eş ve sevgililerimizle nasıl tanıştığımızı yazalım mı!

tualina

batuhan'ım can oğlum...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2007
5.855
3
156
Diğer
Bu benin ilk konum arkadaşlar,heyecanlıyım onun için.Tabiki konuyu açan ben olduğum için ev sahibi olarak ilk benim anlatmam lazım..... Benim eşimle tanışmam görücü usulu oldu,bi aile dostumuz eşimin babasına tavsiyede bulunmuş benim için,tabi onlarda degerlendirmek istemişler ama bu arada 6-7 ay bir türlü tanışamadık biz,ben ayrı şehirdeyim eşim ayrı şehirde aileler memlekette,bermuda üçgeni gibi yani,neyse bu arada eşim başka insanlarla tanıştırılıyor bende öyle ama ikimizde kimseye okey demiyoruz,neyse kızlar biz nihayet 2005 senesi ramazan bayramında tanışabildik,ve gülüşüne vuruldum ben eşimin tabi oda benden pozitif elektrik almış.Bir kaç kere görüştük eşimle bayram tatili boyunca ve tanışmaya karar verdik ailelerde onayladı,kurban bayramına kadar görüştük biz ama 1. haftada evlenme kararı oldık,herşey güzel giderken kurban bayramında isteme olacak zamanı sorunlar çıktı karşılıklı aileler arasında ve eşimin annesi ve benim babam olmaz diyolar ısrarla .O zamana kadar onay veren insanlar olmaz diye tutturdular, biz asla yılmadık eşimle o kadar mücadele ettik ki anlatamam ve zor bela ikna oldular ve hemen yüzük takıldı arkasından nikahları yaptırdık hemen eşimle aileler bozamasın diye,şuan tabiki aileler görüşmüyo ...Ve arkadaşlar çok mutluyuz ..çok şükür karşıma çıkarmış allahım onu...

okulun ilk açıldığı gün ben arkadaşlarımla okulun kapısından güle oynaya girerken birden evreni gördüm ama birbirimizi hiç tanımıyoruz daha yeni görüyorum gözgöze geldik sonra birkaç kere daha göz göze geldik ama ben resmen aşık oldum evrene çaktırmıyorum çooooooook yakın bir arkadaşım vardı gül o sürekli diyor kızın git tanış falan bende imkanı yok yapamam öyle neyse bigün ders arası gül evren ve arkadaşlarıyla konuşuyor evrenden kitap istiyor benim ihtiyacım varmış gibi sonra beni tanıştırdı tabi evrende hemen kitabı verdi ama benimle alakası olmayan bir kitap(çünkü ben mimarı proje tasarımı evrende turizm okuyor) tabiki neyse sonra biz bunlarla muhabbeti ilerlettik yine çok yakın arkadaşım olan yeliz evreni ve arkadaşlarını doğum gününe davet etti evrende hemen tamam geliriz dedi ve tam 2 sene önce bugün yani 2 şubatta yelizin doğum günüydü o gün geldiler akşamda evren bana çıkma teklifi etti bende 3 şubatta kabul ettim .........

yani bugün(2 şubat) benim için çok önemli evrenin bana benimde evrene açıldığım gündür ne güzeldi yaaaaaaaa...........keşke 2 sene önce bugüne dönebilsem...

ay canım ne güzel isabet olmuş senin açından buğün bu konuyu açmam ,pamukelfciğim sana sonsuz mutluluklar diliyorum ilgin için sağolasın...

Ben eşimle 18.11.2002 de tanıştım.O zaman kursa gidiyordum. O da arkadaşını ziyarete gelmişti. Arkadaşı da benim sürekli birarada bulunduğum kiiydi..İlk tanışmamızı hiç unutmayı çünkü ben ona çok soğuk davranmıştım..Çünkü etkilenmiştim ondan.Ve kesin birlikte olduğu biri vardır diye düşünmüştüm.O da benim için aynı şeyi düşünmüş"bu kızı yalnız bırakmazlar"diye..Neyse netice itibariyle o gün bakışmalarımız falan oldu..Eşim beni gördüğünde şaşırdığını da daha sonradan itiraf etti .Çünkü beni tanışmadan birkaç yıl önce rüyasında görmüş.Uçuumdan düşerken ben onun ellerinden tutmuşum.Bunu bana söylediğinde tüylerim ürperdi,gözlerim doldu..Tanıştığımız,ilk göz göze geldiimiz gün onun kaderm olduğunu hissetmiştim..Aşk böyle bişi olsa gerek..Aradan 2 ay gibi bi zaman geçti..ve biz 05.02.2003 günü birbirimize "SENİ SEVİYORUM" demiştik..O gün müthiş bir yağmur yağıyordu.Bende sevdiğimi söylediğimde onu yağan yağmurun altında dans edişini asla unutamam:1yes2: 3 gün sonrada birlikteliğimizin 4.yılı dolacak zaten..ben eşimi çok seviyorum yaaaa İyiki o benim hayatımdaaa...!

