- 30 Mayıs 2015
- 14.261
- 13.915
He yazılan msj öyle anladım. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?O gülücük alıntı içindi. Çak geç yazıp arkadaşına iki tane gülücük atmış onu belirtmek için öyle yazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He yazılan msj öyle anladım. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?O gülücük alıntı içindi. Çak geç yazıp arkadaşına iki tane gülücük atmış onu belirtmek için öyle yazdım
İnanın bilmiyorum sıcak suyun altında geziyoe gibiyim sürekli elim ayağım yanıyor öğrendiğimden beri 2-3 hafta sonra doğum yapacağımHe yazılan msj öyle anladım. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Merhaba kızlar
Normalde hiç karıştırma huyum değildir elime telefonunu ne zaman aldığımı hatırlamam ama dün gece uyuyamadım, eşim de tam telefonu yanıma şarja takıp öyle uyumuş bende instagram falan kullanmadığım için azıcık bakayım kim ne paylaşmış diye telefonunu elime aldım. Biraz sağa sola bakındım resimlere baktım whatsApp a girdim aşağılara doğru indim en aşağıda bir numara gördüm onun konuşmalarını okumaya başladım konuşmalar eski, 2022 den erkek mi kız mı numarası olduğunu anlamadım çünkü silmiş onun da bir profili yoktu. Ama birbirlerine sürekli çıplak görüntülü konuştukları kızların resimlerini atmışlar, buluştuklarında seks hikayelerini anlatmışlar şu kadar sürede geldim, şunu şunu yaptım , ekran videosu almışlar kızlar çırılçıplak bunlara show yapıyor , işte kızlar yazmış bu gece gel , içki sofrası hazırlanmış o resimleri falan atmışlar hep konuşmalarda normal naber nasılsın bile yok hep seks muhabbeti. Ve eşim bunu silmemiş . Acaba kasıtlı olarak mı saklıyor , nasıl olsa bakmıyor telefonuma bana güveniyor diye mi düşündü diye düşünmeden edemiyorum.
Bakınırken bakınırken nişanlı olduğumuz dönemde , iş yerlerine gelen bir kızın yarım resmini çekmiş(çekmeye çalışırsın da fark etmesin diye uzaktan yarım çekersin ya) arkadaşına atıp “çak geç” yazmış. Şok oldum .. tartıştık tabi ama üzerinde çok durmadı. Geçiştirdi beni ne var bunda dedi
Sizce böyle bir durumda ne yapmalı o konuşmaları resimleri kasıtlı mı silmemiş, belki de ara ara açıp bakıyor gereksiz paranoya mı dünden beri çözemiyorum…
Katılıyorum.Ötesini birisini bilemem de eşinize açık ve müstehcen vs fotoğraflarınızı atmayın. Yarın öbür gün boşanmaya kalksanız bu adamı ne yapacağı hiç belli olmaz
Bir sapıkla evlisiniz, işyerinde ki kızın resimlerini çekip iğrenç muhabbetler yapmışlar. Ne yapmayı düşünüyorsunuz, gülerek anlattığınıza göre pek bir aksiyon alacağınızı sanmıyorum. Bu arada yaptıkları suç!Merhaba kızlar
Normalde hiç karıştırma huyum değildir elime telefonunu ne zaman aldığımı hatırlamam ama dün gece uyuyamadım, eşim de tam telefonu yanıma şarja takıp öyle uyumuş bende instagram falan kullanmadığım için azıcık bakayım kim ne paylaşmış diye telefonunu elime aldım. Biraz sağa sola bakındım resimlere baktım whatsApp a girdim aşağılara doğru indim en aşağıda bir numara gördüm onun konuşmalarını okumaya başladım konuşmalar eski, 2022 den erkek mi kız mı numarası olduğunu anlamadım çünkü silmiş onun da bir profili yoktu. Ama birbirlerine sürekli çıplak görüntülü konuştukları kızların resimlerini atmışlar, buluştuklarında seks hikayelerini anlatmışlar şu kadar sürede geldim, şunu şunu yaptım , ekran videosu almışlar kızlar çırılçıplak bunlara show yapıyor , işte kızlar yazmış bu gece gel , içki sofrası hazırlanmış o resimleri falan atmışlar hep konuşmalarda normal naber nasılsın bile yok hep seks muhabbeti. Ve eşim bunu silmemiş . Acaba kasıtlı olarak mı saklıyor , nasıl olsa bakmıyor telefonuma bana güveniyor diye mi düşündü diye düşünmeden edemiyorum.
