ben eşimle ailelerimiz aracılığıyla tanıştım...birbirine çok yakındı evlerimiz ama ne o beni görmüştü ne de ben onu..önce istemedim tanışmayı..uzun bi ilişkim olmuştu yeni bitmişti,çok sıkıntı çekmiştim onunla ilgili ve erkekler gözümde yapışkan gibiydiler artık,kurtulunması zor gibi..
herneyse tanıştım eşimle annemin aşırı ısrarları sonucu..ben karşıma etkilenmeyceğim bi tip çıkaçak sanırken...hayatımda baktıkça hep hayranlık duyacağım bi erkek çıkmıştı karşıma..aşık oldım,çok etkilendim ondan..öğlen buluşmuştuk..ahhh ahhh akşam geç saatlare kadar beraberdik..ben o gün ne acıktığımı bilirim ne susadığımı..gözlerine güneş vurmuştu ve o ela gözleri süperdi..bal gözlü dedim içimden...
bal gözlü kocam oldu sonra..güçlükler yaşandı tabii.kafamdaki cevabını bulamadığım sorular..karmakarışık evlenmiş olmam onunla..eşim bana hemen aşık olmadı,zamanla oldu..etkilenmiş oda ilk gün tabi..şimdi o daha aşık..bense o ilk günün tadını evlendiğim gün bile bulamadım..o yüzden en mutlu günüm evlendiğim gün olmadı..onunla geçirdiğim o ilk gündü en güzell günüm ve hayatımda çok ayrı bi yeri var o günün..bazen lanet ettiğim bazen keşke tekrar yaşayabilseydim dediğim gün.