eş ve sevgililerimizle nasıl tanıştığımızı yazalım mı!

sevgilimle okuldaki ilk yılımda tanıştım.Aslında ilk 4-5 ay o benimle tanışmak için yapmadığını bırakmadı....Ben biraz soğuktum yok ya ne soğuğu buz gibiydim...sırnaşık şey...Hİç pas atmıyordum ilgisini görsem bile görmemezlikten geliyordum ,hoşuma gitse bile yüzüne bile bakmıyordum(neden öyleydim bilmiyorum)...Ben öyle olunca Aşkımda gelemiyordu yanıma tabi...
Sonra bir gün ne olursa olsun deyip yanıma geldia.s. ve adını söyledi heycanlı birkaç kırık dökük cümle kurup tanışalım mı dedi...O an heycanı öyle belliydi ki ,gözlerime öyle güzel bakıyordu ki,havada öyle bir elektrik vardı ki...Hayır demem imkansızdı...Ve biz tanıştık...:asigim:Sonrası hızla geldi...
iyiki pes etmemiş iyiki ogün yanıma gelmiş aşkım...
ŞİMDİ 2 YILI BİTİRİCEZ VE BEN ÇOK AŞIĞIM...:asigim:Hayatta başıma gelen en güzel şey diyorum onun için...Yaşattığı herşey için hergün teşekkür ediyorum o benim herşeyim...

canım bu link verilmişti ama ben yinede anlatıcam ehheeh
bi gün cafedeyim bulmaca çözüyorum bi baktım biri geldi sormadan yanıma otrdu bide sıcak çikolata getirmiş içersin die düşündüm dedi.daha ben tepki vermedim aradan bikaç gün sonra işyerime geldi heheh elinde kooocccuuuummmaaan bi çiçek buketiyle hemde bide yakasına çiçekçiii yazmış ahahahah o gün çook gülmştüm hala daha hep güleriz eşimle süper anılar yaaaa

O'nu 21 eylül'de dermatoloji servisinde gördüm, 24 eylül'de onun olduğu bölümde staja başladım ve her şey bir anda gelişti,11.10.2007'de de olay kesinleşti. şu anda çiçeği burnundayız henüz, ancak her an sözlenebiliriz(muhtemelen ocak'ta veya haziran'da) innnşallahhh...

ben eşimle ailelerimiz aracılığıyla tanıştım...birbirine çok yakındı evlerimiz ama ne o beni görmüştü ne de ben onu..önce istemedim tanışmayı..uzun bi ilişkim olmuştu yeni bitmişti,çok sıkıntı çekmiştim onunla ilgili ve erkekler gözümde yapışkan gibiydiler artık,kurtulunması zor gibi..
herneyse tanıştım eşimle annemin aşırı ısrarları sonucu..ben karşıma etkilenmeyceğim bi tip çıkaçak sanırken...hayatımda baktıkça hep hayranlık duyacağım bi erkek çıkmıştı karşıma..aşık oldım,çok etkilendim ondan..öğlen buluşmuştuk..ahhh ahhh akşam geç saatlare kadar beraberdik..ben o gün ne acıktığımı bilirim ne susadığımı..gözlerine güneş vurmuştu ve o ela gözleri süperdi..bal gözlü dedim içimden...
bal gözlü kocam oldu sonra..güçlükler yaşandı tabii.kafamdaki cevabını bulamadığım sorular..karmakarışık evlenmiş olmam onunla..eşim bana hemen aşık olmadı,zamanla oldu..etkilenmiş oda ilk gün tabi..şimdi o daha aşık..bense o ilk günün tadını evlendiğim gün bile bulamadım..o yüzden en mutlu günüm evlendiğim gün olmadı..onunla geçirdiğim o ilk gündü en güzell günüm ve hayatımda çok ayrı bi yeri var o günün..bazen lanet ettiğim bazen keşke tekrar yaşayabilseydim dediğim gün.

bende yazmak istiyorum.
2003 eylül ayında tanıştık prensimle.
benim çalıştığım yerde bir arkadaşım vardı. onun yanına ziyarete gelmişti ama benim haberim yok. sonra arkadaşım prensimle beraber yanıma gelip bi numara çevirmemi istedi ama ne malum ben hayatımda gördüğüm en mükemmel erkeğe hayranlıkla bakıyordum. numarayı çeviremedim. arkadaşım bir hışımla aldı telefonu elimden ve kendisi çevirdi numaraları. konuştuktan sonra ben çıkıyorum dedi. prensimle beraber arkasını döndüler ve kapıdan çıktılar. kapıdan çıkarken tek söylediğim "ALLAHIM İNŞALLAH BEN BU ADAMLA EVLENİRİM" oldu. tabi o duymadan. unutamıyordum, bir yandanda kesin bi ilişkisi vardır diye düşünüyordum. aradan 2 hafta geçti arkadaşım bana yaa benim bi arkadaşım gelmişti ya ona bi kız arkadaş arıyoruz. sen ne dersin varmı öyle biri dedi. bende ben varım işte dedim gülerek sonrada utandım. ümitlerim yıkılmıştı.
ertesi gün arkadaşım geldi ve prensimin beni çok beğendiğini hatta benimle evlenmek istedğini söyledi. şok olmuştum. tutulup kaldım. tamam dedim. numaralarımızı aldık. ben bekliyorum arasın diye ama tık yok. aradan 3 gün geçti. arkadaşıma benimle dalgamı geçiyorsunuz diye kızıyordum. en sonunda ben bi sms attım. çünkü aşık olmuştum. hemde sırılsıklam. karşılığı geldi neyseki. bi kaç dakika sonrada aradı beni. ama konuşmadık çünkü ikimizde gülem krizine tutulmuştuk. randevu verdi bana buluşalım konuşalım dedik. o gün geldi ama prensimden ses yok. arıyorum sms atıyorum cevap yok. neyse gece geç saat aradı beni nerede olduğunu söyledi. bi sonraki hafta elinde bir TEK TAŞ YÜZÜKLE geldi yanıma ve BENİMLE SONSUZA KADAR BERABER OLURMUSUN SEN BENİM PRENSESİMSİN dedi. bende hemen EVET dedim ve yüzüğü parmağıma taktım.
1 ay sonra istemeye geldiler. ama prensimle alakalı hiçnbirşey bilmiyordum. o istanbullu ben bursalı. neyse geldiler. çok güzel geçti. taaaaaaaki babam bi değişiklik var iyice bi konuşun tanıyın birbirinizi diyene kadar. evet prensimin annesi ermeniymiş ve benim bundan haberim yoktu. neyse onuda atlattık. ailem bizim aşkımıza saygı duydu ve siz nasıl isterseniz öyle olacak dedi. hemen nişan yüzüklerimiz takıldı. çok mutluyduk. evlenmemizde 1,5 sene sonra gerçekleşti. 25.06.2005 tarihinde mükemmel yuvamızı kurduk hemde iki düğün yaparak. herşey çok güzeldi. umduğumuzun fazlasını bulduk.
şimdi 9 aylık cennet kokulu bi kızımız ADEN BEYZAMIZ var.
ikimizin karışımı hayattaki en değerli varlığımız bizi birbirimize daha çok bağlayan bi can var.
CANIM KIZIM VE PRENS KOCACIĞIM İKİNİZEDE ÇILGINCA AŞIĞIM.
İYİKİ VARSINIZ VE İYİKİ BENİMSİNİZ...

Bende anlatmak isterdim ama cok uzun ya:) sadece iki kelimesini sölicem
COK SÜPERDİ:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…