor musun ?
devlet yetkilileri defaatle aciklama yapti silah yardimi yok diye, ki davutoglu cenevrede idi hangi avrupa yetkilisi veya bm den biri cikip böyle bir suclama yapti ? olsa bilmezler mi ?

Biz Almanya degiliz, Ingiltere de degiliz. Onlarin yaptiklari Turkiye'ye ne emsal teskil edebilir, ne de aynidir. Ben bunca sene Almanya'dan PKK'ya gelen silah dolu yardim tirlarini hic duymadim, siz duydunuz mu? Siyasi siginma dediginiz olaydan bahsediyorsaniz Avrupa ulkelerinin cogu ve Amerika buna olanak taniyor zaten, gizli birsey degil, suc da degil. Aynisini Turkiye de yapiyor, bunca Suriyeli ta Izmirlere kadar yerlestirilmedi mi? Kim biliyor onlarin kaci masum halk, kaci terorist militan? Tarih dediginiz gecmise kafana gore birseyler yakistirmak degildir. Neyin ne oldugunu bilmekle baslar hersey.. Armutlarla elmalari birbirine karistirmayacaksin.

Suriye'de her iki taraf da ayni acimasizlikla, ayni iskencelerle birbirini olduruyor, bir taraf digerinden daha ustun degil. Turkiye teroriste tirlar dolusu silah gondererek, sinirda kamp kurup besleyerek mi akan kani durduracak diye umit ediyorsunuz?
Dava surecinde BM sorusturmasini tamamladiginda Avrupa yetkilisi suclama yapiyor mu yapmiyor mu hep beraber gorecegiz. Onlar suclama yaptiklarinda zaten hukmu de keserler. Yargiya dusmus bir olayda sorusturma tamamlanmadan niye pesin suclama yapsinlar? Bilmezler mi derken bunu da hesaba katmak lazim. Yeni degil ki, ilk sorusturma Kasimda acilmis, Davutoglu'na ne soyleyeceklerdi ki sorusturma tamamlanmadan?

Esadı rusya iran ve israyil destekledıgı surece bu zulmun bıtmesı cok zor ve türkiyenin el kaide ve el nusraya sılah gondermedıgıne cok emınım sılah gonderıldıyse o silahlar öso gönderılmıstır RTE el nusra ve elkaideyı desteklemıyor kımyasal silahların el kaide ve el nusranın attıgına dair uydu goruntulerının oldugu ve bunuda rusyayının ortaya cıkarmasıda oldukca düşündürücü esada olan destekleri düşünüldügünde en üzücü olanda israyilin rusyanın amerikanın amaçlarına ulaşması orta doguyu müslüman ülkeleri savaşlar cıkararak ele gecırme çabası hatta yok etme çabası ve müslümanların birleşememesı bır birlerine destek olmaması gercekten içler acısı ummet suskun ve sıranın yavaş yavaş türkiyeye geldigini tahmin etmek zor degil gercekten yaşananlar cok üzücü

İnsanlar ne kadar emin ve gözü kapalı destekliyor.......sizin gibiler sayesinde müslümanların kanı dökülsün diye silah dolu tırlarla destek oluyor destek oluyor bu devlet........yanlışa yanlış demediğiniz sürece de bu böyle devam edecek..........almaya yaptıysa bu topraklara ezelden beri düşmandı bizimkilere ne oluyor.......müslüman bir ülke olduğumuzu sanmıştım.........bütün bu olanları kınamayıp şöyle kenardan dua etmeleri yok mu.........samimi bulmuyorum

Allah bilir, mukedderat, kader, alın yazısı. böyyüklerimiz de bilir, biz onlardan daha iyi bilcek değiliz. hayırlısı.

Gece gece gülmekten yere yuvarlandım..........ne güzel hiçbirşeyin sorumluluğu bize ait değil......öyleyse dua edip yatabiliriz

Evet hukumet el nusra ve el kaideyi desteklemiyor cunkü el nusra el kaide humete ve ülkelerin devletle yönetilmesine karşılar oyuzden iş birligine gırmezler RTE onlar ve bicok ınsan icin dini kullanıyor ve gercektende öyle dini kullanarak başta kalmaya çalışıyor

bunu ispat edebilir misiniz ? bu dediginiz hakikat olsaydi cenevrede türkiyenin önüne cikarirdilar.

herhalde tirlari siz aradiniz baksaniza ne kadar eminsiniz :)
aranmamasi bir güc savasi neticesi olamaz mi ?