Bakınırken bakınırken nişanlı olduğumuz dönemde , iş yerlerine gelen bir kızın yarım resmini çekmiş(çekmeye çalışırsın da fark etmesin diye uzaktan yarım çekersin ya) arkadaşına atıp “çak geç” yazmış. Şok oldum .. tartıştık tabi ama üzerinde çok durmadı. Geçiştirdi beni ne var bunda dedi
Sizce böyle bir durumda ne yapmalı o konuşmaları resimleri kasıtlı mı silmemiş, belki de ara ara açıp bakıyor gereksiz paranoya mı dünden beri çözemiyorum…
Gülmedim. Onun yazdığı mesajın aynısını yazdım tırnak içini okumuyor musunu?Bir sapıkla evlisiniz, işyerinde ki kızın resimlerini çekip iğrenç muhabbetler yapmışlar. Ne yapmayı düşünüyorsunuz, gülerek anlattığınıza göre pek bir aksiyon alacağınızı sanmıyorum. Bu arada yaptıkları suç!
Çok sinir bozucu, ne yapmayı düşünüyorsunuz?Gülmedim. Onun yazdığı mesajın aynısını yazdım tırnak içini okumuyor musunu?
Ne var bunda mı? Kesinlikle psikolojik rahatsızlığı var bu sapkınlığı normal görüyor.Merhaba kızlar
İlk defa ne yapacağımı bilmiyorum doğumu bekleyeceğim galiba önce …Çok sinir bozucu, ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bakın çok büyük bir şoktasınız anlıyorum ama eşiniz bir sapık ve yaptıkları bir suç. Keşke ekran görüntüsü falan alsaydınız.İlk defa ne yapacağımı bilmiyorum doğumu bekleyeceğim galiba önce …
Keşke alsaydım ama elim ayağım boşaldı o anBakın çok büyük bir şoktasınız anlıyorum ama eşiniz bir sapık ve yaptıkları bir suç. Keşke ekran görüntüsü falan alsaydınız.
ailen sana destek çıkar mı? mesleğin var mı çalışabilecek misin doğumdan sonra? kendi ayaklarının üzerinde durup çocuğuna bakabileceksen bence durma o pis adamın yanında.İlk defa ne yapacağımı bilmiyorum doğumu bekleyeceğim galiba önce …
Evet mesleğim var atanabilirim özelde de çalışabilirim . Ailemi arasam şuan almaya gelirler beniailen sana destek çıkar mı? mesleğin var mı çalışabilecek misin doğumdan sonra? kendi ayaklarının üzerinde durup çocuğuna bakabileceksen bence durma o pis adamın yanında.
o zaman arayın bence bu adamın yanında durmayın. kendinize de çocuğunuza da yapacağınız en büyük iyilik olur.Evet mesleğim var atanabilirim özelde de çalışabilirim . Ailemi arasam şuan almaya gelirler beni
Lütfen durmayın o pisliğin yanında, aile ve meslek çok önemli avantaj.Evet mesleğim var atanabilirim özelde de çalışabilirim . Ailemi arasam şuan almaya gelirler beni
her sey igrenc ama şu olayin affi olamaz.nişanlı olduğumuz dönemde , iş yerlerine gelen bir kızın yarım resmini çekmiş(çekmeye çalışırsın da fark etmesin diye uzaktan yarım çekersin ya) arkadaşına atıp “çak geç” yazmış.