Ben de eşimle iş yerinde tanıştım, santrale bakıyordum hattı açtım 1 saattir çaldırıyorum niye açmıyorsunuz diye fırça attı, ben de şakayla karışık cebimi vereyim burdan ulaşamazsan ordan çaldır açarım dedim:)) O da aldı valla..Sonra bir bahaneyle santrale geldi ayy hem şişman hem kır saçlı hiç beğenmedim ..Ertesi gün evdeyken telim çaldı o arıyor, işte gerçek numaran mı diye kontrol etmek için aradım falan dedi. 2.arayışında çıkma teklif etti kabul ettim ama ekerim falan diye düşünüyordum.Sonra gitmeye karar verdim, buluştuk,tanıdıkça sevdim, çok espiriliydi,10 ay çıktık,11.ayın ilk günü de herkesten habersiz gidip nikah kıydık, sonra isteme faslı, 3 ay sonrası da düğün..Kader işte evliliği asla düşünmeyen ben şimdi 6 yıllık evli 2 çocuk annesi bir kadın oldum çıktım.Bu arada tombişimi çok seviyorum artık kır saç da çok yakışıyor:1yes2:
azemimmm canım mutluluklar sizinle olsun :))))))))))))
bende anlatıyım canım çekti :)
ben 1-1,5 sene kadar ingilizce kursuna gitmiştim ilk bşladığım sıralarda bi site öndemişlerdi tamamıyle ingilizce konuşulan bir site neyse girdim oraya arkadaşımın isteği üzerine (eski sevgilisinin adı) birini bulduk ve ekledim msn ye ve biz ingilizce klonuşmaya başladık gel zaman git zaman baya bi muhabbetimiz olmuştu aradan 1,5 sene geçti ve buluşalım mı dedi bende tamam dedim ben ve arkadaşım birde o buluşucaktık sonra dediki teyze oğluda gelsin mi ? bende tamam dedim dıdıdııııııııııııııııııııııııııııııııı :)))
neyse buluştuk gezdik yedik içtik eve bıraktılar bizi aradan 1 ay geçti tabi bu arada msn de görüşüyorduk yine buluşalım dediler ok dedim bu sefer de güzel bi yere yemeğe götürdüler sonra da bi cafe ye işte o an anladım bana ilgisi olduğunu öle durmuş bakıyordu her seferinde yakalıyordum bakışlarını ama yine konuşamadı nedendir bilinmez istemiyordum sevgili falan ...
aradan 2 hafta geçti aramalar ,msj lar olmaz dedim bırakmadı peşimi işte bu çok hoşuma gitmişti sonra tekrar konuştuk eğer olmazsa aramam rahatsız etmem dedi bende onu kaybetmek istemedim tamam dedim tanıya tanıya aşık oldum herşey birden gelişti
insan nerden nereye diyor şöyle dönüp baktığında aşkımı çok seviyorum iyi ki bırakmamış beni
nerden çıktı bu topic yawwww:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :içelim: ..........ahhhh ahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?