Laf olsun torba dolsun

Sizde başka bir arkadaş gibi seçmen değilde parti üyesi gibi cevap vermişsiniz herkese, tamda hükümettekiler gibi işinize geldiği gibi...

Ilk iki mesajda bana tırlarda ısrarla silah olduğunu nerden biliyorsun , ıspatla derken; benim "Türkiye cumhuriyeti devletinin görevi teröristlere silah göndermek değildir "mesajıma verdiğiniz yanıt gerektiğinde yapacak tabii tadında.
Yani sırf hükümet propagandası yapmak için bu kadar da çelişmeyin arkadaş kendinizle, bir kerede yanlışa yanlış diyebilin.

Dunya goz yumasin olanlara katliam bitsin tirda gitmez ozaman.sanki Suriye ye her tir girdimi ! insanlar acliktan öldü giyecek yiyecek bulamadilar birazda bunlardan bahsedelim:

O silah giden muhalifler sandiginiz kadar temiz degil. Esadi devirmek icin sqrin gazi kullanip coluk cocugu oldurecek kadar cani.

Hani kimyasal silah kullandi diye esada lanet ediyorduk. Aslinda uydu goruntuleriyle Esadin yapmadigi ispatlanmis bu sarin gazi olayi. Bilmiyorsunuzdur belki. Normaldir ben de bilmiyordum Esad yapmadiysa orada olenlerin bi degeri yok medyamiz icin.

Silah yardimi yoksa tirlarin aranmasi neden problem oluyor? Ayrica yillarca baska ulkelerin teroristleri beslemesiyle savas sonra git terorist besle. Cok tutarli gercekten. O zaman gezi olaylarinda olenler ne oluyor? Devlet oldurmedi mi onlari? O zaman bu hukumet de terorist mi oluyor?

Kafamda deli sorular

Birleşmiş Milletler'in Suriye'de "savaş suçları"nı belgelemekle görevli uzmanı, işkence kanıtı olduğu iddia edilen fotoğrafları ve belgeleri değerlendirdi. Belgelerin tek kaynağa dayandığı ve bu aşamada makul olmadığı ifade edildi.
Rapor şüpheli, zamanlaması manidar
Suriye: Fotoğraflar teröristlerin işkence yaptığı personellere ait

(soL - Dış Haberler)Cenevre 2 konferansı öncesi CNN, İngiliz Guradian ve Anadolu Ajansı ile TRT tarafından eş zamanlı yayınlanan ve Suriye hükümeti’nin 11000 kişiye işkence yaptığını kanıtladığı iddia edilen fotoğraflarla ilgili Birleşmiş Milletler (BM) kaynaklarından ilk yorumlar gelmeye başladı.

'Tek bir kaynağa dayanıyor'
Suriye’de "savaş suçları"nı belgelemekle görevli Birleşmiş Milletler komisyonunda görevli ABD'li uzman Karen Koning AbuZayd, Russia Today'e görüş verdi. Eski bir Suriye Askeri polis fotoğrafçısı tarafından çekildiği ve sistematik işkenceyi kanıtladığı iddia edilen 55 000 fotoğraf hakkındaki soruya cevap veren Amerikalı BM uzmanı, fotoğrafların sadece tek bir kaynaktan gelmesi nedeniyle bir kanıt olarak kullanılamayacağını söyledi.