Ahhhh Ahhhh Anlatmak Bende Isterdim Ama Bitmiş Olan Ve Biten Bir Ilişkiyi Kizdirip Yada Isitip Burda Paylaşmam Dogru Olmaz.....ama Takip Ettim Yazan Arkadaşlarinkini Okudum Mutluluklar Diliyorum Hep Mutlu Olunnnn....hayat Cok Kisa Bunu Gec Anlasakda....

nisacığım dileklerin için sağol ama yaşın okadar genç ki kimbilir daha neler çıkacaktır karşına ,gerçek mutluluğu en kısa zamanda yakalaman dileğiyle...

Biz eşimle üniversitede tanıştık.Önce çok iyi arkadaştık ama elele dolaşıp tüm dertlerimizi ,sıkıntılarımızı paylaşıyorduk.Sonra bir baktık ki sevgili olmuşuz.:1hug:
Sonrada 4yılın ardından evlendik.Şimdi çok mutluyuz. :1yes2:
Allah herkesi mutlu etsin inşallah.

eşimle ben ayrı şehirlerde yaşıyorduk.benim yakın bir arkadaşım başka bir şehire gelin gitti ve ben yılda birkaçkez onun yanına gidiyordum.eşim ile de bu vesile ile tanıştık fakat tanıştığımızda her ikimizde normal bir arkadaş olmuştuk keza hayatlarımızda başkaları vardı.zamanla ikimizde ilişkilerimizi bitirdik.ama bu süre zarfında birbirimizden hiç haberimiz yoktu.2002 yazında ben yine arkadaşımı ziyarete geldim ve işte o zaman olanlar oldu.biz aşık olduk.çıkmaya başladık.çok zordu ama ayrı şehirler,görememek.acayip özlüyorduk birbirimizi.ayda 1 ya o geliyor ya ben gidiyordum.verdiğimiz telefon ve bilet parası ile araba alırdık yani :)) onun bir gelişinde ben artık böyle olmayacağını zor geldiğini ve ayrılmak istediğimi söyledim.( ya insan sinemaya,yemeğe,arkadaş ortamına sevgilisi ile gitmek istiyor) oda tamam dedi ve ben onu yolcu edip eve geldim.herkese bitti dedim.yola çıktıktan 3 saat sonra beni aradı ve evlenme teklif etti.....şok oldum ...geri döndü yoldan.öyle bir sarıldıkkı anlatamam ya.hala o anı yaşarım anlatırken.neyse biz nişanlandık ve 2003 ekimde evlendik.İyiki ayrılmak istemişim :))))eşimi çok seviyorum.iki çocuk gibiyiz onunla ve çok mutluyuz...allah herkese mutlu bir evlilik nasip etsin....

yeşilim allah mutluluğunuzu bozmasın çok duyguluymuş canım senin ki de...gözlerim doldu....ilgin için sağolasın....

yasemin-66 , sende saol canım. zor olan güzel oluyor ama dimi....amin canım.senin ve herkesin mutluluğu daim olsun şekerim...öpüldün

Slm...
Bende Eşimle 09/06/1997 Yilinda Tanistim Ve 18/06/2006 Da Evlendim..
Suanda Da 10 Haftalik Hamileyim..
Ayni Mahallede Oturuyorduk Daha Ikimizde Cocuktuk..surekli Bana Asilirdi Bende Ondan Nefret Ederdimm..ama Sonunda Iki Ay Pesimden Kostu Ve Beni Ayarttii.ozamandan Beri Hic Ayrilmadan Ciktik...ve Sonunda Mutlu Son.....
Kocami Ve Gelecek Bebegimizi Cok Seviyorummmmmm

