- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- Konu Sahibi alonedark18
çok.moralim.bozuk daha öncede konu açmıştım eşimde bir bes ay öncesinde sertleşme problemi doğdu ..herşey öyle başladı..beş aydır problemli bir cinsellik oluşmaya başladı aramızda ..urologada gitti sorun yok psikolojik dedi . sertleşme ilaci aldı ..ilaç alırken iyi ama sadece kısacık bir kere ilişki ...zaten bunu ilaçsız yapıyor millet bunun için bile ilac içmek zorunda hissediyorsan artık beni arzulamiyorsun sırf ben mutlu olun diye ilaç içip geliyorsun da dedim hayır düzelecek zamana bırakalım diyor...bu beş ay içinde bende kadınlık değerlerimi yitirdigimden o iş anında sertleşme kaybı olduğunda alttan almadigim biraz isyan ettiğim sözler oldu tartistik...artık hep bahanesi yine biseyler diyecen kavga edecez diye konsantre olamıyorum ..bahane bu veya gerçek onu da bilmiyorum.ama ben çok üzgünüm ...en seksi giysilerle de çıktım karşısına ama bişey hissetmiyor sanki ya kadınlar hisseder buara tamamen bunu hissediyorum...en son üç hafta falan olmuştur yaptık o da yine sertleşme ilaci ile ..sabahda ben uyurken istedim öptüm okşadım falan bu uyanıp gulmeye başlamıştı yine çok sinirlenip isyan etmiştim birkaç gün konuşmamıştim..çünkü o an gururum inciniyor ...peşine korona oldu ağır atlatti iyileseli 20 gün oldu ama hala kendimi güçlü hissetmiyorum hala koronanin halsizlik etkisi gibi bişey ağırlık var üstümde diyor ..asla bu sürede ben yanasmadim tabiki cinselliğin lafını bile etmiyoruz ..ama bazen kendisi korona hale etkisi üzerimde hep uyumak istiyorum yorgunum diye açıklama yapıyor durup dururken...olabilir etkisi kalmış olabilir ...ama ben bu geldiğimiz noktaya çok üzülüyorum artık...sekiz senelik evliyiz iki çocuğumuz var ...sanki birdaha bu cinsellik toparlanamayacak gibi hissediyorum ve kendime söz verdim o ilişki isterse asla uzun süre olmayacak .doğru bir karar mi bilmiyorum...varmı boyl sorunlar yaşayıp duzelen veya bu durumda nasıl yaklasmaliyim neler yapıp neler yapmamaliyim kızlar lütfen bir el atın