Fotoğrafların tek bir kaynaktan gelmesi bu fotoğrafların güvenilirliğini azaltırken, bu görüntülere dair bilgiler henüz Birleşmiş Milletler görevlisi uzmanlar tarafından teyit edilebilmiş değil. Suriye hükümeti de fotoğraflarda görülen işkencenin muhaliflerce yapıldığını belirtmişti. Fotoğrafları servis eden hukuk firmasının Katar tarafından fonlanıyor olması ve Yasin El Kadı ve Başbakan Erdoğan gibi isimlerin de avukatlığını üstlenmesi şüpheleri bu ülkeler üzerinde yoğunlaştırmıştı.
http://haber.sol.org.tr/dunyadan/bm-uzmani-iskence-belgeleri-bu-asamada-makul-degil-haberi-86558

Anladigim kadari ile isin icinde Erdogan olunca BM bile olaya suphe ile yaklasiyor. Adamin kredibilitesi(guvenirliligi, inanirliigi) yerlerde.. Bizimkiler ise Allah iki dese inanacak nerdeyse..

Son düzenleme:

siz herhalde gündemi takip etmiyorsunuz, suriyede savas ne zamandir var 3 yildir, bu tirlar 3 yildir gidiyor, ne oldu da birden bire aranma ihtiyaci duyuldu, birileri güc gösterisinde bulunuyor, burda benim borum öter havasina burunuyor, " tiri aramak isteyen savci , basbakan sizi gelsin kurtarsin" diye hönkörüyor silahlar cekilyor, siz hala tirda silah vardi, o tirlarda silah olsaydi bu yaygara bu kadar uzun havaya dönmezdi sizde bunu bilin.

tutarliyim tabiki dikkat cekmek istedigim kendi istihbaratina düsmanlik, diger ülkeler silah tasidigi halde hic bir ülkenin istihbarati afise edilip ihbar edilmeye kalkilmaz, bizdeki vatan hainleri haric. celiske nerede, anlayamiyorsaniz ben napayim

gezide sizin basinizda suriyede ki gibi biri olsaydi simdi burda bunu yazamayabilir aclik kampinda veyahut bir ülkede mülteci idiniz hanimefendi, bu nasil insafsiz bir kiyas, tabki ölümler üzücü, o kadar kisi sokaga döküldü provakasyonlar oldu tabiki hatasi olan polisler aciga alinmali yargilanmali, ama bu suriye ile asla kiyas kabul etmez, her toplumsal kalkismada maalesef böyle talihsiz olaylar oluyor davalar da sürüyor ilk basta cadirlari kim atese verdi aciga cikacak muhakkak o ilk olay aydinlatilmali.

ergenekon balyoz davalarında "güvenilen savcılar", şimdi "paralel savcı" ilan edilip tüü kaka oldu yani, hı?
adaletinizi sevdimin...

şimdi bu savcılara höykürenler, o zamanlar öve öve bitiremiyordu...

yiyin birbirinizi.

Neden aranmiyordu demissiniz? Sebebi cok acik. O zaman birlikte yuruyorlardi. O zaman o savcilar icin H.Celik savci bu milletin cikari icin her yere girwbilir diyordu. Simdi ise tam tersi. Bunu sorgulamalisiniz asil.

Burasi asla Suriye olmaz ama Basbakandan degil insanlarin memleket sevgisinden. Ayrica gezi olaylarinda polis destan yazmisti degil mi? Hic de uzucu olaylar degilmis gordugnyz gibi. Polis bile isteye goz cikarirken adam oldururken destan yaziyordu. Simdi paralel devletin kolluk kuvveti olmus. Aaaa yine mi celiski?

Son düzenleme:

Çünkü 10 yıldır ülkenin heryerini hepbirlikte yönetip,istedikleri gibi at koşturuyorlardı.Şimdi ters düştülerde ondan birbirlerinin kirli çamaşırlqarını ortaya döküyorlar.

Gezide bizim başımızda Esad dan beteri vardı zaten merak buyurmayın.Aradaki fark Türk halkının amacının darbe yapmak olmaması,silah yerine karanfil kullanması idi.Bizi yönetenler ne olursa olsun,karşılarında bilinçli,eğitimli bir gençlik vardı,onlar savaşlarını silahla değil orantısız zekalarıyla verdiler.Ve ayakta alkışlandılar.

Son düzenleme:

Anlatamazsınız Çünkü karşınızda körü körüne bi inanış var, kırılması mümkün olmayan.

Orantısız cevap budur... Kendi vatandaşını katleden bir tek esad değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…