• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Es yada sevgililerinizle nasil tanistiniz ?

Ellf9306

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
72
80
8
Merhaba herkese.Yalnızlık zor. Herkesin kendi sıkıntısı var yanında biri olsun destekçisi sevdiği olsun istiyor. Ama eller hep boş bu devirde. Sizler eş yada sevgililerinizle nasıl tanıştınız? Nerelere gidelim ne yapalım da iyi adamlar bulalım bilemiyoruz artık :-)

İnternetten. Mükemmel bi adam olmadığı için tanışın diye site ismi veremiciim demek ki çok da iyi insanlar çıkmıyor :D

İnternetten. Mükemmel bi adam olmadığı için tanışın diye site ismi veremiciim demek ki çok da iyi insanlar çıkmıyor :D
Mükemmel değilse de kötü de değil ki bulmuş kabul etmişsin :D Ben ona çekiniyorum biraz ya internet işlerine yani bilmem ki nasıl olur ? :)

Arkadaş ortamı🤗 arkadaşlarımın kuzeni eşim.Kaderiniz olan kişi bir türlü gelip sizi bulacaktır bence özel çaba ile olmuyor

Üniversitede arkadaş ortamında çok şükür 🙏🏼❤️

Aynı okuldaydık ama başka yerde tanıştık. Babam iflas etti ben üniversitede okurken. Ben de aile bütçesine katkıda bulunmak ve kendimi geliştirmek için çeviri bürolarına cv bıraktım. Eşimin sayısı ile çalışmaya başladık. Eşim bir gün dayısını ziyarete geldiğinde tanıştık 🤗

Back