Ben de eşimle iş yerinde tanıştım, santrale bakıyordum hattı açtım 1 saattir çaldırıyorum niye açmıyorsunuz diye fırça attı, ben de şakayla karışık cebimi vereyim burdan ulaşamazsan ordan çaldır açarım dedim:)) O da aldı valla..Sonra bir bahaneyle santrale geldi ayy hem şişman hem kır saçlı hiç beğenmedim ..Ertesi gün evdeyken telim çaldı o arıyor, işte gerçek numaran mı diye kontrol etmek için aradım falan dedi. 2.arayışında çıkma teklif etti kabul ettim ama ekerim falan diye düşünüyordum.Sonra gitmeye karar verdim, buluştuk,tanıdıkça sevdim, çok espiriliydi,10 ay çıktık,11.ayın ilk günü de herkesten habersiz gidip nikah kıydık, sonra isteme faslı, 3 ay sonrası da düğün..Kader işte evliliği asla düşünmeyen ben şimdi 6 yıllık evli 2 çocuk annesi bir kadın oldum çıktım.Bu arada tombişimi çok seviyorum artık kır saç da çok yakışıyor:1yes2:

Seni Allahın cezası istemem yan cebime koy haaa.:mymeka:

Bende ahmetimle iş vasıtasıyla tanıştım sayılır, ben uluslarası bi nakliye firmasının muhasebesindeyim , ahmetimde bi ilaç firmasının pazarlamasında o zamanlar,şirketimize geliyor işte mallarımızı taşıtın diye..
Sonra onu bizim şirketi gezdirdiler ilk o zaman karşılaştık ama ben hiç oralı degildim milyonlarca insan geliyo şirkete sonuçta. benim tel ve mailimi almış sürekli aramalar , mailler falan.

Haluk leventide çok sverim fan kulübüne üyeyim bigün toplantısına gittim işte masadayız yanıma biri yaklaşıyo bi baktım ahmet , çok şaşırdık ikimizde meger o da üyeymiş siteye kadere bakın işte o zaman yakınlaşmamız oldu ve hala beraberiz onu çok seviyorum

azem ,eny,candan bilgiç mutluluğunuz daim olsun canlarım allah sevdiklerimizden ayırmasın hepimizi...ilginiz için sağolun...

azemimmm canım mutluluklar sizinle olsun :))))))))))))

bende anlatıyım canım çekti :)

ben 1-1,5 sene kadar ingilizce kursuna gitmiştim ilk bşladığım sıralarda bi site öndemişlerdi tamamıyle ingilizce konuşulan bir site neyse girdim oraya arkadaşımın isteği üzerine (eski sevgilisinin adı) birini bulduk ve ekledim msn ye ve biz ingilizce klonuşmaya başladık gel zaman git zaman baya bi muhabbetimiz olmuştu aradan 1,5 sene geçti ve buluşalım mı dedi bende tamam dedim ben ve arkadaşım birde o buluşucaktık sonra dediki teyze oğluda gelsin mi ? bende tamam dedim dıdıdııııııııııııııııııııııııııııııııı :)))
neyse buluştuk gezdik yedik içtik eve bıraktılar bizi aradan 1 ay geçti tabi bu arada msn de görüşüyorduk yine buluşalım dediler ok dedim bu sefer de güzel bi yere yemeğe götürdüler sonra da bi cafe ye işte o an anladım bana ilgisi olduğunu öle durmuş bakıyordu her seferinde yakalıyordum bakışlarını ama yine konuşamadı nedendir bilinmez istemiyordum sevgili falan ...

aradan 2 hafta geçti aramalar ,msj lar olmaz dedim bırakmadı peşimi işte bu çok hoşuma gitmişti sonra tekrar konuştuk eğer olmazsa aramam rahatsız etmem dedi bende onu kaybetmek istemedim tamam dedim tanıya tanıya aşık oldum herşey birden gelişti

insan nerden nereye diyor şöyle dönüp baktığında aşkımı çok seviyorum iyi ki bırakmamış beni

nerden çıktı bu topic yawwww:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :içelim: ..........ahhhh ahhhh

SAGOL ZUZUM SİZİNDE ÖLE İNŞALLAH:1yes2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…